Bøger til unge Indefra Romantiske bøger Uncategorized

Yay! Traileren til Alt eller intet – Everything, Everything – er her endelig!

Endelig er den her! Traileren til årets John Green-efterfølger og helt sikre YA-hit Alt eller intet. Alt eller intet er en helt uforglemmelig fortælling om den unge Madeline, som lever i isolation. Hun er alvorligt syg, og må ikke komme uden for en dør. En regel, hun har vænnet sig til at efterleve – lige indtil den smukke nabodreng Olly flytter ind ved siden af …

Se traileren her – og glæd dig til at se filmen, som har premiere i biograferne i maj 2017.

Filmen har  Amandla Sternberg i hovedrollen. Hvis hun virker bekendt, er det helt sikkert fordi, du har set hende som Rue i den første film i Hunger Games-serien.

Fotocredit: MGM / Warner Bros.

Nick Robinson har den mandlige hovedrolle som nabofyren Olly, og vi glæder os til at se ham i rollen! Traileren lover i hvert fald mange romantiske øjeblikke … *swoon*

Filmens soundtrack er leveret af selveste Beyoncé – kan det blive ret meget bedre? Vi tvivler!

Fotocredit: MGM / Warner Bros.

Men husk nu: Bogen er altid bedst. Det ved vi godt.


 

Alt eller intet
af Nicola Yoon

Untitled-1 copy

Madelines liv ligner ikke nogen andens: “Min sygdom er lige så sjælden, som den er berømt. Jeg er dybest set allergisk over for verden. Jeg har ikke været uden for huset i 17 år. De eneste mennesker, jeg nogensinde ser, er min mor og min sygeplejerske.”

Alt det ændrer sig, da Olly flytter ind ved siden af. De mailer til hinanden, og da det ikke længere er nok, får han lov at besøge hende. På kort tid forelsker de sig hovedkuls i hinanden.

Pludselig er verden inde i boblen ikke lægnere nok for Madeline – men at bevæge sig uden for den er livsfarligt …

Alt eller intet er en uforglemmelig historie om alt det, der gør livet værd at leve.

-> Køb bogen her.