Fiktion Krimi Mad og drikke Skønlitteratur Sundhed og livsstil

Brug for at bytte gaven? Se de helt nye bøger pü boghandlerens hylder

Brug for at bytte gaven? Se de helt nye bøger pü boghandlerens hylder

Har du fĂĽet to ens bøger i julegave – eller en bog, som du allerede har lĂŚst? Vi giver dig listen over nye bøger, der først udkommer EFTER jul og derfor helt sikkert ikke ligger under trĂŚet.Åh. At tage hul pĂĽ et nyt bog-ĂĽr. Allerede i januar kommer der en masse nye titler pĂĽ boghandlerens hylder. Du kan bl.a. glĂŚde dig til nyheder fra Anne Mette Hancock, Marie Aubert og Jeffrey Archer – og sĂĽ er der ogsĂĽ kogebøger til en grønnere og lettere hverdag.

Rigtig god fornøjelse!


Nye bøger til lÌseheste

Til krimilĂŚseren: Pitbull af Anne Mette Hancock

Anne Mette Hancock
Pitbull

Pitbull er den tredje selvstĂŚndige bog i Anne Mette Hancocks spĂŚndende krimiserie om Heloise Kaldan og Erik Schäfer. I denne bog stĂĽr parret over for endnu en farlig sag, der er meget mere kompliceret end først. 

LÆS OGSÅ: Dobbeltprismodtager Anne Mette Hancock udgiver nu 3. bog på blot 3 år – smuglæs i ‘Pitbull’

Heloise kommer i kontakt med den døende mand Jan Fischhof, da hun er ved at lave research til en artikel om frivilligt vügearbejde hos Røde Kors.

En dag kommer Jan til at røbe for hende, at han engang var indblandet i et mord, og Heloise beslutter sig derfor for at kigge nÌrmere pü sagen. Det er dog ikke nemt, nür büde politiet og de pürørende lyver for hende. Heldigvis für hun hjÌlp af ven og efterforsker Erik Schäfer.

Du kan købe Pitbull pü Saxo her.


Norske noveller: MĂĽ jeg komme med dig hjem af Marie Aubert

MĂĽ jeg komme med dig hjem
Marie Aubert

En fraskilt far kommer til at slĂĽ sin lille datter. En kvinde lyver sig gravid, en anden savner sin bedste veninde. En mand tager med sin kone til Sydamerika for at adoptere en lille dreng, men fortryder.

Der er ikke langt fra lĂŚngsel til fortvivlelse i Marie Auberts ni noveller om relationer og tabuer. Med underspillet humor og prĂŚcision beskriver hun mennesker i opbrud. Mennesker, der klamrer sig til forestillingen om, at der venter dem noget bedre end det, de har vendt ryggen.

MĂĽ jeg komme med dig hjem udkommer d. 22. januar 2020, men du forudbestille den online pĂĽ f.eks. Saxo.com


StĂŚrk norsk romandebut: Voksne mennesker af Marie Aubert

Voksne mennesker
Marie Aubert

Den danske forfatter Thomas Korsgaard er vild med norsk litteratur – og nu har han oversat Marie Auberts vĂŚrker til dansk. Om romanen siger Thomas: “En stor lille roman. SjĂŚldent har jeg lĂŚst noget sĂĽ godt om søskendejalousi, kĂŚrlighed og drømmen om en familie. Det er mesterligt!”

Voksne mennesker er en roman om tyndslidte familiebĂĽnd, jalousi og skammen over at vĂŚre alene. Hovedpersonen i romanen hedder Ida, hun er single og barnløs – og hun føler, at det biologiske ur tikker højere og højere.

Voksne mennesker udkommer d. 22. januar 2020, men du kan allerede nu, forudbestille bogen online pĂĽ Saxo.com


Til journalister og alle danske Hemingway-fans

udvalgte reportager fra fire ĂĽrtier  Ernest Hemingway

Udvalgte reportager fra fire ĂĽrtier er et mageløst tvĂŚrsnit af Hemingways journalistik. Han skriver om kunstnere i Paris, fra sin første tyrefĂŚgtning, fra Den Spanske Borgerkrig, han omtaler i et afsnit den hĂŚndelse, der bliver til ‘Den gamle mand og havet’.

Han er pü safari og pü dybhavsfiskeri, han er med pü D-dag i 1944 og deltager i befrielsen af Paris. Og han lÌser vellystigt sine egne nekrologer efter at vÌre styrtet ned med fly to gange inden for to døgn.

