Fiktion Amerikanske romaner Colleen Hoover Danielle Steel Erotik Inspirationslister og guides Lydbøger Romantiske bøger

Lydbog: 15 dejlige kærlighedsromaner du kan lytte til på Mofibo og Saxo Premium

Lydbog: 15 dejlige kærlighedsromaner du kan lytte til på Mofibo og Saxo Premium

Leder du efter gode kærlighedsromaner på lydbog?

Hvis du er til skønne, romantiske kærlighedsromaner, der giver tårer i øjenkrogen og sommerfugle i maven, se læs med her.

Vi har gravet i arkiverne og fundet 15 dejlige kærlighedsromaner på lydbog. Lyt til de skønne romaner, mens du nyder sommeren, løber en tur, ordner haven eller tager opvasken.


Lydbog: 15 dejlige kærlighedsromaner du kan lytte til på Mofibo og Saxo Premium

Colleen Hoover: Det ender med os

Colleen Hoover har skrevet en smuk og rørende roman om, hvad der sker, når den, der elsker dig højest, også er den, der gør dig allermest ondt.

Da Lily falder for den flotte neurokirurg Ryle, er det næsten for godt til at være sandt. Hun har ikke altid haft det let, men nu ser alting lyst ud. Selvom Ryle er imod faste forhold, giver han snart efter for sine principper, og Lily er lykkelig. Men der er alligevel noget ved Ryle, der giver skår i glæden – og da Lilys ungdomskæreste Atlas en dag dukker op, trues alt, hvad Lily og Ryle har opbygget sammen.

LÆS OGSÅColleen Hoover er læsernes foretrukne romance-forfatter

Du kan både læse og lytte til Det ender med os på Mofibo og Saxo Premium.

12 timer og 1 minut. Oplæst af Tina Kruse Andersen


Lydbog: 15 dejlige kærlighedsromaner du kan lytte til på Mofibo og Saxo Premium

Krystal Sutherland: Vores kemiske hjerter

Vores kemiske hjerter er en skøn YA-roman. Oplagt til dig, der elskede Fordelene ved at være en bænkevarmer og En flænge i himlen.

Bogen handler om Henry, som aldrig har været forelsket før, men en dag starter Grace i klassen. Hun ligner langt fra Henrys drømmepige, og det er tydeligt, at hun har det svært. Alligevel falder Henry for Graces uperfekte og ægte væsen, men kan han håndtere, at hun bærer på en stor sorg?

Vores kemiske hjerter er en uimodståelig og tankevækkende ungdomsroman om den første forelskelse, knuste hjerter og de gyldne tråde, der formår at væve dem sammen igen.

LÆS OGSÅVores kemiske hjerter: En bog for bogelskere!

Du kan både læse og lytte til Vores kemiske hjerter på Mofibo og Saxo Premium.

8 timer og 11 minutter. Oplæst af Iben Haaest


kærlighedsromaner på lydbogJ.P. Monninger: Vejen til dit hjerte

Vejen til dit hjerte er en smuk og uforglemmelig roadtrip-roman af den prisvindende forfatter og professor i engelsk litteratur  J.P. Monninger.
Heather er netop blevet færdig på college og rejser rundt i Europa med et par veninger. I en togvogn møder hun Jack, som bruger sin bedstefars dagbog som kompas for hans rejse. Den fører ham tilfældigt rundt til smukke, romantiske storbyer som Wien, Budapest, Istanbul. Heather følger med ham, og de forelsker sig i hinanden. Jack er en fri fugl og vil rejse videre rundt i Europa, stik imod Heather, der har sin fremtid nøje planlangt. Forpligtelserne hjemme i USA gør, at Heather overtaler Jack til at tage med tilbage. Men Jack har en hemmelighed, som kan ændre absolut alt.

Du kan lytte til Vejen til dit hjerte på Mofibo og læse bogen på Saxo Premium.

9 timer og 42 minutter. Oplæst af Karoline Munksnæs


Lydbog: 15 dejlige kærlighedsromaner du kan lytte til på Mofibo og Saxo Premium Lydbog: 15 dejlige kærlighedsromaner du kan lytte til på Mofibo og Saxo PremiumLove is war-serien af R. K.  Lilley: Love is war

“Pas på! Du kommer til at græde, bide negle og råbe ad din Kindle. Du kommer til at heppe på, at karaktererne får hinanden til sidst, og dine trusser vil smelte af de hede scener.“ – Audrey Carlan, forfatter til Calendar Girl

Love is war-serien fortæller Scarlett og Dantes kærlighedshistorie fra to vinkler. I første bog er Scarlett fortælleren, mens vi i anden bog får Dantes side af historien.

