Colleen Hoover Erotik Fiktion Inspirationslister og guides Romantiske bøger Skønlitteratur

Rækkefølgen i Colleen Hoovers forfatterskab. Se alle bøgerne her

Colleen Hoover rækkefølge

Er du også helt vild med Colleen Hoover, men ved ikke hvor du skal starte? Så læs med her, hvor vi oplister Colleen Hoover-rækkefølgen.


Med international kæmpe-succes har Colleen Hoover skrevet sig ind i hjerterne på millioner af læsere verden over. Og med 24 bøger er der noget til enhver smag, men også meget at holde styr på. Derfor har vi lavet en liste over alle hendes bøger, så du kan holde styr på den store Colleen Hoover rækkefølge.

LÆS OGSÅ: Gør plads i reolen! Colleen Hoovers samlede forfatterskab udkommer på dansk

Få først overblikket over alle hendes serier og deres rækkefølge. Derudover har vi også samlet alle Colleen Hoovers stand-alone romaner, som kan læses selvstændigt. Så kan du selv vælge, hvor du starter.

God læselyst!

Find rækkefølgen her:Slammed-serienMødet (Slammed 1)


Rækkefølgen i Colleen Hoovers forfatterskab. Se alle bøgerne her

Efter pludseligt at have mistet sin far må Layken agere anker for sin mor og lillebror. Udadtil har hun en ukuelig og sejlivet facade, men under det hele er hun ved at miste håbet.

Her kommer Will ind i billedet. En flot, 21-årig ny nabo med en lidenskab for poetry slam og unik humor. Efter et par dage har Layken og Will skabt et følelsesmæssigt bånd, og Layken tør håbe igen.

Men kort tid efter deres første date, sætter en chokerende afsløring en stopper for deres forhold. De må kæmpe for at finde en balance mellem de følelser, der drager dem til hinanden og de hemmeligheder, som skiller dem.

Du kan købe Slammed – Mødet (Slammed 1) online, fx hos Saxo, eller i din nærmeste boghandlerVendepunktet (Slammed 2)


Rækkefølgen i Colleen Hoovers forfatterskab. Se alle bøgerne her

Point of Retreat – Vendepunktet er 2’eren i Colleen Hoovers medrivende Slammed-serieDet er lykkedes Layken og Will at overvinde de udfordringer som truede deres forhold, og bevise for alle, at de hører sammen.

Men det de snart erfarer er, at nogle af de ting, som har bragt dem sammen kan blive de selvsamme ting som vil skille dem ad for evigt.

Layken tvivler tit på forholdet, mens Will gør alt for at bevise sin kærlighed til hende. Hvad de to forelskede unge mennesker snart opdager om dem selv kan ændre hele deres verden og de vigtigste mennesker omkring dem.

Du kan købe Point of Retreat – vendepunktet (Slammed 2) online, fx. hos Bog&idé, eller i din nærmeste boghandler fra den 27. juni.Tæppefald (Slammed 3)


Rækkefølgen i Colleen Hoovers forfatterskab. Se alle bøgerne her

Layken og Wills kærlighed har overvundet selv de hårdeste odds, og de unge elskende, nu nygifte, begynder at føle sig sikre og i harmoni. Men Layken kan ikke lægge behovet for at vide alt om Wills fortid fra sig.

Og det er på trods af at Will gør det meget tydeligt for hende, at han foretrækker at lade de smertefulde øjeblikke blive dér – i fortiden.

Men til sidst kan han ikke modstå sin hustrus indtrængende bønner. For første gang afslører han nogle af sine mest intime følelser og tanker, også om deres forhold. Deres fremtid afhænger nu af hvor godt de kan arbejde sig igennem det.

Du kan købe This Girl – Tæppefald (Slammed 3) online, fx. hos Saxo, eller i din nærmeste boghandler fra den 27. juni.
Det ender med os-serienDet ender med os (1)


Rækkefølgen i Colleen Hoovers forfatterskab. Se alle bøgerne her

NY UDGAVE MED EKSTRA MATERIALE!

En uforglemmelig fortælling om kærlighedens ultimative pris.

Da Lily møder den flotte neurokirurg Ryle, falder hun for ham med det samme. Og da de to bliver et par, svæver Lily nærmest af lykke.

