Juleguide: Mor-læsning

Noget af det fantastiske ved mødre er, at de bliver glade for alt, deres børn giver dem. Og vores erfaring er, at de især bliver glade for bøger. Her giver vi dig 4 gode bud på mor-læsning anno julen 2016, som du kan kigge efter, når du køber julegaver.

Den om divaen

helle-virkner-forside

Dansk kulturs måske smukkeste diva, Helle Virkner, fascinerer stadig. Her fortæller hun ærligt og humoristisk om sin opvækst, sin ungdoms romantiske eventyr, teatermiljøet, sine roller som datter og mor og om sit stormfulde ægteskab med Jens Otto Krag. Bogen har forord af Malene Schwartz og er en nyillustreret, revideret og forkortet udgave af erindringsbogen Hils fra mig og kongen (1994).

-> Køb bogen hos din lokale boghandler eller her


Den om prinsessen

mary-forside

Royalist eller ej, så er det bare virkelig svært ikke at holde af Kronprinsesse Mary. Helle Bygums bog Mary går tæt på kronprinsessens hjertesager og viser både flotte officielle fotos, de mere uformelle fra besøg og rejser i forbindelse med protektionerne samt familiefotos – alle smukt bundet sammen af Bygums tekst.

-> Køb bogen hos din lokale boghandler eller her


Den om kærlighed

fornuft-og-følelse

Jane Austens først udgivne bog, ’Fornuft og følelse’, er en ægte klassiker og en af verdenslitteraturens største kærlighedsromaner, der nu er landet i en ny oversættelse af Vibeke Houstrup. Ej at forglemme kommer denne spritnye udgave med det smukkeste omslag i ægte, oldschool Austen-stil, som enhver mor vil elske.

-> Køb bogen hos din lokale boghandler eller her.  


Pageturneren

opkald-fra-en-engel-forside

Her på forlaget er vi enige med anmelderne: Guillaume Mussos romaner er pageturnere. Når din mor først er begyndt at læse Opkald fra en engel, vil hun umuligt kunne lægge den fra sig igen. Opkald fra en engel starter som en romantisk komedie, men udvikler sig så til en hæsblæsende thriller. Det er en bog, du kommer til at nappe fra din mor, så snart hun er færdig med den.

-> Køb bogen hos din lokale boghandler eller her.


Juleguide juleguide juleguide Gaver til kvinder Gave til kvinder Julegaver Julegaver

Bøger til kvinder Julegaver