12 erotiske bøger du skal læse

Den erotiske bølge, som virkelig gav os bølgegang med Fifty Shades of Grey, har budt på mange vidunderlige timer med erotiske bøger i selskab med masser af romantiske historier, kærlighed og handlinger, der indeholder seksuelle elementer.

Den erotiske bølge spænder virkelig bredt. Nogle af bøgerne indeholder meget eksplicitte sexscener, og faktisk er handlingen fuldstændig domineret af dem. Andre bøger berører den fysiske intimitet ganske lidt, og er domineret af handling, spænding og kærlighed.

Elsker du romantiske romaner med lidt god erotik, og føler du, at du har læst alt, hvad der er at opstøve lige fra Fifty Shades of Grey og Crossfire-serien til Outlander og  J.R. Ward? Så kan du blive inspireret lige her, hvor vi bringer en liste med nye erotiske bøger og klassiskere.

Nogle af bøgerne findes både i digitale og trykte udgaver.

Leder du efter inspiration til mere læsning udover erotik? Så se 30 virkelig gode bøger du bør læse her.

Audrey Carlan: Calendar girl

12 erotiske bøger du skal læse
Klik på billedet for at læse de to første kapitler.

★ “God underholdning … jeg må vist have fingrene i de næste måneder også!” – Bloggen Forestilling om Paradis

♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎ “Forfatterens humor skinner igennem fra første side … jeg er fuldstændig solgt” Bloggen Bogfinken

Calendar girl er en serie i 12 afsnit (opdelt i tre afsnit per bog), der alle er opkaldt efter årets måneder.

Da hendes far skylder 1 million dollars i spillegæld beslutter Mia at skaffe pengene ved at blive en del af sin mosters eskorte-bureau. Opgaven er enkel: I et år skal Mia tilbringe hver måned med en ny mand i en ny by. Når året er ovre vil gælden blive betalt.

I januar går turen til Los Angeles, hvor Mia har masser af kemi med sin første klient, den charmerende surfer og manuskriptforfatter Wes. Men selvfølgelig skal de ikke forelske sig i hinanden, for kærlighed er ikke en del af kontrakten – og Mia har en mission, der skal fuldføres.

Du kan købe Calendar girl her.

12 erotiske bøger du skal læse Calendar girl er også tilgængelige på Mofibo og Bookmate.

Vi Keeland: Bossman

12 erotiske bøger du skal læse
Klik på billedet for at læse de to første kapitler.

En skøn, sexet kærlighedshistorie fuld af flirt, følelser og gnistrende kemi.

Da Reese møder Chase første gang, er hun på blind date – med en anden mand. Pludselig står Chase foran hende, flabet og charmerende og langt mere interessant end ham, der sidder inde i restauranten og er ved at kede hende ihjel.

Efter deres korte møde i restauranten kan Reese ikke glemme Chase. Men hvad er chancen for, at hun nogensinde vil møde ham igen? Hvad er chancen for, at han en måned senere vil vise sig at være hendes nye chef?

“Wauw siger jeg bare. Elsker persongalleriet og kunne godt bruge 200 sider mere, slugte den råt på 5 timer” – Helle, LOVEBOOKS følger på Instagram

“Tak til LOVEBOOKS for at holde mig vågen til 23:30, når man skal op og på arbejde 5:30 .. Anbefaler den til alle!!!” – Mette, LOVEBOOKS følger på Instagram

Du kan købe Bossman som e-bog eller lydbog her.

12 erotiske bøger du skal læse Bossman er også tilgængelig på Bookmate.

Jay Crownover: Rule

12 erotiske bøger du skal læse

Shaw Landon har været hemmeligt forelsket i Rule Archer fra det øjeblik de mødtes. Rule er alt hvad et dydsmønster som Shaw burde holde sig langt væk fra – og den eneste person, som hun aldrig har forsøgt at ændre sig for. Hun er ikke bange for hans skræmmende piercinger og tatoveringer eller hans rå attitude. Selvom hun ved, at Rule er helt forkert for hende, så har hun svært ved at overbevise sit hjerte om det.

For en rebel som Rule Archer er Shaw Landon en storsnudet, perfekt prinsesse. Hun har levet sit liv efter andres regler; Rule har lavet sine egne. Han gider ikke bruge tid på en pæn pige som hende, selvom hun som den eneste kender hans sande jeg.

Efter en nat med stærke fødselsdagsdrinks, blotlagte hemmeligheder og andre udskejelser kan Rule og Shaw ikke længere benægte deres gensidige tiltrækning. Men hvordan kan en pige som hende og en fyr som ham finde sammen uden at ødelægge kærligheden – eller hinanden?

Du kan købe Rule online fx hos Gucca.dk eller i din nærmeste boghandel.

 

 

Maya Banks: Pas på mig

12 erotiske bøger du skal læse
Klik på billedet for at læse de første tre kapitler af “Pas på mig”.

Sexede spændingsromaner fuld af forførelse, begær og romantik.

