Lydbøger

10 fængslende og dramatiske e- og lydbøger om ulykkelig kærlighed

ulykkelig kærlighed

Vild med kriminalromaner og kærlighed? Så find dine næste e-bøger eller lydbøger her, der handler om ulykkelig kærlighed. Vi præsenterer dig for vores udvalg af fængslende litteratur, der kan transportere dig ind i en verden af mysterier og spænding, hvor du virkelig kan opleve ulykkelig kærlighed.

LÆS OGSÅ: 20 nye lydbøger og e-bøger du kan streame på Mofibo, Saxo Premium og Bookmate

Du kan opleve disse medrivende lydbøger og e-bøger hvor end du er. Se vores liste over fantastiske bøger du kan høre eller læse om ulykkelig kærlighed.
Lyd- og e-bøger om ulykkelig kærlighed

‘Fælden’ af Victoria Holt

10 fængslende og dramatiske e- og lydbøger om ulykkelig kærlighed

Davina Glentyres beskyttede tilværelse i et skotsk overklassemiljø forvandles til et sandt mareridt, da hun bliver anklaget for at have forgivet sin far med arsenik. Trods stærke indicier mod Davina lykkes det den unge advokat Ninian at få hende løsladt, og hun flygter til Sydafrika – bort fra offentlighedens søgelys og en hævet forlovelse.

Men også her erkender Davina, at der er lagt en udspekuleret fælde for hende. Hvem skal hun tro på – og hvem tør hun give sin kærlighed?

Lydbogen er indtalt af Camilla Qvistgaard Dyssel.

Find Fælden som e- og lydbog på din favorit streamingtjeneste.

‘Dukkehuset’ af Evelyn Anthony

10 fængslende og dramatiske e- og lydbøger om ulykkelig kærlighed

Selv en så toptrænet agent og spion som Harry Oakham kan ikke vide alt.
Som for ekspempel at Murens fald og afspændingen ville gøre ham overflødig i den engelske efteretningstjeneste. Eller at Hotel Dukkehuset gemmer på skæbnesvangre hemmeligheder fra en 400-årig fortid. Eller at den kvindelige diplomat, Rosa Bennet, han forelsker sig i, er sat til at udspionerer ham.

Og at Rosa, nylig fraskilt og følelsesmæssigt hårdt ramt, mod sin vilje også forelsker sig i Harry. Med katastroflae konsekvenser …

Hvad Harry til gengæld ved, er at hans nye organisation råder over nogle af Europas bedste eks-spioner – med speciale i spionage, bortførelser, mord og andre beskidte affærer. At Hotel Dukkehuset er et perfekt samlingssted for folk, der arbejder diskret. At et attentat på en saudiarabisk prins, som besøger London, er en vellønnet opgave – og kan få storpolitiske følger.

Men kombinationen af, hvad Harry ved og ikke ved, er en eksplosiv cocktail. Som rummer udspekuleret tortur. Nådesløse likvideringer. Stormende begær.
Og uventet kærlighed mellem de to, der har alt og alle imod sig …

Find Dukkehuset som e-bog på din favorit streamingtjeneste.

‘Kærlighedens masker’ af Sidney Sheldon

10 fængslende og dramatiske e- og lydbøger om ulykkelig kærlighed

Et højtdramatisk kærlighedsplot udspilles i “Kærlighedens masker”, når den unge og uskyldige amerikanske kvinde, Catherine Douglas, bliver draget ind i et net af løgne og hemmeligheder.

Ingen kan vide sig sikker, og da den mystiske græker, Constantin Demeris, dukker op, kan Catherine ikke længere stole på nogen – ikke en gang sine nærmeste. For hvem er ven, og hvem er fjende i disse kærlighedens masker?

Find Kærlighedens masker som e-bog på din favorit streamingtjeneste.

‘De skæbnesvangre breve’ af E. Phillips Oppenheim

10 fængslende og dramatiske e- og lydbøger om ulykkelig kærlighed

En ung kvinde har forvildet sig ind i ungkarlen Herbert Wraysons lejlighed. Han forsøger at udspørge hende om, hvem hun er og hvorfor hun sidder i hans lejlighed, men da telefonen ringer, lister hun stille ud ad døren.

Et par timer senere ringer den unge kvinde på Wraysons dør. Denne gang ser hun bange og forvirret ud og da lyset i opgangen er gået ud, beder hun Wrayson følge hende ned på gaden.

Til hans store forskrækkelse finder de hans nabo, Morris Barnes, kvalt foran hoveddøren. Wrayson sætter sig for at løse mysteriet. Hvem er denne unge kvinde? Hvad er sandheden om hendes baggrund? Langsomt, men sikkert begynder Wrayson at forelske sig i hende, men de mange ubesvarede spørgsmål hober sig op. Er han virkelig faldet for en morderinde?

Find De skæbnesvangre breve som e-bog på din favorit streamingtjeneste.

‘Hvad der bor i dit hjerte’ af Jens Kruuse

10 fængslende og dramatiske e- og lydbøger om ulykkelig kærlighed

“Hvad der bor i dit hjerte” er en roman om kærlighed og had, elskov og vold og ikke mindst om en stribe af mord, der fletter handlingsforløbet sammen til en drabelig helhed.
“Hvad der bor i dit hjerte” er forfatter og litteraturforsker Jens Kruuses første roman.

Find Hvad der bor i dit hjerte som e-bog på din favorit streamingtjeneste.

