Søndag den 5. juni er det Fars dag. Har du fundet den perfekte gave? Hvis ikke, så ingen grund til panik. Vi har 3 gode forslag til krimier, der helt sikkert vil vække fars begejstring – uanset om han er vild med dansk, canadisk eller fransk krimi.

Dybet, fars dag, krimi

Den danske – Dybet

Dybet” er fjerde selvstændige bind i Michael Katz Krefelds populære RAVN-serie.

I 1993 begår to drenge en forfærdelig forbrydelse, og politiet giver dem nye, hemmelige identiteter for at undgå hævnaktioner. 23 år senere opsøger den ene af dem privatopdageren Ravn, for at få ham til at finde sin gamle skolekammerat. En række bestialske overfald har vakt hans mistanke om, at den anden har genoptaget mønstret fra sin brutale fortid.

Ravn er i tvivl om sin anonyme klients motiver. Men da en ung kvinde bliver dræbt, præcis som han har forudsagt, efterforsker Ravn sagen. Jagten på den identitetsløse morder tager sin begyndelse.

“Forrygende rapt og skarpt.” Politiken
⭐️⭐️ ⭐️⭐️⭐️ Fyens Stiftstidende
❤️❤️❤️❤️❤️ Krimifan.dk

Jeg overvejer at gøre det forbi, fars dag, krimi

Den canadiske – Jeg overvejer at gøre det forbi

“Du har lyst til at skrige: ‘Løb for livet.’ Og fortælleren kan høre dig. Hun hører bare ikke efter.” The independent

Jake og han kæreste er på vej hjem for at besøge hans forældre på deres afsidesliggende gård. Da en snestorm bryder ud, tager parret en uventet omvej og strander foran en tom high school, hvor de søger tilflugt. I dagene efter efterforsker politiet et mord, der er sket på samme high school. Men hvem er ofret.

Jeg overvejer at gøre det forbi” er en spændingsfyldt og nervepirrende thriller om en biltur, der får fatale konsekvenser.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ “Den kan læses hurtigt, sluges, spises i små bidder og læses igen og igen.
Århus Stiftstidende
“Den dristigste og mest originale litterære thriller længe” Chicago Tribune
krimi, fars dag, et beskidt job

Den franske – Et beskidt job

Alain Delambre er arbejsløs på fjerde år. Han er 57 og tidligere HR-chef i en stor virksomhed og hutler sig igennem hverdagen med småjobs langt under hans kvalifikationer. Mismodet præger hans liv. Da han en dag endelig går videre til næste runde til et job som HR-assistent, er han parat til at gøre hvad som helst for at nå målet.

Rekrutteringsfirmaet planlægger den ultimative test for at finde den bedst egnede kandidat til jobbet: et rollespil udformet som en gidseltagning. Alain accepterer det usmagelige set-up og forbereder sig grundigt, men det går slet ikke som planlagt …

❤️❤️❤️❤️❤️ “‘Et beskidt job‘ er igen en virtuos gallisk krimi skrevet med satirisk venstresnoet brod med hele det kapitalistiske slæng af klamme fiduser og gedulgt korruption.” Politiken
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️  Børsen

Find Et beskidt job som e-bog her. 

Find mange flere spændende krimier på Lindhardt og Ringhofs hjemmeside