Dette er en stærk og dramatisk kærlighedshistorie om et intenst had-kærligheds-forhold mellem to barndomsvenner.

Scarlett og Dante mødes igen efter flere års adskillelse, og selvom de hader hinanden, blusser deres indbyrdes begær uundgåeligt op igen. Men Scarlett har ikke glemt, at Dante engang svigtede hende, og denne gang har hun ikke i sinde at lade ham slippe væk med hjertet i behold. Denne gang vil hun knuse ham, som han knuste hende. Denne gang er der dømt krig …

LÆS OGSÅ: Er du klar til at BINGE-læse Love is war?

Du kan lytte til Love is war på Mofibo og Saxo Premium.

Scarletts historie: 8 timer og 23 minutter. Oplæst af Iben Haaest

Dantes historie: 10 timer og 32 minutter. Oplæst af Iben Haaest


Lydbog: 15 dejlige kærlighedsromaner du kan lytte til på Mofibo og Saxo Premium

Jennifer Armentrout: Vent på mig

19-årige Avery flytter til West Virginia for at begynde på college, tusindvis af kilometer hjemmefra og langt væk fra en fortid fuld af smertefulde minder.

Det eneste, hun ønsker, er at starte på en frisk, passe sine studier, få et par gode venner og ellers undgå alt for meget opmærksomhed.

Dette er den eneste måde, hun kan flygte fra det, der skete til Halloween-festen fem år tidligere. En begivenhed, der ændrede hendes liv for altid.

Men så støder Avery ind i den charmerende Cameron. Han er høj og flot, og han passer på ingen måde ind i Averys planer om at leve et stille og roligt studieliv. Avery afviser ham gang på gang, men Cameron giver ikke så let op.

LÆS OGSÅ: Ny romantisk roman har mere på hjerte

Du kan læse og lytte til Vent på mig på Mofibo og Saxo Premium.

10 timer 7 minutter. Oplæst af Stine Brandt Lilliecrona


Jill Santopolo: Lyset vi mistede

kærlighedsromaner på lydbogLyset vi mistede er en gribende roman om drømme, skæbne, jalousi og tilgivelse – og kærlighed. Det er en roman om parforhold på godt og ondt og om at turde tage en chance og satse alt.

Lucy og Gabe er begge studerende i New York, da de mødes første gang d. 11. september 2001. Mens byen er i undtagelsestilstand, finder de trøst i hinanden på en dag, der forandrer deres liv – og verden – for altid. Fordi deres første møde fandt sted under så usædvanlige og dramatiske omstændigheder, er der fra start et særligt bånd mellem Lucy og Gabe. Men da Gabe forfølger en drøm om at blive krigsfotograf og rejser til Mellemøsten, og Lucy ønsker at blive i New York og arbejde med tv, må deres veje skilles. Over de følgende tretten år er de sammen og fra hinanden af flere omgange. Størstedelen af tiden er der kontinenter imellem dem, men det særlige bånd forbliver intakt. Til sidst bliver Lucy stillet over for et svært valg. Var det skæbnen, at de i første omgang blev ført sammen? Er det det rette valg ikke at give kærligheden en chance til?

LÆS OGSÅ: Stærke og tankevækkende romaner til kvinder

Du kan både læse og lytte til Lyset vi mistede på Mofibo og Saxo Premium.

8 timer og 31 minutter. Oplæst af Anne-Mette Johansen


Lydbog: 15 dejlige kærlighedsromaner du kan lytte til på Mofibo og Saxo Premium

Vi Keeland: Bossman

En skøn, sexet kærlighedshistorie fuld af flirt, følelser og gnistrende kemi.

Da Reese møder Chase første gang, er hun på blind date – med en anden mand. Pludselig står Chase foran hende, flabet og charmerende og langt mere interessant end ham, der sidder inde i restauranten og er ved at kede hende ihjel.

Efter deres korte møde i restauranten kan Reese ikke glemme Chase. Men hvad er chancen for, at hun nogensinde vil møde ham igen? Hvad er chancen for, at han en måned senere vil vise sig at være hendes nye chef?

LÆS OGSÅ: 12 erotiske bøger du skal læse

Du kan både læse og lytte til Bossman på Mofibo og Saxo Premium. 

