Erotik Inspirationslister og guides Lydbøger

10 erotiske lydbøger. Dyk ned i erotiske historier og sex noveller her.

Erotiske lydbøger fra LUST

LUST udgiver erotiske noveller og historier på dansk som både e-bøger og lydbøger. Drøm dig væk med denne forførende samling af spændende og underholdende sex noveller.

Vi har samlet en liste med 10 erotiske historier, som vi håber kan vække jeres nysgerrighed og sende jer på opdagelse i den sensuelle verden, hvor nye fantasier, lyst og seksualitet kan udforskes.

Erotiske historier og sex noveller har opnået stor popularitet som streaming. Derfor anbefaler vi her 10 erotiske noveller, der oplagt at give et lyt.

LÆS OGSÅ 12 erotiske bøger du skal læse

‘Våd’ af Beatrice Nielsen

Indtalt af Hanna Ravn

våd, frække noveller

Alma har forladt sin venindes bryllupsfest efter et skænderi med kæresten Oscar. Hun ved ikke længere, hvad hun vil, og har søgt ned til en lille lagune. I den sydfranske sommernat lader hun vandet og fingrene gå på opdagelse på sin krop. Snart går det op for hende, at hun bliver iagttaget.

Den erotiske novelle er udgivet i samarbejde med den svenske filmproducer Erika Lust. Hendes formål er at skildre menneskets natur og mangfoldighed gennem fortællinger om passion, intimitet, kærlighed og lyst i en kombination af stærke historier og erotik.

Find Våd på Mofibo og andre danske streamingtjenester.
‘Hotel California’ af Julie Jones

Indtalt af Morten Bæk

Hotel California, gratis erotiske noveller

Joe og Fred er kørt fra LA til Las Vegas og er nu på vej tilbage gennem ørkenen. Selvom det var Freds idé, er det Joe, der kører, og han forbander sin elsker, der nu sover fredfyldt på passagersædet. Men da der endelig dukker et motel op, bliver Fred vækket af hans latter, og han griner snart med, da han ser navnet på stedet.


I den store suite med spejl over sengen bliver deres seksuelle fantasier til virkelighed, og de kan ikke lade være med at undre sig over, at nogen nogensinde skulle have lyst til at forlade Hotel California …

Find Hotel California på Mofibo og andre danske streamingtjenester.
‘Jeg så hende danse i Paris’ af Alexandra Södergran

Indtalt af Emilie Nielsen

Jeg så hende danse i Paris, erotiske noveller gratis

Vores heltinde går rundt i Paris’ gader. Hun søger noget, vil gerne blive ét med byen og mærke dens puls. Og pludselig møder hun Joanne på en bistro. Joanne er smuk og gådefuld, og hendes lange hår er mørkt som natten. Snart blegner Paris’ lys og lyde, hun ser kun Joanne og kan kun tænke på, hvor meget lyst hun har til hende …


”Jeg så hende danse i Paris” er en novelle om kvindeligt begær og eufori, som er fuld af spændende møder i Paris’ romantiske atmosfære.

Find Jeg så hende danse i Paris på Mofibo og andre danske streamingtjenester.


‘Silkedrømme’ af Cupido

Indtalt af Kira Dot

Silkedrømme, erotiske noveller

Dette er en erotisk novellesamling fra Cupido. Novellesamlingen indeholder følgende noveller:

“Hun havde altid lignet en dreng og med stram bandage rundt om brysterne, kunne hun være med de homoseksuelle til Toten.” – Totenorgiet af Frk. H

“Han tænder på at klæde sig i dameundertøj. Konen forstår ham ikke.” – Silkedrømme af Silkus

“Fyren må låne silketrusser og underkjole af veninden, som er tolerant og god.” – Silkeundertøj af Fetichisten

CUPIDO, magasinet for liderlighed og glæde, intimitet og nydelse, har siden 1984 udgivet erotiske noveller baseret på læsernes hverdagsfantasier og seksuelle oplevelser.

Find Silkedrømme på Mofibo og andre danske streamingtjenester.
‘I madrid kysser de på åben gade’ af Alexandra Södergran

Indtalt af Røskva Andersen

erotiske sex noveller, I Madrid kysser de på åben gade

De er et temmelig umage par. Han hader, når folk glor. Han vil helst skjule deres kærlighed og undgå andre menneskers blikke. Men hans kæreste Christian vil have lov åbent at vise, hvad han føler. Christian er en stolt mand, og han nægter at skamme sig over sin seksualitet.

