Fiktion Amerikanske romaner Colleen Hoover Romantiske bøger

Kærlighed uden ord: ARCHERS STEMME af Mia Sheridan

Archers stemme, Mia Sheridan, LOVEBOOKS, kærlighedsroman, Archer's Voice

Har du læst Archers stemme? Læs med her og få et lille resumé af handlingen og se hvilke andre LOVEBOOKS, Archers stemme minder os om!

Kærlighed uden ord: ARCHERS STEMME af Mia Sheridan


Archers stemme
 er fortællingen om Bree Prescott, som forlader New York og livet i storbyen til fordel for den lille by ved søbredden, Pelion i delstaten Maine. Her søger hun fred og ro efter en tragisk oplevelse, der har vendt op og ned på hendes liv, og som efterfølgende har sendt hende på flugt fra de dårlige minder.

På sin første aften støder hun (bogstaveligt talt) ind i byens outsider, den hemmelighedsfulde og tilbageholdende Archer Hale, som efterlader hende med et inderligt ønske om at lære hans gådefulde personlighed bedre at kende. Men Archer kæmper med sine egne dæmoner og efter et liv på samfundets sidelinje, har han meget svært ved at åbne op og stole på nye mennesker.

Bogen er en fin, gribende og til tider hjerteskærende fortælling om, hvordan livet nogle gange kan gøre så ondt, at vi lukker os inde i os selv – men også om hvordan kærlighedens helende kraft kan ændre vores liv.

Archers stemme af Mia Sheridan

Archers stemme, Mia Sheridan, LOVEBOOKS, Acher's Voice, kærlighedsroman

Archers stemme er en af de mest hjertevarme og unikt smukke historier, jeg nogensinde har læst” – GOODREADS

“Hvis du endnu ikke har læst noget af Mia, så prøv det. Hun maler et udsøgt billede af uperfekt kærlighed som gøres perfekt af de, der deler den” – AMAZON

Køb Archers stemme online her eller i din lokale boghandel.


Lignende LOVEBOOKS til din samling

Hos LOVEBOOKS elsker vi bøger, der behandler vigtige, menneskelige emner: sorg, skæbner, forandring og selvfølgelig kærlighed. Archers stemme leder tankerne hen på andre fangende fortællinger, som også rummer personlige traumer – og hvordan man finder styrken til at overvinde dem ved at kæmpe videre og leve det bedste liv, man kan.

Vi tænker på Lily i Colleen Hoovers Det ender med os, hvis svære barndom stadig fylder meget i hendes voksne liv. I Colleen Hoovers anden roman Måske en dag er det smertefulde hjertesorger, der tynger Sydney og gør det svært for hende at se en lysere fremtid.

Men udover sorgen har alle disse historier også kærligheden tilfælles: kærlighed fra venner, familie og elskere, hvis tålmodighed og omsorg gør underværker for sjælen.
Hvis du vælger at bruge de mange kolde dage på at læse eller genlæse en af dine LOVEBOOKS-favoritter, så lover vi, at du får varmen helt ind i hjertekulen.

(Gen)opdag nogle af vores favoritter her

Det ender med os, Colleen Hoover, LOVEBOOKS, kærlighedsroman

Når den, der elsker dig højest, også er den, der gør dig allermest ondt.

Da Lily møder neurokirurgien Ryle, ser livet endeligt lidt lysere ud, og Lily er lykkelig. Dog er der noget ved Ryle, der giver skår i glæden – og da Lilys ungdomskæreste Atlas dukker op, trues alt, hvad Lily og Ryle har opbygget sammen.

Køb Colleen Hoovers Det ender med os lige her.


Måske en dag, Colleen Hoover, LOVEBOOKS, kærlighedsroman

En skøn, hjertevarm fortælling om kærlighed og bedrag, venskab og musikkens helende kraft.

Sydney flytter ind hos guitaristen Ridge, da hun stadig er mærket af bruddet efter sin eks, og desuden har Ridge allerede en kæreste. Da Sydney og Ridge begynder at skrive sange sammen, varer det ikke længe, før de må kæmpe for at holde de spirende følelser tilbage.

Køb Colleen Hoovers Måske en dag lige her.