Hvis bare du var min, netflix, jenny han,

Foto: Netflix

Fans har skreget på en efterfølger lige siden Hvis bare du var min fik premiere på Netflix i sommers, og nu har Netflix endelig bekræftet, at der kommer en efterfølger med Lana Condor og Noah Centineo i hovedrollerne. 

Whoa, whoa, whoa!

Kan du huske den scene i Hvis bare du var min, hvor Lara Jean besvimer til idræt ved nyheden om, at hendes breve på en eller anden måde er sluppet ud i virkeligheden og hun besvimer? Sådan havde vi det lidt, da Netflix bekræftede, at der kommer en efterfølgeren til Hvis bare du var min-filmen. Heldigvis har både Lana Condor og Noah Centineo sagt ja til at fortsætte i rollerne som Lara Jean og Peter.

Efterfølgeren til Hvis bare du var min hedder PS: Jeg elsker dig stadig, hvor Lara Jean og Peter ikke længere behøver at lade som om de bare er kærester, men da en fyr fra Lara Jeans fortid vender tilbage, indser hun, at det er nemt nok at forelske sig. Det svære er det, der kommer bagefter.

PS: Lara Jean vender tilbage til Netflix

LÆS OGSÅ: Billeder fra filmsettet til Solen er også en stjerne du ikke må gå glip af

Kavinsky får kamp til stregen

Husker du den sidste sene i Hvis bare du var min-filmen, hvor det ringer på døren, og der står en fyr med et brev i hånden? En af de fyre, som modtager et af Lara Jeans kærlighedsbreve er John Ambrose McLaren, som melder sin ankomst lige inden rulleteksterne, og nu, hvor der kommer en ny film, får Peter Kavinsky kamp til stregen af den søde Ambrose. Det vides endnu ikke, hvornår filmen forventes at få premiere, men indtil da kan vi heldigvis nyde alle tre bøger.

Læs bøgerne bag filmen

Hvis bare du var min

Hvis bare du var min, netflix, jenny han, ya, young adultLara Jean har aldrig indrømmet det, når hun var forelsket i en dreng. Det ville jo alligevel ikke blive til noget. I stedet har hun skrevet et kærlighedsbrev til hver enkelt, hvori hun har fortalt om sine følelser – og derefter har hun lukket brevet og gemt det i sin hatteæske og aldrig gjort mere ved sagen. Brevet er lukket og forelskelsen ude af verden.

Men en dag opdager Lara Jean, at hendes hemmelige breve på en eller anden måde er sluppet ud i verden, hvilket får hver af hendes tidligere forelskelser til at konfrontere hende med, hvad i al verden der foregår, og hvad de breve skal betyde.

Læs et uddrag af Hvis bare du var min her

Tilføj Hvis bare du var min til din Goodreads

 

PS: Jeg elsker dig stadig

Hvis bare du var min, netflix, jenny han, ya, young adultLara Jean havde ikke regnet med, at hun ville falde for Peter. De lod jo bare, som om de var kærester. Indtil de ikke gjorde.

Nu skal Lara Jean til at lære, hvad det vil sige at være i et rigtigt forhold og ikke bare et, der ligner.

Men da en anden fyr fra hendes fortid vender tilbage, begynder Lara Jean at få følelser for ham også. Kan man være forelsket i to fyre på samme tid?

 

Læs et uddrag af PS: Jeg elsker dig stadig her

Tilføj PS: Jeg elsker dig stadig til din Goodreads

 

For altid, Lara Jean

Jenny Han, For altid Lara Jean, Lara Jean, Netflix, Always and Forever Lara JeanLara Jean stortrives! Hun har alt, hvad hun har drømt om, og så er hun hovedkulds forelsket i sin kæreste. Hendes far bliver omsider gift igen, og hendes storesøster Margot når lige at komme hjem og deltage i brylluppet.

Men der ligger og lurer tunge beslutninger lige om hjørnet, som kan ødelægge idyllen. Og det er beslutninger, der snart skal tages: hvor skal hun gå på universitetet? Og kan hun forlade sin familie, og ikke mindst sin kæreste? Når dit hjerte siger én ting, og dit hoved en anden, hvad for en af dem, skal du så lytte til?

Læs et uddrag af For altid, Lara Jean her

Tilføj For altid, Lara Jean til din Goodreads

 

Se filmtraileren til Hvis bare du var min