Fagbøger

Din økonomi-planner fra Female Invest

Din økonomi-planner fra Female Invest

Få hjælp til at realisere dine drømme og ambitioner med økonomi-planner fra Female Invest. Bogen indeholder bl.a. en guide til at sætte dine opsparingsmål og en månedlig to do-liste, der hjælper dig med at nå dem.

Female Invest har med Girls just wanna have funds lært dig, hvordan du skal investere dine penge og skabe økonomisk frihed for dig selv. Nu er det tid til at få det fulde overblik over din økonomi, så du kan sætte handling bag ordene.

Via en række praktiske trin, budgetøvelser, mål og delmål hjælper denne bog dig med at få overblik over din daglige økonomi, dine pengevaner og dine ønsker for fremtiden, så du kan planlægge realistisk og lægge et budget med penge til både hverdagen, det sjove og til at investere og sikre din fremtid. 

Vi giver dig nogle af bogens øvelser her.

Hvad er vigtigst i mit liv?

Din økonomi-planner fra Female Invest

Hvad ejer du – og hvad skylder du?

Din økonomi-planner fra Female Invest

Fra fælles hobby til global berømmelse

Emma Due Bitz, Camilla Falkenberg og Anna-Sophie Hartvigsen mødte hinanden på Copenhagen Business, hvor de havde en fælles passion for investeringer, og det blev startskuddet på Female Invest.

Det, der begyndte som en hobby, har med opbakning fra tusindvis af kvinder på tværs af baggrund, alder og geografi overgået forventningerne til fulde. De tre kvinder er opført på Forbes’ 30 under 30-liste, de har opnået global berømmelse med deres arbejde og udvidet deres forretning i 100+ lande, og de støttes af bl.a. Hillary Clinton og Emma Watson.

LÆS OGSÅ: “Den moderne fagbog kan fint forene et stort publikum og kvalitet”