CarlsenPuls Amerikanske YA-forfattere Bøger til unge Young Adult-romaner

Fem måder til hvordan du kan fejre udgivelsen af Kære Evan Hansen

YA, young adult, ungdomsbog, ungdom

I dag bliver en fantastisk dag, fordi den prisbelønnede og anmelderroste YA-musical Kære Evan Hansen udkommer som bog, og det skal fejres. Her er fem måder du kan fejre udgivelsen på. 

1: Syng med på soundtracket


via GIPHY

Hvad end du lip sync’er for your life på Tik Tok eller skråler med af dine lungers fulde kraft, så er det helt klart et must at synge med på soundtracket til musicalen. Du kan lytte til nogle af sangene her. 

2: Fortæl dine venner om Evan


via GIPHY

Noget af det bedste ved at læse en god bog er at kunne dele den med andre. Del historien med dine venner om musicalen, der hittede på Broadway og som senere blev til en bog.

3: Flip ud over at filmrettighederne er solgt


via GIPHY

Ja, den er god nok. Hvis alt går vel kommer der en filmatisering af Kære Evan Hansen. Det kan du læse mere om her. 

4: Del din begejstring på #kæreevanhansen

via GIPHY

Slut dig til fællesskabet og del dine bedste minder fra bogen med os på de sociale medier.

5: Læs bogen – selvfølgelig!


via GIPHY

Måske den vigtigste måde at fejre bogen på: Læs den.

Læs mere om Kære Evan Hansen

YA, young adult, ungdomsbog, ungdomsbøger, kære evan hansen, deaer evan hansen, Steven Levinson, Benj Passek og Justin Paul, Val Elmich.Evan har altid følt sig alene, men da hans brev til sig selv havner i de forkerte hænder, bliver han pludselig trukket ind i en families sorg over tabet af deres søn, åbner nye muligheder sig. Pludselig har den angstramte Evan et nyt formål. Han er selvsikker, og han går viralt. Alle dage er fantastiske. Indtil alt truer med at falde sammen, og han bliver konfronteret med sin værste fjende: Sig selv.

En hvid løgn fører til store sandheder i denne varme coming-of-age-fortælling om sorg, autenticitet og kampen for at høre til i en tid med hurtige forbindelser og dyb isolation.

Læs et uddrag af Kære Evan Hansen

Tilføj Kære Evan Hansen til din Goodreads