Benjamin Alire Sáenz, ya, young adult, ungdomsbog, ungdomsbøger, stranger things, aristoteles og dante, aristoteles og dante opdager universets hemmeligheder,

Er du også er helt vild med 80’erne og stemningen i den populære Netflix-serie, så ved vi lige hvilken bog, du skal læse, imens du venter på mere.

Ingen monstre, masser af stemning

Hear us out! Hvis du er vild med 80’erne og stemningen i Stranger Things, så skal du helt sikkert læse Aristoteles og Dante opdager universets hemmeligheder. Bogen byder ikke på et parallelt univers eller en pige med telepatiske evner, men den foregår i samme tidsperiode og har den samme fantastiske stemning.

LÆS OGSÅ: “Alle burde unde sig selv at læse denne bog”

Så hvis neonlysene, arkadespillene og tøjstilen fra Stranger Things også kaster dig ud i rus af 80’er nostalgi, så skal du helt sikkert sætte Aristoteles og Dante opdager universets hemmeligheder på din tbr ASAP.

En ny-klassiker i YA-litteraturen nu endelig på dansk

Bogen du skal læse efter Stranger Things

Dante kan svømme. Det kan Ari ikke. Dante er veltalende og selvsikker. Ari har det svært med ord og tvivler på sig selv. Dante drømmer sig væk i poesi og kunst. Ari forsvinder i mørke tanker om den bror, der sidder i fængsel. Dante er lys i huden. Ari er mørkere. Man skulle tro, at en dreng som Dante ville være den sidste, der kunne bryde de mure ned, som Ari har bygget om sig selv.

Men da Ari og Dante mødes, sker der noget. De deler bøger, tanker, drømme, latter. De lærer hinanden nye ord og begynder langsomt at omdefinere hinandens verden. Og de opdager, at universet er et stort og besværligt sted.

Læs et uddrag af bogen hemmeligheder

Køb bogen her eller hos din lokale boghandler