8 timer og 17 minutter. Oplæst af Kristine Brendstrup


Audrey Carlan: Calendar girl

Lydbog: 15 dejlige kærlighedsromaner du kan lytte til på Mofibo og Saxo PremiumCalendar girl er en serie i 12 afsnit (opdelt i tre afsnit per bog), der alle er opkaldt efter årets måneder.

Da hendes far skylder 1 million dollars i spillegæld beslutter Mia at skaffe pengene ved at blive en del af sin mosters eskorte-bureau. Opgaven er enkel: I et år skal Mia tilbringe hver måned med en ny mand i en ny by. Når året er ovre vil gælden blive betalt.

I januar går turen til Los Angeles, hvor Mia har masser af kemi med sin første klient, den charmerende surfer og manuskriptforfatter Wes. Men selvfølgelig skal de ikke forelske sig i hinanden, for kærlighed er ikke en del af kontrakten – og Mia har en mission, der skal fuldføres.

LÆS OGSÅ: Erotisk serie i 12 afsnit. 

Du kan både læse og lytte til Calendar girl på Mofibo og Saxo Premium.

Calendar girl varer i gennemsnit mellem 3 og 4 timer pr. måned


kærlighedsromaner på lydbogStephanie Danler: Sødbitter

Stephanie Danlers Sødbitter var på alles læber – kendte såvel som ukendte – da den udkom i USA i 2016.

Sødbitter er Stephanie Danlers debutroman, som hun fik udgivet efter at have arbejdet som tjener på en restaurant i New York i mange år. Derfor kunne hun også trække på sine egne erfaringer i arbejdet med bogen, som handler om Tess, der flytter til New York og får arbejde på en eksklusiv restaurant. Som tjener får Tess indblik i restaurantverdenens hierarki, og samtidigt bliver hun viklet ind i et romantisk trekantsdrama.

Sødbitter er en roman om den mystiske bagside af restaurantverdenen, og så er det en roman om at finde sig selv. Sidst men ikke mindst er det en bog, der giver appetit – appetit på mad, på vin og på meget mere.

LÆS OGSÅ:  “Ved I, hvordan man beskriver smagen af østers?” 

Du kan både læse og lytte til Sødbitter på Mofibo og Saxo Premium.

11 timer og 39 minutter. Oplæst af Lea Baastrup Rønne


Lydbog: 15 dejlige kærlighedsromaner du kan lytte til på Mofibo og Saxo PremiumMia Sheridan: Archers stemme

Da Bree fra den ene dag til den anden forlader sit liv i New York og flytter til en lille by i Maine, håber hun, at hun endelig kan lægge fortiden bag sig og finde fred. Allerede første dag i byen møder hun Archer Hale. En mand, der lever for sig selv, og som kæmper med sine egne dæmoner. En mand, ingen andre bemærker.

Archers stemme er en fortælling om en kvinde, der bærer på et traume, og den mand, hvis kærlighed er nøglen til hendes frihed. Det er en fortælling om en stille mand, som lever med mindet om en pinefuld fortid, og den kvinde, som hjælper ham med at finde sin stemme igen. Det er en fortælling om sorg, skæbne og kærlighedens helende kraft.

LÆS OGSÅ: Kærlighed uden ord: ARCHERS STEMME af Mia Sheridan

Du kan både læse og lytte til Calendar girl på Mofibo og Saxo Premium.

12 timer 16 minutter. Oplæst af Iben Haaest


kærlighedsromaner på lydbogLena Ackebo: Verdens smukkeste mand

En varm historie om, hvordan kærligheden kan ramme med fuld kraft, når man mindst venter det.

Mona og Barbro er søstre og har intet til fælles andet end en dårlig barndom. Mona følger modvilligt med, da Barbro foreslår, at de rejser på charterferie til Mallorca.

Rejsen udvikler sig på en måde, ingen af dem havde drømt om. For i syden møder de nemlig Verdens Smukkeste Mand, den charmerende restaurantejer, englænderen Albert. Han vender op og ned på alting, og efter en uge på Mallorca er alt forandret i søstrenes liv.

LÆS OGSÅ: 15 nye skønne kærlighedsromaner du (måske) endnu ikke har læst

Du kan både læse og lytte til Verdens smukkeste mand på Mofibo og Saxo Premium.

