Juleguide: Bøger til teenagere

Måske er din teenager lidt af en læsehest, eller også er han/hun slet ikke til at drive væk fra YouTube? Uanset hvad så elsker alle en god historie, og vi guider her til nogle af de stærkeste young adult-bøger fra 2016. Fra kærlighed til fantasy til rå realisme  der er noget for enhver smag.

For enden af din pegefinger af Kristina Aamand

screen-shot-2016-11-16-at-10-00-42For enden af din pegefinger er en rå og gribende roman om at blive forelsket i den forkerte og betale prisen for at følge sit hjerte. Med de mange superflotte illustrationer er det en cool og anderledes bog. Og så er For enden af din pegefinger skrevet af vinderen af Carlsens store YA-romankonkurrence, Kristina Aamand, så måske den ovenikøbet inspirerer kreative teenagere til egne skriverier.

-> Køb og læs mere om For enden af din pegefinger her.  


Diabolik af S. J. Kincaid

dia_burnedStar Wars møder Hunger Games. Det lyder bestemt ikke kedeligt, vel? S. J. Kincaid har taget de unge med storm med Diabolik – en hæsblæsende sci-fi-thriller fuld af action, kærlighed og bedrag. Romanen er en vaskeægte page-turner, og er man først gået i gang, er den umulig at lægge fra sig!

-> Køb og læs mere om Diabolik her


Hvis jeg var din pige af Meredith Russo

hvis_burnedHvis jeg var din pige er en af årets vigtigste og mest rørerende romaner om et spændende og meget aktuelt emne af en forfatter, som selv har oplevet det. Hovedpersonen, Amanda Hardy, er den nye pige på skolen. Ligesom alle andre vil hun gerne få nye venner og passe ind. Men Amanda har en hemmelighed, og hun vil ikke så tæt på nogen, at de risikerer at opdage den. For Amandas hemmelighed er, at hun før hed Andrew …

Du kan finde Hvis jeg var din pige som e-bog på f.eks. Saxo.com


Ravnenes hvisken af Malene Sølvsten

ravn_burnedMed Ravnenes hvisken har Malene Sølvsten skrevet en fantastisk debut: Fantasy, krimi og nordiske guder krydser hinanden, da en række bestialske mord viser sig at hænge sammen med en urgammel profeti om verdens undergang. Godt nyt til allerede eksisterende og kommende fans: Ravnenes hvisken er første bind i en stort anlagt trilogi.

-> Køb og læs mere om Ravnenes hvisken her. 


Hjertet er 1 organ af Sarah Engell 

hjertet_burnedDen danske forfatter Sarah Engell har skrevet en række populære ungdomsromaner, bl.a. bestselleren 21 måder at dø. Hendes nyeste, Hjertet er 1 organ, er en intens og topaktuel historie om hemmelig kærlighed, cutting og kontrol. Det er barske temaer, der helt sikkert vil gøre et stort indtryk, så vi anbefaler den fra 13 år og opefter.

-> Køb og læs mere om Hjertet er 1 organ her. 


Ungdomsbøger Ungdomsbøger Bøger til teenagere young adult young adult young adult

Bøger til teenagere Ungdomsbøger

young adult young adult young adult