“Wauw, sikke en “page-turner”” – Mia, anmelder på SAXO.COM om Pas på mig

“Jeg blev fanget af handlingen fra første kapitel, og havde nok læst bogen til ende med det samme, hvis det ikke lige var fordi jeg var på ferie med familien.”- Annette, anmelder på SAXO.COM om Pas på mig

Da den rige og magtfulde Calebs elskede lillesøster bliver kidnappet, må han gribe til utraditionelle midler for at finde hende. Han opsøger en smuk og følsom ung kvinde, som er kendt for sin evne til at se de ting, der ellers er usynlige for det blotte øje. Ramie kan føle andres smerte og kan derfor finde mennesker, der lider i det skjulte.

Men hendes enestående evne har en pris: Hver gang hun bruger den, mister hun et stykke af sig selv. Da hun hjælper den desperate og uimodståeligt tiltrækkende Caleb med at finde sin søster, er det derfor nær ved at tilintetgøre hende. Selvom hans erotiske kraft drager hende til sig som en magnet, er hun nødt til at holde sig så langt fra ham som overhovedet muligt for at redde sig selv.

Pas på mig er første selvstændige bind i Slow burn serien, som også indeholder Beskyttet af dig og Endelig sikker.

Du kan købe Pas på mig som e-bog eller lydbog eller låne bogen på biblioteket.

12 erotiske bøger du skal læsePas på mig er også tilgængelig på Mofibo og Bookster.

R.K. Lilley: Love is war

12 erotiske bøger du skal læse

Love is war er den dramatiske fortælling om Scarlett og Dantes stormombruste kærlighed.

Efter flere års adskillelse møder Scarlett sin gamle high school-kæreste, Dante. Selvom hun nærer et inderligt had til ham, blusser deres indbyrdes begær op igen. Men Scarlett har ikke glemt, at Dante svigtede hende, og denne gang har hun vil hun ikke lade ham slippe med hjertet i behold. Hun vil knuse hans hjerte, som han knuste hendes.

Første bog i serien fortæller historien fra Scarletts perspektiv, mens vi i anden bog får Dantes historie.

“Det er nogle fantastiske gode bøger, virkelig barsk historie og meget rørende. Den går lige i hjertet og er svær at lægge fra sig, en pageturner. Smukt, lad os få flere af den slags bøger”. – Tina, LOVEBOOKS følger på Facebook

Du kan købe Love is war som e-bog eller lydbog her.

12 erotiske bøger du skal læseLove is war er også tilgængelig på Mofibo og Bookmate.

7 erotiske e-bøger og lydbøger

 

 

Ane-Marie Kjeldberg: Sommerfolket

12 erotiske bøger du skal læse

Sammen med sin mand, Ulf, er Solbjørg taget op i sommerhuset ved Vesterhavet. Men Ulf er fjern og indesluttet, og Solbjørg føler sig ulykkelig. Da hun kommer til skade på stranden, møder hun lægen Jens, og hun opdager, at kærlighed kan være noget andet og mere nydelsesfuldt, end det hun kender til.

Sommerfolket er en erotisk serie på i alt seks bøger om beboerne i de smukke sommerhuse ved Vesterhavet i slutningen af 1960’erne hvor der er en ukendt frihed i luften. Erotikkens forvandlende kraft er uimodståelig, og sommerfolkets liv sprænger sig helt nye veje: nye former for sex, nye kærlighedsforhold og ændrede livsbaner.

Du kan købe Sommerfolket som e-bog eller lydbog eller låne bogen på biblioteket.

12 erotiske bøger du skal læseDu kan også læse Sommerfolket Mofibo og Bookmate.

Du kan læse mere om Sommerfolket her.

1001 nats eventyr

12 erotiske bøger du skal læse
Klik på billedet for at læse et eventyr.

Velkommen til yndefulde kærlighedshistorier, groteske rædselsfortællinger, moralske fabler, drabelige slægtsfejder og erotiske underfundigheder.

1001 nats eventyr har det hele og har begejstret generationer af læsere verden over.  Scheherazade fortæller kong Schahriar historier gennem 1001 nætter. De elsker også hver nat, får tre børn sammen og hun beriger ham med kundskab, således at hans sjæl er dybt forvandlet og hans er opfyldt af glæde og lykke ved at leve. Denne samling indeholder de mange af de smukkeste eventyr, fx Historien om Aziz og Aziza, Farizade med rosensmilet og Prinsesse Fatimas kærlighedseventyr med digteren Murakisch.

Du kan købe 1001 Nats Eventyr i vores webshop eller i din nærmeste boghandel.

12 erotiske bøger du skal læseDu kan også købe 1001 nats eventyr som e-bog eller læse dem på Mofibo eller Bookmate.

Vina Jackson: Eighty Days gul

12 erotiske bøger du skal læse

En sød kærlighedshistorie fuld af charme, humor, romantik og erotik. To mennesker mødes og eksperimenterer med sig selv, hinanden og omverdenen.

Summer er violinist og spiller i Londons undergrundsbane. En dag bliver hendes violin ødelagt. Dominik er litteraturprofessor og blev dybt berørt af Summers violinspil en dag på vej til toget. Da han finder ud af, at Summer har mistet sin violin, tilbyder han at erstatte den, hvis hun til gengæld spiller for ham ved en privat intimkoncert. Hun indvilliger i at spille for ham, selvom det er under meget specielle omstændigheder.

