Fiktion Krimi Mad og drikke Skønlitteratur Sundhed og livsstil

Brug for at bytte gaven? Se de helt nye bøger på boghandlerens hylder

Har du fået to ens bøger i julegave – eller en bog, som du allerede har læst? Vi giver dig listen over nye bøger, der først udkommer EFTER jul og derfor helt sikkert ikke ligger under træet.Åh. At tage hul på et nyt bog-år. Allerede i januar kommer der en masse nye titler på boghandlerens hylder. Du kan bl.a. glæde dig til nyheder fra Anne Mette Hancock, Marie Aubert og Jeffrey Archer – og så er der også kogebøger til en grønnere og lettere hverdag.

Rigtig god fornøjelse!


Nye bøger til læseheste

Til krimilæseren: Pitbull af Anne Mette Hancock

Anne Mette Hancock
Pitbull

Pitbull er den tredje selvstændige bog i Anne Mette Hancocks spændende krimiserie om Heloise Kaldan og Erik Schäfer. I denne bog står parret over for endnu en farlig sag, der er meget mere kompliceret end først. 

LÆS OGSÅ: Dobbeltprismodtager Anne Mette Hancock udgiver nu 3. bog på blot 3 år – smuglæs i ‘Pitbull’

Heloise kommer i kontakt med den døende mand Jan Fischhof, da hun er ved at lave research til en artikel om frivilligt vågearbejde hos Røde Kors.

En dag kommer Jan til at røbe for hende, at han engang var indblandet i et mord, og Heloise beslutter sig derfor for at kigge nærmere på sagen. Det er dog ikke nemt, når både politiet og de pårørende lyver for hende. Heldigvis får hun hjælp af ven og efterforsker Erik Schäfer.

Pitbull udkommer d. 2. januar 2020, men du kan allerede nu forudbestille den på Saxo.com


Norske noveller: Må jeg komme med dig hjem af Marie Aubert

Må jeg komme med dig hjem
Marie Aubert

En fraskilt far kommer til at slå sin lille datter. En kvinde lyver sig gravid, en anden savner sin bedste veninde. En mand tager med sin kone til Sydamerika for at adoptere en lille dreng, men fortryder.

Der er ikke langt fra længsel til fortvivlelse i Marie Auberts ni noveller om relationer og tabuer. Med underspillet humor og præcision beskriver hun mennesker i opbrud. Mennesker, der klamrer sig til forestillingen om, at der venter dem noget bedre end det, de har vendt ryggen.

Må jeg komme med dig hjem udkommer d. 22. januar 2020, men du forudbestille den online på f.eks. Saxo.com


Stærk norsk romandebut: Voksne mennesker af Marie Aubert

Voksne mennesker
Marie Aubert

Den danske forfatter Thomas Korsgaard er vild med norsk litteratur – og nu har han oversat Marie Auberts værker til dansk. Om romanen siger Thomas: “En stor lille roman. Sjældent har jeg læst noget så godt om søskendejalousi, kærlighed og drømmen om en familie. Det er mesterligt!”

Voksne mennesker er en roman om tyndslidte familiebånd, jalousi og skammen over at være alene. Hovedpersonen i romanen hedder Ida, hun er single og barnløs – og hun føler, at det biologiske ur tikker højere og højere.

Voksne mennesker udkommer d. 22. januar 2020, men du kan allerede nu, forudbestille bogen online på Saxo.com


Til journalister og alle danske Hemingway-fans

udvalgte reportager fra fire årtier  Ernest Hemingway

Udvalgte reportager fra fire årtier er et mageløst tværsnit af Hemingways journalistik. Han skriver om kunstnere i Paris, fra sin første tyrefægtning, fra Den Spanske Borgerkrig, han omtaler i et afsnit den hændelse, der bliver til ‘Den gamle mand og havet’.

Han er på safari og på dybhavsfiskeri, han er med på D-dag i 1944 og deltager i befrielsen af Paris. Og han læser vellystigt sine egne nekrologer efter at være styrtet ned med fly to gange inden for to døgn.

