Børnebøger Carlsen

Giv dit barn en god start i trafikken med Ramasjangs store trafikbog

Ramasjangs store trafikbog med Sikker & Søn, trafikbog, Sikker & Søn, børnebøger

Foto: Greathouse Film

Der er mange ting, man skal lære i trafikken. Hvem kører hurtigt, og hvem kører langsomt? Hvor er det bedst at krydse vejen? Hvad betyder skiltene? Hvorfor er det godt at være synlig i trafikken? Hvordan kan man se, hvor de andre skal hen?

Ramasjangs store trafikbog med Sikker & Søn er en ny trafiksikkerhedsbog til de yngste trafikanter med sjove historier om Sikker & Søn fra DR Ramasjangs populære univers. Bogen indeholder alle de vigtige trafikregler, de 3-5-årige skal kende for at kunne færdes trygt i trafikken.

Øvelser gør mester!

Det er ikke altid nemt at vide, hvor man skal starte og slutte, når familiens yngste skal prøve kræfter med eksempelvis at krydse en vej for første gang. Foruden 10 sjove og trafiksikre historier hjælper trafikbogen også børn og deres voksne godt på vej til at færdes i trafikken.

Ramasjangs store trafikbog med Sikker & Søn indeholder nemlig en ekstra bog med 20 trafikøvelser, som børnene kan bestå i følgeskab med deres forældre eller andre voksne. Når en øvelse er bestået, får barnet sit helt eget klistermærke i sin helt egen “kæmpestore” trafikbog.

Jo mere I træner, jo bedre! Det er nemlig den eneste måde, børn for alvor lærer at begå sig sikkert i trafikken. Husk også at tilmelde jer Rådet for Sikker Trafiks nyhedsbrev på sikkertrafik.dk/mitbarn, hvor I løbende får tips og gode råd til træningen.

Ramasjangs store trafikbog med Sikker & Søn, trafikbog, Sikker & Søn,

Ramasjangs store trafikbog med Sikker & Søn

Bogen henvender sig til børnehavebørn og er udarbejdet af Carlsen i samarbejde med DR og Rådet for Sikker Trafik. Den nye trafikbog kan bruges både i hjemmet og i daginstitutioner.

Du kan finde Ramasjangs store trafikbog på dit nærmeste bibliotek eller tage et smugkig i bogens første sider her.

Vi ønsker store og små en god og sikker tur ud i trafikken!

Ramasjangs store trafikbog med Sikker & Søn, trafikbog, Sikker & Søn, børnebøger,