Fiktion Amerikanske romaner Colleen Hoover Romantiske bøger

Derfor SKAL du bare læse Hopeless-serien af Colleen Hoover

Hopeless-serien

Har du kastet dig over Hopeless-serien af Colleen Hoover endnu? Hvis ikke kan du her læse, hvorfor Hopeless-serien bør stå allerøverst på din TBR-liste.

Colleen Hoover er læsernes yndlings romance-forfatter

Colleen Hoovers gribende kærlighedsromaner har ramt læsere verden over lige midt i hjertekulen. Den amerikanske forfatter har haft alle sine bøger på New York Times’ bestsellerliste og har tre gange vundet læserprisen Goodreads Choice Award for bedste kærlighedsroman.

LÆS OGSÅ: Prisbelønnede kærlighedsromaner. Læserne er vilde med Colleen Hoover!

Hopeless-serien, Uden håb, Altid håb, Colleen Hoover, romance, kærlighedsbøger

I 2016 udkom danske udgaver af Forbandede kærlighed og Måske en dagmens 2017 bød på Det ender med os og 9. november. 2018 blev endnu et fantastisk år for kærlighedsglade Colleen Hoover-fans med udgivelsen af de gribende og romantiske bøger Uden håb og Altid håb i miniserien Hopeless. Og nu er de sidste tre bøger i Hopeless-serien udkommet: Et flygtigt eventyr, Alt ved dig og Et perfekt øjeblik.

Hopeless-serien er noget helt særligt. Eksempelvis var den amerikanske udgave af Uden håb den første selvudgivne bog nogensinde, der blev nummer 1 på New York Times’ bestsellerliste. Samtidigt blev Uden håb også den mest solgte selvudgivne e-bog i USA i 2013 og den 16. mest solgte e-bog overhovedet i 2013.

Hopeless-serien er perfekt til alle, der elsker kærlighedsromaner

Uden håb og Altid håb er ægte Colleen Hoover-romaner, når de er allerbedst: Fantastiske personkarakteristikker, skøn romantik samt en fængende handling, der frembringer både latter og tårer. De to romaner er fortalt ud fra hver af de to hovedpersoners synvinkler; Uden håb følger Sky, mens Altid håb følger Dean.

Selvom hun ikke vil indrømme det, er Sky dybt tiltrukket af Dean, der er kendt for sit blakkede ry. Han både skræmmer og fascinerer hende, og noget ved ham får hende til at tænke på den smertelige fortid, som Sky ellers har kæmpet for at lægge bag sig.

Hopeless-serien, Colleen Hoover, Hopeless, Uden håb, Altid håb, romance, kærlighedsbøger, kærlighedsroman

Dean er vild med Sky, og selvom han fornemmer Skys tøven, er han vedholdende i sine forsøg på at komme tættere på hende. Langsomt lader Sky paraderne falde, og forholdet mellem dem udvikler sig. Det viser sig dog, at Dean har hemmeligheder for Sky, og da de bliver afsløret, påvirker det hende i en sådan grad, at hun er forandret for altid.

Kan Sky lære at acceptere sandheden i stedet for at leve på en løgn? Kan Dean lægge sin fortid bag sig? Og kan de to i fællesskab hele deres følelsesmæssige sår og finde en måde at leve og elske grænseløst?

Se alle Colleen Hoovers bøger her og hvilke rækkefølge du skal læse dem i.

Det siger Goodreads-læserne om de to første bøger i Hopeless-serien

Uden håb

Uden håb, hopeless, Colleen Hoover, kærlighedsroman, kærlighedsromaner, kærlighedsbog, romance

“Hvis den perfekte bog fandtes, ville det være uden tvivl være Uden håb.”

Uden håb slog mig omkuld! Colleen Hoovers måde at skrive på er fængslende og medrivende, og bogen er så velskrevet, at siderne nærmest vender sig selv.”

“Der er ikke én eneste ting ved den her bog, som jeg ikke elskede. Den var vidunderlig, tryllebindende, hypnotiserende, hjerteskærende og åndeløst spændende på en gang. Jeg kunne slet ikke lægge den fra mig.”

Du kan købe Uden håb af Colleen Hoover online, fx på Saxo.com, eller i din lokale boghandel.

Altid håb

Altid håb, Hopeless, Colleen Hoover, kærlighed, kærlighedsroman, kærlighedsromaner, kærlighedsbøger, romance,

“Lige da jeg troede, at det ikke kunne blive bedre end Uden håb, viser Colleen Hoover, at jeg tog fejl! Altid håb er ikke bare Uden håb fra Deans synspunkt … Den er så meget mere!”