‘Forbudt kærlighed’ af Eileen Goudge

10 fængslende og dramatiske e- og lydbøger om ulykkelig kærlighed

Et skud bliver affyret, en mand er død. Hans hengivne hustru gennem fyrre år bliver anholdt for mordet. Den søvnige, lille by Miramonte rystes af de chokerende nyheder. Vernon og Lydia Seagrave så ud til at være det ideelle par, de så ud til stadig at elske hinanden højt, nu hvor de nærmer sig deres fyrre års bryllupsdag.

Hvad gik der mon galt? Deres tre voksne døtre kæmper for at finde svaret. Daphne, Alex og Kitty må begrave deres far og finde frem til den frygtelige sandhed, der kan redde deres mor. Samtidig har de hver især deres at slås med. Daphne er splittet mellem loyalitet mod familien og sin første kærlighed, Johnny Devane, der er anklager i sagen mod Lydia. Kitty har kastet sig ud i et intenst kærlighedsforhold til en meget yngre mand, mens Alex, som er skilt, kæmper for at klare sine økonomiske problemer.

Den eneste, der bevarer roen, er moderen. Ikke med ét ord røber hun, hvad der gjorde hende til morder, hun hverken forklarer eller undskylder, selvom det betyder, at hun bliver dømt.

Lydbogen er indtalt af Ann-Britt Mathiesen.

Find Forbudt kærlighed som e- og lydbog på din favorit streamingtjeneste.

‘Et bånd af blod’ af Dorthe Annette Hansen

10 fængslende og dramatiske e- og lydbøger om ulykkelig kærlighed

Dorthe Annette Hansens ”Et bånd af blod” er en spændingsroman om gammel kærlighed og ny tragedie. Politimanden Mark er i Tivoli med sine delebørn, da hans fortid bogstaveligt talt falder ned i hovedet på ham i form af hans første kærlighed Mia. Hun falder ned fra Dæmonen, og inden hun dør, når hun at hviske til Mark: ”Det var ikke mig.”

Mark begynder nu at grave i Mias liv og opdager den nedtur, hendes liv har taget, siden han så hende sidst for mange år siden. Hun har været involveret i en bilulykke, som hun tilsyneladende ikke kunne huske noget fra. Da han mødte, hende var hun netop blevet udskrevet fra den lukkede, og det var kun piller, der kunne få hende til at få hverdagen til at hænge sammen. Jo mere Mark graver, des flere spørgsmål finder han om sin ungdomskærestes komplicerede liv.

Lydbogen er fortalt af Peter Milling.

Find Et bånd af blod som e- og lydbog på din favorit streamingtjeneste.

‘Manden der fulgte med’ af Erik Pouplier

10 fængslende og dramatiske e- og lydbøger om ulykkelig kærlighed

Det hele kunne være så perfekt og rosenrødt for det nyforelskede par Gladys og Ebbe, hvis det da ikke var for Gladys’ eksmand Ronnie, der forfølger og belurer dem overalt, hvor de går. Parret bliver mere og mere utrygge over, hvad Ronnie vil dem, og ikke mindst hvad han kan finde på at gøre, og de beslutter sig for at flygte til et afsidesliggende hus i Provence, hvor der ikke er et øje i nærheden, og hvor Ronnie aldrig vil kunne finde dem – håber de…

Lydbogen er fortalt af Søren Elung Jensen.

Find Manden der fulgte med som e- og lydbog på din favorit streamingtjeneste.

‘Sandflugt’ af Mette Winge

10 fængslende og dramatiske e- og lydbøger om ulykkelig kærlighed

Mødet med den smukke og sympatiske englænder Nigel puster liv i Lise Sejersens grå og triste tilværelse, der er gået stødt nedad i årevis. Derfor er Lise også villig til at se gennem fingre med de foruroligende sider, Nigel udviser, og de hemmeligheder, der manifesterer sig omkring ham i større og større antal.

Nigel er kommet til Danmark i et mystisk politisk ærinde og efterhånden vækker han også kriminalpolitiets opmærksomhed. Lises barndomsveninde Marion bliver mere og mere bekymret for hende. Men da Lises bortforklaringer endelig slipper op, sidder hun allerede fanget i den gådefulde fremmedes spind, som hun hverken kan forklare eller forstå…

Lydbogen er fortalt af Berrit Kvorning.

Find Sandflugt som e- og lydbog på din favorit streamingtjeneste.

‘Spændetrøjen’ Aino Trosell

10 fængslende og dramatiske e- og lydbøger om ulykkelig kærlighed

En skoleudflugt i skoven bliver brat afbrudt, da skuddene pludselig suser om ørerne på en flok niendeklasseelever. Alle når de ind i bussen, men der er én, der mangler – da skuddene fortager sig, finder klassen enspænderen Sammy med et skudhul i hovedet. Var det et vådeskud, eller ligger der en forbrydelse bag?

Den nævenyttige amatørdetektiv Siv Dahlin blander sig som så ofte før i efterforskningen, og spor for spor viser det sig, at der er tale om en kompliceret sag om lidenskab og overvældende kærlighed, der grænser til besættelse. I denne roman retter Aino Trosell sin hidtil skarpeste kritik mod den måde, samfundet lægger menneskets følelsesliv i en spændetrøje for at gøre plads til politisk korrekthed og rationalitet.

Lydbogen er fortalt af Githa Lehrmann.

Find Spændetrøjen som e- og lydbog på din favorit streamingtjeneste.

E- og lydbøgerne er udgivet af SAGA og findes på alle større streamingtjenester som Mofibo, Saxo og bibliotekernes eReolen.