LÆS OGSÅ: Ernest Hemingway: Om at skrive

Det er journalistik, der skrev historie og satte en standard. Og bogen indeholder 75 artikler, heraf er de 35 aldrig udgivet pü dansk før. De er fremragende oversat af Mich Vraa.

Udvalgte reportager fra fire ĂĽrtier udkommer d. 20. januar 2020 og du kan forudbestille den pĂĽ f.eks. Saxo.com


Nyt fra manden bag Clifton-krøniken

SkĂŚbnespillet  
Jeffrey Archer

SkĂŚbnespillet er en nervepirrende spĂŚndingsroman og standalone af plotmesteren og bestsellerforfatteren Jeffrey Archer.

Vi er i Leningrad, Rusland, 1968. Alexander Karpenko er ikke noget helt almindeligt barn, og fra en meget tidlig alder stĂĽr det klart, at han skal lede sine landsmĂŚnd. Men da hans far bliver snigmyrdet af KGB, mĂĽ han sammen med sin mor flygte fra Rusland, hvis ikke de skal lide samme skĂŚbne.

LÆS OGSÅ: Jeffrey Archer: Afpresningsinterview med en kernelæser

Ved havnekajen bliver de konfronteret med et uafvendeligt valg: Skal de borde et containerskip med kurs mod Amerika eller Storbritannien? Alexander afgør det med et terningekast og pü et øjeblik er Alexanders fremtid afgjort af tilfÌldigheder.

SkĂŚbnespillet udkommer d. 10. januar 2020 og du kan forudbestille den pĂĽ f.eks. Saxo.com


Nye bøger til dig, der vil leve sundt

Anti-inflammatorisk kost for begyndere

nye bøger til det grønne køkken

Anti-inflammatorisk kost indeholder en masse vitaminer og mineraler, som kroppen har brug for, og kan hjÌlpe dig med at fü en bedre fordøjelse, et mere stabilt blodsukker, en øget forbrÌnding og afhjÌlpe forskellige betÌndelsestilstande i kroppen.

LÆS OGSÅ: Vil du spise mere grønt? Her er 7 tips til at bygge det perfekte måltid op

Bogen indeholder 40 nemme opskrifter pĂĽ anti-inflammatoriske retter. Det er bĂĽde opskrifter pĂĽ morgenmad, frokost, aftensmad og mellemmĂĽltider. De er nemme at lave, og indeholder kun fĂĽ rĂĽvarer og kan laves pĂĽ relativt kort tid.

Antiinflammatorisk kost udkommer d. 27. december 2019, og du kan bestille den pĂĽ f.eks. Saxo.com


Keto for begyndere

Nana Dalby
Keto

I Nana Dalbys lettilgÌngelige KETO for begyndere für du 100 nemme opskrifter, der gør det nemt at følge keto-principper i en travl hverdag.

LÆS OGSÅ: Grønne kogebøger til vegetarisk og vegansk madlavning

Maden minder om klassiske hverdagsretter, indeholder fĂĽ ingredienser og kan laves pĂĽ kort tid.

Her er bĂĽde forslag til morgenmad, frokost, aftensmad og snacks. Bogens opskrifter er ernĂŚringsberegnet og med tidsangivelser.

KETO forbegyndere udkommer d. 27. december 2019, og du kan bestille den online pĂĽ Saxo.com


Vegansk for begyndere

Vegansk for begyndere
Elizabeth Nebelong

Bogen er til dem, der godt kunne tĂŚnke sig at holde kødfrie dage et par gange om ugen, og til dem, der gerne vil vide, hvordan man sammensĂŚtter en velsmagende vegansk kost.

I Vegansk – for begyndere fĂĽr du  40 nemme opskrifter pĂĽ veganske retter spĂŚkket med grønne proteiner, sĂĽ du fĂĽr de vitaminer og mineraler, som kroppen har brug for. 

LÆS OGSÅ: Grøn mad til hele familien: Sådan får du dine børn til at spise grønt

I bogen finder du bĂĽde opskrifter pĂĽ morgenmad, salater, sund fastfood, one pot pasta og gryderetter, kager og nicecreams.  

Vegansk – for begyndere udkommer d. 27. december 2019 og du allerede nu forudbestille den pĂĽ Saxo.com
Vil du holde øje med de nye bøger og kommende udgivelser? SĂĽ følg os pĂĽ Facebook og Instagram – eller her pĂĽ bog.dk, hvor vi løbende skriver om alle de nye bøger i 2020.