Uncategorized

CARLSENS JUL 2016: Gratis e-bøger, adventskonkurrencer og julegaveassistance

CARLSENS JUL 2016: Gratis e-bøger, adventskonkurrencer og julegaveassistance

Den søde juletid nærmer sig med hastige skridt. Er der noget mere hyggeligt end at læse en god historie sammen på en mørk decemberdag? Vi er allerede i julestemning – hver dag fra den 1. december til og med juleaften forkæler vi jer med en gratis e-bog, som kan hentes via iBooks eller GooglePlay. Hver dag er der en ny bog, som kun er gratis den ene dag.

Følg med i vores julekalender på Facebook her.

Decemberhygge og julegavehjælp på Facebook

Julehyggen stopper ikke her. Hver søndag i advent kan du samtidig være med i lodtrækningen om en lækker adventspakke på vores Facebook-side. Hvis du er i tvivl om, hvilken bog du gerne vil glæde dine børn eller børnebørn med til jul, er redaktører og gode forlagsfolk også klar med en hjælpende hånd på Facebook med Carlsens personlige julegavesservice. Vi glæder os til at hjælpe jer med at finde de bedste læseoplevelser til både små og store læseheste.

Gratis e-bog… Hvad gør jeg?

Vi linker til dagens e-bog på Carlsens Facebook-side hver morgen. Ved at følge linket til enten iBooks eller GooglePlay kan du hente bogen ganske gratis til din tablet, smartphone, e-reader eller computer. Du kan se, hvilke specikke devices der kan anvendes i de to online-butikker. Før du kan hente bogen, skal du først oprette en bruger/være logget ind. Du skal også have tilknyttet en betalingsmetode til din bruger, men der bliver naturligvis ikke trukket nogle penge fra din konto, da dagens e-bog er gratis og koster den nette sum af 0,00 kroner.

Hvis du oplever tekniske problemer eller har brug for mere vejledning, er der hjælp at hente hos både Apple og GooglePlay.

Vi ønsker alle en rigtig glædelig julemåned og god læselyst!

De bedste hilsner

Forlaget Carlsen

screen-shot-2016-11-07-at-17-03-47

Jul, jul, jul, jul. 

e-bog, e-bog, e-bog, e-bog, e-bog, e-bog, 

CARLSEN er børnenes forlag. Vi udgiver bøger, som giver børn lyst til at læse, bladre, lytte og snakke. Fra den første pegebog i pap over sjove billedbøger til ungdomsromaner og fantasy.