12 timer og  40 minutter. Oplæst af Githa Lehrmann 


kærlighedsromaner på lydbogColleen Hoover: 9. november

Colleen Hoover, forfatteren til Forbandede kærlighedMåske en dag og Det ender med os, har skrevet en skøn fortælling om at finde kærligheden og komme overens med de ar, livet giver.

Aftenen inden hun flytter fra Los Angeles til New York, møder 18-årige Fallon den jævnaldrende Ben, som drømmer om at blive forfatter. De forelsker sig ved første blik og tilbringer timerne inden flyrejsen sammen. Men hvordan kan lykken vare ved, når de om lidt befinder sig i hver deres ende af landet?

I stedet for at indlede et langdistanceforhold beslutter de sig for at mødes på samme dag i november i løbet af de næste fem år – uden at have nogen kontakt resten af året. Ved hvert møde vokser kærligheden mellem dem, og Fallons begivenhedsrige liv bliver hurtigt en inspirationskilde for Bens spirende forfatterdrømme. Men fem år er lang tid, og undervejs kommer hverdagen og livet imellem Fallon og Ben – på trods af deres stærke følelser for hinanden.

LÆS OGSÅ: Colleen Hoovers dejlige romaner handler om kærlighed i starten af tyverne

Du kan både læse og lytte til 9. november på Mofibo og Saxo Premium.

9 timer og 59 minutter. Oplæst af Tina Kruse Andersen


Lydbog: 15 dejlige kærlighedsromaner du kan lytte til på Mofibo og Saxo Premiumkærlighedsromaner på lydbogCora Carmack: Som stjernerne står

Hvad ville du gøre, hvis fyren du efterlod i din seng få timer før, pludselig står i et klasselokale og præsenterer sig som din nye dramalærer?

Bliss Edwards er 22 år og stadig jomfru. Det går hende på, og derfor beslutter hun sig en aften for at få det overstået med et one-night-stand. Men hun får i sidste øjeblik kolde fødder og efterlader en flot fremmed alene i sin seng. Og som om det ikke var pinligt nok i sig selv, opdager hun dagen efter, at den uimodståelige fyr fra aftenen før, er hendes nye lærer.

LÆS OGSÅ: Sød, sjovt og vildt romantisk – anmeldelse af Som stjernerne står

Du kan både læse og lytte til Som stjernerne står på Mofibo og Saxo Premium.

7 timer og 56 minutter. Oplæst af Randi Winther


kærlighedsromaner på lydbog

Danielle Steel: Hjerteveninder

Skøn roman om at balancere kærligheden, når man har travlt med at gøre karriere.

Da den unge skodesigner Claire får mulighed for at leje en fantastisk lejlighed i hjertet af New York, må hun på jagt efter nogle roommates for at få råd til huslejen. Først flytter forfatterspiren Abby ind, så følger den ambitiøse finansrådgiver Morgan, og til sidst den medicinstuderende Sasha. Selvom de fire unge kvinder er meget forskellige, bliver de hurtigt veninder og hjælper hinanden gennem livets forskellige op- og nedture med familie, job og kærester. Som tiden går, og de hver især bliver stillet over for nye udfordringer og spændende muligheder, må de dog indse, at de alle med tiden bliver nødt til at flytte væk fra det sted, hvor drømmene begyndte, og deres venskab for alvor slog rødder.

LÆS OGSÅ: Verdens bedst sælgende nulevende forfatter fylder 70 år

Du kan både læse og lytte til Hjerteveninder på Mofibo og Saxo Premium.

9 timer og 25 minutter. Oplæs af Marian Friborg


kærlighedsromaner på lydbogK.A. Tucker: Ti små åndrag

Denne kærlighedsroman kan give dig både sommerfugle i maven og tårer i øjenkrogen denne sommer.
Kaceys liv ligger i ruiner. Fire år tidligere mistede hun både forældre og kæreste i en bilulykke, og hun kæmper stadig med tabet. Hun flygter med sin lillesøster, Livie, til Miami for at starte på en frisk. Og Kacey er overbevist om, at hun kan klare alt… lige indtil hun møder den mystiske og meget flotte Trent, der bor inde ved siden af.
Trent er opsat på at finde en vej ind i Kaceys hjerte. Selv hvis det indebærer, at han må fortælle en hemmelig, der kan risikere at knuse dem begge.

 Du kan både læse og lytte til Ti små åndedrag på Mofibo og Saxo Premium.

9 timer og  7 minutter. Oplæst af Iben Haaest