Young Adult-romaner Amerikanske YA-forfattere Bøger til unge CarlsenPuls Karen M. McManus krimi for unge

Hvem bliver den nĂŚste? Karen “McMurder” har skrevet efterfølgeren til En af os lyver

karen m. mcmanus, en af os drÌber, en af os lyver, efterfølger, ya, young adult, ya, ungdomsbog, ungdomsbøger, ungdomslitteratur

Karen M. McManus tager dig med tilbage til Bayview High i en stærk efterfølger til En af os lyver med nye karakterer og et helt nyt, dødeligt mysterium. Og bare rolig – du kan også glæde dig til et gensyn med både Bronwyn, Nate, Addy og Cooper.

Elskede du ogsü En af os lyver? Og savner du at hÌnge ud med Bronwyn, Nate, Addy og Cooper? Sü er der godt nyt. Karen M. McManus genbesøger firekløveret fra Bayview High i en helt ny bog, der rammer hylderne i 2020.

Har du endnu ikke lÌst En af os lyver? LÌs første kapitel her!

Sandhed eller konsekvens? LĂŚs mere om En af os drĂŚber

karen m. mcmanus, en af os drÌber, en af os lyver, efterfølger, ya, young adult, ya, ungdomsbog, ungdomsbøger, ungdomslitteratur

Det er et ür siden, Simon døde, og et ür siden, at Bayview-firkløveret blev renset for alle anklager, og i tiden der er güet, har der ikke manglet nye sladderaps pü Bayview High. Ingen har kendt folks hemmeligheder lige sü godt som Simon. Indtil nu. Nogen er fast besluttet pü at føre Simons arv videre med nye spilleregler. Hvis du vÌlger ikke at lege med, afslører gamemasteren en hemmelighed.

Phoebe er det første offer. Og Phoebes hemmelig er mørk. Maeve er den nĂŚste, og hun burde vide bedre: VĂŚlg altid ‘konsekvens’. Da det bliver Knox’ tur, er konsekvenserne blevet dødelige …

En af os drĂŚber udkommer pĂĽ dansk i starten af 2020.

Du kan allerede nu forudbestille bogen online, fx pĂĽ saxo.com.


Andre bøger af Karen M. McManus

1. En af os lyver

Hvem bliver den nÌste? Karen "McMurder" har skrevet efterfølgeren til En af os lyver

Fem elever går til eftersidning. Én kommer ikke ud i live.

En helt almindelig mandag eftermiddag mødes fem studerende pü Bayview High til eftersidning. En af dem kommer ikke ud af lokalet i live, men hvem har slüet Simon ihjel?

Det viser sig hurtigt, at han havde planlagt at poste noget saftig sladder pü sin app om de fire andre, strÌberen Bronwyn, sportsstjernen Cooper, forbryderen Nate og skønheden Addy.

Er ĂŠn af de fire skyldige i Simons mord? Eller er morderen en helt anden?

→ Tilføj En af os lyver til din Goodreads

→ Læs mere om En af os lyver

Se bogtraileren

2. Echo Ridge

Echo Ridge, Karen M. McManus, YA, young adult, ungdomsbog, en af os lyver

Piger, der forsvinder i Echo Ridge, kommer sjĂŚldent hjem igen. Echo Ridge er en by med mange hemmeligheder. Ellerys moster forsvandt derfra som 17-ĂĽrig, og for blot fem ĂĽr siden blev byen landskendt, da ĂĽrets homecoming queen blev myrdet.

Ellery kender alt til hemmeligheder. Hendes mor har dem, hendes bedstemor har dem. Og efterhĂĽnden som Ellery lĂŚrer mere om Echo Ridge, stĂĽr det klart: Alle skjuler noget.

Men hemmeligheder kan være farlige – og de fleste er ikke gode til at holde på dem. I Echo Ridge er det bedst at holde sine hemmeligheder for sig selv …

→ Tilføj Echo Ridge til din Goodreads

→ Læs mere om Echo Ridge

Se bogtraileren