Fiktion Aktuelt Amerikanske romaner Colleen Hoover Romantiske bøger

Ny roman af Colleen Hoover: Heart Bones

Colleen Hoover, Heart Bones

Den fantastiske Colleen Hoover har udgivet et hav af skønne bøger og trender som aldrig før på Tik Tok. Særligt har romanen Det ender med os fået millioner til at læse hendes forfatterskab. Her kan du læse om hendes roman Heart Bones.

Den millionsælgende forfatter Colleen Hoover har taget hele verden med storm. Heart Bones er på klassisk Hoover-vis spækket med intens forelskelse og store følelser, og i det her tilfælde social ulighed, som giver den romantiske genre et rå twist.

Heart Bones har ikke tidligere været udkommet på dansk. Romanen udkom i USA i 2020, hvor Colleen Hoover udgav den selv.

Se alle Colleen Hoovers bøger her.

Heart Bones

Ny roman af Colleen Hoover: Heart Bones

Ung kærlighed med udfordringer i rørende Colleen Hoover-roman. Et uforudset dødsfald tvinger Beyah til at bo med sin far i Texas hen over sommeren, selvom hun knapt nok kender ham. Beyahs plan er at holde lav profil og lade sommeren gå af sig selv, men hendes nye nabo Samson vender op og ned på det hele.

På overfladen har Samson og Beyah intet til fælles. Hun kommer fra fattigdom og misrøgt, han kommer fra en familie med rigdom og privilegier. Men én ting har de til fælles: de tiltrækkes af triste ting. Hvilket betyder, at de tiltrækker hinanden. Deres forbindelse er næsten øjeblikkelig og fuldstændig unægtelig, men Beyah og Samson bliver enige om en ukompliceret sommerflirt. Hvad Beyah ikke ved, er at tunge skyer er på vej ind, og at hendes hjerte snart kommer ud i stormvejr.

Du kan købe Heart Bones af Colleen Hoover online fx hos Saxo eller i din nærmeste boghandel.

Om Heart Bones

Colleen Hoover vandt i 2015 Goodreads Choice Awards for bedste kærlighedsroman. Flere tusinde læsere stemte på hende som årets romance-forfatter, og hun vandt over kendte navne inden for genren som E.L. James, Sylvia Day og Elle Kennedy.

Colleen Hoovers romaner handler om kærlighed – særligt som den ser ud for karakterer der er i starten af tyverne. Men hendes bøger har også en alvorlig side og Colleen Hoover er ikke bleg for at beskrive kærlighed med et særligt strej.

Således hører vi om kærlighedsforholdet til en døv, og hvordan man kommunikerer uden tegnesprog, vold i et parforhold, kærlighed når man bor mange tusinde km fra hinanden, og kærlighed med dramatiske hemmeligheder og dæmoner i skabet.

Heart Bones bor den unge kvinde Beyah i en trailer-park i Kentucky med en mor, der er meth-misbruger, og som mildest talt ikke vinder titlen som årets mor. På tragisk vis dør moren af misbruget, og Beyah må opsøge den far, hun ikke har set i flere år. Som altid med Colleen Hoover ender det med en stærk kærlighedshistorie, her mellem to unge mennesker der kommer fra meget forskellige sociale lag.

Læs også: Colleen Hoover: I to år levede vi af bønner og makaroni og ost

Beyah får en ny chance i livet, da hun opsøger den far, hun ikke har set i mange år. Farens nabo, Samson, er en tiltrækkende og hemmelighedsfuld fyr. Han kommer fra en rig familie, men alligevel forstår de hinanden.

Det, der egentlig bare skulle være en sommerflirt, udvikler sig til mere. Men på klassisk Hoover-vis opstår der komplikationer i parforholdet, fordi både Beyah og Samson har hemmeligheder, som de ikke vil afsløre.

Du kan smuglæse i Heart Bones her
Følg Colleen Hoover på Instagram.