LÆS OGSÅ: Ernest Hemingway: Om at skrive

Det er journalistik, der skrev historie og satte en standard. Og bogen indeholder 75 artikler, heraf er de 35 aldrig udgivet på dansk før. De er fremragende oversat af Mich Vraa.

Udvalgte reportager fra fire årtier udkommer d. 20. januar 2020 og du kan forudbestille den på f.eks. Saxo.com


Nyt fra manden bag Clifton-krøniken

Skæbnespillet  
Jeffrey Archer

Skæbnespillet er en nervepirrende spændingsroman og standalone af plotmesteren og bestsellerforfatteren Jeffrey Archer.

Vi er i Leningrad, Rusland, 1968. Alexander Karpenko er ikke noget helt almindeligt barn, og fra en meget tidlig alder står det klart, at han skal lede sine landsmænd. Men da hans far bliver snigmyrdet af KGB, må han sammen med sin mor flygte fra Rusland, hvis ikke de skal lide samme skæbne.

LÆS OGSÅ: Jeffrey Archer: Afpresningsinterview med en kernelæser

Ved havnekajen bliver de konfronteret med et uafvendeligt valg: Skal de borde et containerskip med kurs mod Amerika eller Storbritannien? Alexander afgør det med et terningekast og på et øjeblik er Alexanders fremtid afgjort af tilfældigheder.

Skæbnespillet udkommer d. 10. januar 2020 og du kan forudbestille den på f.eks. Saxo.com


Nye bøger til dig, der vil leve sundt

Anti-inflammatorisk kost for begyndere

nye bøger til det grønne køkken

Anti-inflammatorisk kost indeholder en masse vitaminer og mineraler, som kroppen har brug for, og kan hjælpe dig med at få en bedre fordøjelse, et mere stabilt blodsukker, en øget forbrænding og afhjælpe forskellige betændelsestilstande i kroppen.

LÆS OGSÅ: Vil du spise mere grønt? Her er 7 tips til at bygge det perfekte måltid op

Bogen indeholder 40 nemme opskrifter på anti-inflammatoriske retter. Det er både opskrifter på morgenmad, frokost, aftensmad og mellemmåltider. De er nemme at lave, og indeholder kun få råvarer og kan laves på relativt kort tid.

Antiinflammatorisk kost udkommer d. 27. december 2019, og du kan bestille den på f.eks. Saxo.com


Keto for begyndere

Nana Dalby
Keto

I Nana Dalbys lettilgængelige KETO for begyndere får du 100 nemme opskrifter, der gør det nemt at følge keto-principper i en travl hverdag.

LÆS OGSÅ: Grønne kogebøger til vegetarisk og vegansk madlavning

Maden minder om klassiske hverdagsretter, indeholder få ingredienser og kan laves på kort tid.

Her er både forslag til morgenmad, frokost, aftensmad og snacks. Bogens opskrifter er ernæringsberegnet og med tidsangivelser.

KETO forbegyndere udkommer d. 27. december 2019, og du kan bestille den online på Saxo.com


Vegansk for begyndere

Vegansk for begyndere
Elizabeth Nebelong

Bogen er til dem, der godt kunne tænke sig at holde kødfrie dage et par gange om ugen, og til dem, der gerne vil vide, hvordan man sammensætter en velsmagende vegansk kost.

I Vegansk – for begyndere får du  40 nemme opskrifter på veganske retter spækket med grønne proteiner, så du får de vitaminer og mineraler, som kroppen har brug for. 

LÆS OGSÅ: Grøn mad til hele familien: Sådan får du dine børn til at spise grønt

I bogen finder du både opskrifter på morgenmad, salater, sund fastfood, one pot pasta og gryderetter, kager og nicecreams.  

Vegansk – for begyndere udkommer d. 27. december 2019 og du allerede nu forudbestille den på Saxo.com
Vil du holde øje med de nye bøger og kommende udgivelser? Så følg os på Facebook og Instagram – eller her på bog.dk, hvor vi løbende skriver om alle de nye bøger i 2020.