Juleguide: Bøger til manden i dit liv

Det er et faktum: Mænd er dårlige til ønskesedler, så julegaven til manden i dit liv er muligvis den sværeste. Men fortvivl ej, en god bog går man næsten aldrig galt i byen med. Læs med her for 4 bud på årets læsegave til din kæreste, far eller bror. Krimi Messi Julegaver til mænd Bøger

Krimien

Dybet

Er manden i dit liv til krimier? Ondskaben kender ingen grænser i Michael Katz Krefelds populære serie om privatopdageren Ravn, der bor på sin båd i Christianshavns kanal sammen med sin engelske bulldog Møffe. I Dybet, som er fjerde selvstændige bog i serien, får Ravn sin uhyggeligste sag til dato, så nye fans kan med fordel stå på her.

-> Køb bogen hos din lokale boghandler eller her.


Fodboldbogen

messi-forside

For fodboldfans og sportsentusiaster i almindelighed er Messi svær at komme udenom. I Christian Mohr Boisens biografi får man hele den fascinerende historie om verdens bedste fodboldspiller, som har kæmpet mod alle odds og gjort sin lille størrelse til sin fordel.

-> Køb bogen hos din lokale boghandler eller her.


Kogebogen

gone-fishing-forside

Tag ham med ud og fisk! I sin kogebog Gone fishing giver kokken Mikkel Karstad læseren en oplevelse for alle sanser, når han inviterer indenfor i sin æstetiske verden af mad og råvarer med opskrifter på tilberedning af en række fisk og skaldyr fra havet omkring Danmark. Lige til at blive sulten af.

-> Køb bogen hos din lokale boghandler eller her


Den historiske roman

hvor-der-er-vilje-forside

Hvis han er mere til den store historiske roman, så er denne fortælling om Harry Cliftons liv i årene mellem de to verdenskrige et rigtig godt bud. Clifton-krøniken er en fængslende saga om kærlighed, tab, svigt og ambitioner, fra Bristols baggyder, til New Yorks gademylder, til Stalins Rusland.

-> Køb bogen hos din lokale boghandler eller her.


Bøger til manden Bøger til manden Bøger til manden Julegaver til mænd Julegaver til mænd Julegaver til mænd Krimi Krimi Krimi Messi Messi Messi Kogebog kogebog kogebog