“Jeg kunne mærke den her bog med hele mit hjerte og min sjæl.”

Altid håb er helt og aldeles hjerteskærende, gribende og smuk. Og … på en eller anden måde faldt jeg endnu mere for Dean i den her bog, end jeg gjorde i Uden håb.

Du kan købe Altid håb af Colleen Hoover online, fx på Saxo.com, eller i din lokale boghandel. 
Se hele Hopeless-serien her:

Derfor SKAL du bare læse Hopeless-serien af Colleen Hoover

Uden håb er en dragende fortælling om Sky og Dean.

#1 New York Times bestseller og to år i træk har Colleen Hoover vundet Goodreads Choice Award for bedste kærlighedsroman.

I Uden håb følger vi Sky, som møder Dean, der har et blakket ry. Han vækker en masse følelser i hende, som hun ikke forstår. Han både skræmmer og fascinerer hende, og noget ved ham får hende til at tænke på sin meget smertelige fortid, som hun ellers har kæmpet hårdt for at lægge bag sig.

Sky ved, at hun ikke bør nærme sig Dean, men han er vedholdende, og langsomt lader Sky paraderne falde. Forholdet udvikler sig, og langsomt finder Sky ud af, at Dean har hemmeligheder for hende. Da de slipper ud, påvirker de Sky, så hun er forandret for evigt.

Du kan købe Uden håb online, fx. hos Bog&idé, eller i din nærmeste boghandel.
Derfor SKAL du bare læse Hopeless-serien af Colleen Hoover

I opfølgeren til Colleen Hoovers #1 New York Times bestseller Uden håb (Hopeless 1) er det den charmerende fyr Dean Holder, der fortæller sin version af historien om Sky og deres forhold.

I Altid håb får man et indblik i Deans følelsesliv og alt det, han er formet af. Det viser sig, at Dean er traumatiseret af et minde om en lille pige, og at han hele sit liv har forsøgt at frigøre sig fra en overvældende skyldfølelse.

Han havde dog aldrig forudset, hvor hårdt det ville være endelig at møde den pige igen og finde den ro, han så desperat ønsker.

Du kan købe Altid håb online, fx. hos Bog&idé, eller i din nærmeste boghandel.
Derfor SKAL du bare læse Hopeless-serien af Colleen Hoover

Ved et tilfælde ender attenårige Daniel og den pige han bumpede ind i med at erklære deres kærlighed til hinanden i mørket. Men denne kærlighed vil kun vare én time, og det vil kun være for sjov.

Da timen er gået og pigen forsvinder som Askepot, må Daniel prøve at overbevise sig selv om, at det kun var perfekt, fordi de lod som om det var.

Et år og et dårligt forhold senere er Daniels manglende tro på kærlighed ved første blik gjort til skamme, da han møder Six. Desværre for Daniel garanterer det at finde den sande kærlighed ikke at leve lykkeligt resten af livet …

Du kan købe Finding Cinderella – Et flygtigt eventyr online, fx. hos Saxo, eller i din nærmeste boghandler fra den 27. juni.
Derfor SKAL du bare læse Hopeless-serien af Colleen Hoover

Quinn og Grahams perfekte kærlighed er truet af deres uperfekte ægteskab. Minderne, fejltagelserne og hemmelighederne der har hobet sig op igennem årene og nu truer deres forhold.

Det eneste der kan redde dem kan potentielt også drive dem endnu længere fra hinanden og ødelægge deres ægteskab for altid.

All Your Perfects er en hjerteskærende page-turner som stiller spørgsmålet: Kan en storslået kærlighed med en perfekt begyndelse overleve et helt liv levet mellem to uperfekte mennesker?

Du kan købe All Your Perfects – Alt ved dig online, fx. hos Saxo, eller i din nærmeste boghandler fra den 27. juni.
Derfor SKAL du bare læse Hopeless-serien af Colleen Hoover

Vennerne Daniel, Six, Holder, Sky og Breckin planlægger en Friendsgiving-middag i Skys forældres hus. Den ellers tætte vennegruppe har det hårdt i øjeblikket, og da Daniel endelig stiller Six det svære spørgsmål, som han har gemt på siden hun delagtiggjorde ham i sin hemmelighed, bliver han fortvivlet over svaret.

Pludselige må Daniel gøre alt hvad han kan for at hjælpe den person han elsker allermest, men forsøget efterlader ham dybt fortvivlet.

Et perfekt øjeblik er den perfekte lille krølle på halen for historierne, som begyndte i Hopeless-serien og Alt ved dig.

Du kan købe Finding Perfect – Et perfekt øjeblik online, fx. hos Saxo, eller i din nærmeste boghandler fra den 27. juni.