Indefra

Jul hos Lindhardt og Ringhof: Vilde tilbud, julegavehjælp, konkurrencer og meget mere

Jul hos Lindhardt og Ringhof: Vilde tilbud, julegavehjælp, konkurrencer og meget mere

Den søde juletid nærmer sig med hastige skridt. Er der noget mere hyggeligt end at læse en god historie sammen på en mørk decemberdag? Vi er allerede i julestemning – hver dag i december hjælper vi dig med julegaveidéer og tilbud. Glæd dig til at spare 40% på udvalgte bøger og få hjælp af forlagets redaktører og ansatte til at finde den helt rigtige gave til dine kære.

Følg med i vores julekalender på Facebook her.

Skønne bogpakker og julegaveservice på Facebook

Hver søndag i advent kan du glæde dig til en fantastisk giveaway på Lindhardt og Ringhofs Facebook-side, hvor vi vil udlodde bogstakke for enhver smag.

Hvis du derimod er i tvivl om, hvilke gaver du skal give, står vores redaktører og forlagsfolk til rådighed, så du kan få en hjælpende hånd til dine julegavekvaler. Vi gentager nemlig successeen fra sidste år, og tilbyder personlig julegaveservice på Lindhardt og Ringhofs Facebook-side. Følg med fra i dag.

Julens bedste bogtilbud

Hvis du allerede har bestemt dig for, hvem der skal have hvilke bøger, er der også hjælp at hente. Vi har nemlig sammensat en tilbudsjulekalender. Hver dag op til jul kan du spare 40% på en udvalgt bog. Tilbuddet gælder kun i 24 timer– så hold øje med vores hjemmeside og vores Facebook-side, hvor vi vil dele de vilde bogtilbud med dig. På den måde kan du skaffe årets julegave med en god besparelse.