Hvordan skal de få forholdet til at fungere, så de begge kan være i det? På en weekendtur beslutter Christian, at han ikke længere vil holde sine følelser eller sit begær tilbage …

Find I Madrid kysser de på åben gade på Mofibo og andre danske streamingtjenester.

‘Yoga på højfjeldet’ af Nakenprat

Indtalt af Linda-Maria Grönkvist

erotiske noveller bøger, yoga på højfjeldet

Pia har længe haft et godt øje til sin yogalærer Trude og beslutter sig for at invitere hende med på hyttetur på fjeldet.

Ude i naturen og den friske luft kan de begge øve sig på de dybe vejrtrækninger, og da de går i seng, beslutter Trude sig for at vise Pia, hvordan man kan komme ved hjælp af vejrtrækningen alene …

Novellen er udgivet i samarbejde med Seksualitet24.no.

Find Yoga på højfjeldet på Mofibo og andre danske streamingtjenester.

‘Drømmeverden 1: Kærlighedsmagi i Bretagne’ af Stella D’amour

Indtalt af Mia Svane

Drømmeverden 1: Kærlighedsmagi i Bretagne, erotiske noveller web

”Viviane trak vejret dybt og slukkede tv’et. Kærlighedsfilmen, der havde fortryllet hende i to timer, var slut. Desværre! Hun havde fordybet sig i handlingen, lidt med heltinden og glædet sig over hendes lykke til sidst. Hvor godt, at der fandtes den slags film!

Sukkende trådte den unge kvinde med det lange mørke hår og de store grønne øjne hen til vinduet i sin hyggelige lejlighed, der lå helt oppe på kvisten. Hendes blik vandrede over de middelalderlige huse i den lille nordfranske by. Til sidst blev hendes blik hængende ved et vindue hos hendes genboer. Hun blinkede og rykkede sit ansigt tættere på ruden.

Find alle afsnit af Drømmeverden på Mofibo og andre danske streamingtjenester.
‘Våd skovtur’ af Cupido

Indtalt af Julie Able

Våd skovtur, erotiske noveller nyeste

Der er ikke noget som den friske luft i bjergene, bølgerne, der skyller ind mod stranden, vinden, som kæler for brysterne, vandet, som rører ved kønnet…

Dette er en erotisk novellesamling fra Cupido. Novellesamlingen indeholder følgende noveller:

– Fjeldturen af Julia

– Hyttetur i påskesolen af B., Østlandet

– Våd skovtur af Hege og Morten

– Fem minutter af E. W., Trondheim

– Tyttebærtur af Tobben

Find Våd skovtur på Mofibo og andre danske streamingtjenester.
‘Værelse 241’ af Christina Tempest

Indtalt af Anne Blomsgård

Værelset 241, erotiske noveller online

Det føltes lidt mærkeligt ikke at have set den først, så hun måtte mærke sig frem til, hvordan den var. Temmelig stor, men ikke så lang, tænkte hun. Hun skød hofterne endnu længere bagud, så langt hun kunne uden at skifte stilling. Hun ville bare have, at han skulle blive ved og ved. Da han mærkede, hvor ivrig hun var, tog han godt fat om hendes hofter og stødte hårdt op i hende igen og igen.”

Da Cecilie en aften på en hotelbar modtager en lille lap papir, hvorpå der står “VÆRELSE 241 KOM OP MED DET SAMME”, tager hun chancen og bevæger sig op til den fremmedes hotelværelse. Det bliver en gådefuld aften, hvor Cecilie aldrig får set, hvem den hemmelige beundrer er, men hvor hun i den grad får lov til at mærke ham…

Find Værelse 241 på Mofibo og andre danske streamingtjenester.
‘En nat at mindes’ af Maria Aguero

Indtalt af Simon Fischer

En nat at mindes, erotiske noveller app

Willas bil er brudt sammen, og hendes telefon er løbet tør for strøm, så hun har ikke andet valg end at bevæge sig ud i den mørke, regnfulde nat. Da hun nærmer sig et stort hus med lys i, bliver døren åbnet af den høje, smukke Rowan. Der er straks kemi mellem de to, og snart er de sammen – i køkkenet, i sengen, i brusebadet, ja, i hele huset.

Rowan er overrasket over sin intense lyst til Willa. Og da Rowans kæreste Nico kommer hjem, får han sig også lidt af en overraskelse …

En nat at mindes er en erotisk novelle om stærk seksuel kemi mellem mennesker.

Find En nat at mindes Mofibo og andre danske streamingtjenester.

Lydbøgerne er udgivet af LUST og findes på alle større streamingtjenester som Mofibo, Saxo, Nextory og Bog&idé.

LÆS OGSÅ 12 erotiske bøger du skal læse