Young Adult-romaner Amerikanske YA-forfattere CarlsenPuls krimi for unge

Hvem bliver den næste? Karen “McMurder” har skrevet efterfølgeren til En af os lyver

karen m. mcmanus, en af os dræber, en af os lyver, efterfølger, ya, young adult, ya, ungdomsbog, ungdomsbøger, ungdomslitteratur

Karen M. McManus tager dig med tilbage til Bayview High i en stærk efterfølger til En af os lyver med nye karakterer og et helt nyt, dødeligt mysterium. Og bare rolig – du kan også glæde dig til et gensyn med både Bronwyn, Nate, Addy og Cooper.

Elskede du også En af os lyver? Og savner du at hænge ud med Bronwyn, Nate, Addy og Cooper? Så er der godt nyt. Karen M. McManus genbesøger firekløveret fra Bayview High i en helt ny bog, der rammer hylderne i 2020.

Har du endnu ikke læst En af os lyver? Læs første kapitel her!

Sandhed eller konsekvens? Læs mere om En af os dræber

karen m. mcmanus, en af os dræber, en af os lyver, efterfølger, ya, young adult, ya, ungdomsbog, ungdomsbøger, ungdomslitteratur

Det er et år siden, Simon døde, og et år siden, at Bayview-firkløveret blev renset for alle anklager, og i tiden der er gået, har der ikke manglet nye sladderaps på Bayview High. Ingen har kendt folks hemmeligheder lige så godt som Simon. Indtil nu. Nogen er fast besluttet på at føre Simons arv videre med nye spilleregler. Hvis du vælger ikke at lege med, afslører gamemasteren en hemmelighed.

Phoebe er det første offer. Og Phoebes hemmelig er mørk. Maeve er den næste, og hun burde vide bedre: Vælg altid ‘konsekvens’. Da det bliver Knox’ tur, er konsekvenserne blevet dødelige …

En af os dræber udkommer på dansk i starten af 2020.

Du kan allerede nu forudbestille bogen online, fx på saxo.com.


Andre bøger af Karen M. McManus

1. En af os lyver

Fem elever går til eftersidning. Én kommer ikke ud i live.

En helt almindelig mandag eftermiddag mødes fem studerende på Bayview High til eftersidning. En af dem kommer ikke ud af lokalet i live, men hvem har slået Simon ihjel?

Det viser sig hurtigt, at han havde planlagt at poste noget saftig sladder på sin app om de fire andre, stræberen Bronwyn, sportsstjernen Cooper, forbryderen Nate og skønheden Addy.

Er én af de fire skyldige i Simons mord? Eller er morderen en helt anden?

Tilføj En af os lyver til din Goodreads

Læs mere om En af os lyver

Se bogtraileren

2. Echo Ridge

Echo Ridge, Karen M. McManus, YA, young adult, ungdomsbog, en af os lyver

Piger, der forsvinder i Echo Ridge, kommer sjældent hjem igen. Echo Ridge er en by med mange hemmeligheder. Ellerys moster forsvandt derfra som 17-årig, og for blot fem år siden blev byen landskendt, da årets homecoming queen blev myrdet.

Ellery kender alt til hemmeligheder. Hendes mor har dem, hendes bedstemor har dem. Og efterhånden som Ellery lærer mere om Echo Ridge, står det klart: Alle skjuler noget.

Men hemmeligheder kan være farlige – og de fleste er ikke gode til at holde på dem. I Echo Ridge er det bedst at holde sine hemmeligheder for sig selv …

→ Tilføj Echo Ridge til din Goodreads

Læs mere om Echo Ridge

Se bogtraileren