“En roman jeg har læst ligeså snart jeg havde muligheden. På stationen, i toget, i parken, i pausen på arbejdet etc. Jeg synes det er en skøn fortælling ..Kan bare ikke vente til jeg får fat på de næste i serien..” – Anmelder Lulu på SAXO.COM

Du kan købe Eighty Days gul som e-bog eller lydbog eller låne bogen på biblioteket.

12 erotiske bøger du skal læseDu kan også læse bogen på Bookmate og Mofibo.

 

Helena S. Paige: En kvinde går ind på en bar

12 erotiske bøger du skal læse
Klik på billedet for at læse i bogen.

I En kvinde går ind på en bar… bliver du præsenteret for en række scenarier, som hver især kan føre til et erotisk eventyr. Du bestemmer selv handlingen.

Du har aftalt at gå i byen med en veninde, og du har klædt dig frækt og forførende på. Da du sidder i baren og venter på hende, får du en sms, hvor hun aflyser jeres aftale. Hvad gør du? Tager du skuffet hjem igen til popcorn og en dvd, eller beslutter du dig for at få en sjov aften alligevel? Du kan for eksempel drikke shots med den sexede rockstjerne, takke ja til sushi sammen med forretningsmanden, der ligner George Clooney, gå til fernisering med den smukke danserinde eller få et lift hjem af den muskuløse bodyguard i hans lækre sportsvogn. Uanset hvad du vælger, så vær forberedt på, at det bliver sjovt, frækt og helt uforpligtende!

“Sød og sjov underholdning .. jeg synes det var befriende at læse en erotisk fortælling, hvor der var lidt plads til sjov og ballade” – Anmelder Rikke på SAXO.COM 

En kvinde går ind på en bar kan købes som e-bog eller lånes på biblioteket.

12 erotiske bøger du skal læse Du kan også læse e-bogen på Bookmate og Mofibo.

Bjarne Nielsen Brovst: Sommerfuglevinger

12 erotiske bøger du skal læse

Sommerfuglevinger er en roman om to halvvoksne drenges indvielse i voksenlivet og om den sommer, hvor kærligheden og seksualiteten for alvor bliver dele af deres tilværelse.

Der er lys og lugt, saft og kraft i skildringen af venskabet mellem de to drenge, og der er en aldrig svigtende humor i blotlæggelsen af de menneskelige svagheder, og i baggrunden gynger Elvis Presley.

Du kan købe Sommerfuglevinger som e-bog eller lydbog eller låne bogen på biblioteket.

12 erotiske bøger du skal læseDu kan også læse e-bogen på Mofibo og Bookmate.

John Cleland: Fanny Hill – En glædespiges erindringer

12 erotiske bøger du skal læse

Klassisk erotisk roman om en glædespiges oplevelser i 1700-tallets London.

Fanny er en ung pige fra landet, fattig og naiv, men smuk og med et hjerte af guld. Fattigdommen tvinger hende til at rejse til London og få plads som tjenestepige. Men når hun ankommer til London, viser det nye arbejdssted at være et luksusbordel. Fanny formår at flygte fra bordellet med en kunde, Charles, som hun har forelsket sig i. Men han bliver efter en tid, sendt uventet ud af landet af sin far. Fanny bliver igen snøret ind i prostitution og får sig en række elskere.

Du kan købe Fanny Hill som e-bog eller lydbog eller låne bogen på biblioteket.

12 erotiske bøger du skal læse Du kan også lytte eller læse Fanny Hill på Mofibo og Bookmate.

Sasha Grey: Julietteselskabet

12 erotiske bøger du skal læse
Klik på billedet for at læse de første tre kapitler.

Juliette-selskabet er et hemmeligt selskab, hvor verdens magthavere mødes for at koble af og dyrke sex. Dette selskab er så hemmeligt, at kun ganske få kender til dets eksistens.

Catherine læser filmvidenskab og er kæreste med Jack. En aften tager hun i byen med veninden Anna. Hun møder en tilfældig mand, og i stedet for at afvise ham, tager hun imod hans tilnærmelser, og spillet er i gang. Da Anna introducerer Catherine til Juliette-selskabet, er der ingen vej tilbage …

Du kan købe Julietteselskabet som e-bog eller lydbog eller låne bogen på biblioteket.

12 erotiske bøger du skal læseDu kan lytte til eller læse bogen på Mofibo og Bookmate.

 

I samarbejd med den nye platform, uniteandwrite har vi på SAGA (Lindhardt og Ringhofs digitale forlag) indledt jagten på den kommende stjerneforfatter inden for erotisk litteratur.

Vi har derfor udstedt en skrivekonkurrence, og vi modtager bidrag indtil 1. oktober 2017. Vinderen kåres på Bogforum i Bella Center til november og bogen udgives digitalt i foråret 2018.

Du kan læse mere om konkurrencen her.



Se også vores liste over erotiske sex noveller her.