Alligevel er der noget ved Ryle, som giver skår i glæden.

Og da Lilys ungdomskæreste Atlas dukker op, går det op for Lily, at hendes forhold måske er mere skrøbeligt, end hun havde forestillet sig.

For nogle gange er det dem, der elsker dig højest, som kan gøre dig allermest ondt.

Denne udgave indeholder en samling billeder samt en Q&A mellem Colleen Hoover og hendes mor, Vannoy Fite, hvis historie er inspirationskilde til bogen. 

Du kan købe Det ender med os online, fx på Saxo.com, eller i din nærmeste boghandel.Det begynder med os (2)


Rækkefølgen i Colleen Hoovers forfatterskab. Se alle bøgerne her

Endelig!

Det begynder med os starter, hvor Det ender med os sluttede — Colleen Hoover fortsætter historien om Lily og Ryle og ikke mindst fanfavoritten Atlas, hvis historie vi endelig hører.

Colleen Hoover er ikke mindre end et viralt fænomen på bl.a. kortvideomediet TikTok. Hashtagget for Det ender med os alene (#itendswithus) har rundet 1,1 mia views, og selvom Det begynder med os endnu ikke er udkommet i USA (18. oktober) er hashtagget (#itstartswithus) allerede meget populært – 70,5 mio views siden den blev offentliggjort i midten af februar.

Du kan købe Det begynder med os online eller i din lokale boghandel.
Måske-serienMåske en dag (Måske 1)


Rækkefølgen i Colleen Hoovers forfatterskab. Se alle bøgerne her

Måske en dag er smuk kærlighedsroman, der vil vække følelser og tårer her i sommervarmen.

Bogen byder på en blanding af sød musik, venskab, bedrag og ung kærlighed.

Sydney, som er musikstuderende, nyder hver dag smuk musik fra altanen overfor. Det er Ridge, der spiller, og da de to mødes en dag, får Sydney håb for fremtiden trods et knust hjerte.

De bliver hurtigt venner, og begynder at komponere og skrive musik sammen. Det varer ikke længe, før der opstår sød musik mellem dem…

Men det var ikke meningen, at Sydney skulle falde for Ridge. Og Ridge har jo en kæreste.

Læs eller eller lyt til Måske en dag på Storytel, Bookmate og Mofibo.

Du kan købe Måske en dag online, fx. hos Bog&idé, eller i din nærmeste boghandel.Måske ikke (Måske 2)


Rækkefølgen i Colleen Hoovers forfatterskab. Se alle bøgerne her

Da Warren får muligheden for at bo med en kvindelig roommate, griber han chancen med det samme. Det kunne blive en spændende forandring i tilværelsen. Eller måske ikke. Og da slet ikke når roommaten er den kølige og tilsyneladende beregnende Bridgette.

Men på trods af Bridgettes åbenlyse afsky overfor Warren, arbejder han med en teori: Hvis man kan hade så inderligt som hun, er man også i stand til at elske lige så inderligt. Og han vil gerne selv være testperson for den teori.

Er det muligt for Bridgette at tø sit hjerte op for Warren og endelig lære at elske? Måske. Måske ikke.

Du kan købe Måske ikke online, fx. hos Saxo, eller i din nærmeste boghandler fra den 27. juni.Måske nu (Måske 3)


Rækkefølgen i Colleen Hoovers forfatterskab. Se alle bøgerne her

Hvad er vigtigst? Venskab, loyalitet eller kærlighed?

Ridge og Sydney er lykkelige over endelig at kunne være sammen uden at skamme sig. Men mens de navigerer i denne frihed kæmper Maggie med sin sygdom. Da hun falder over en gammel liste af ting, som hun ville gøre ’måske en af dagene’, beslutter Maggie sig for at leve livet fuldt ud.

Hun holder Ridge opdateret undervejs, men han kan ikke undgå at bekymre sig, selv når Sydney bliver mistænksom omkring deres venskab.

Men hvis hun skal komme over sin jalousi, må hun forsone sig med at Maggie altid vil være en del af deres liv. Og hvis hun ikke kan det, må hun forlade den mand hun elsker.

Du kan købe Måske nu online, fx. hos Saxo, eller i din nærmeste boghandler fra den 27. juni.
Hopeless-serienUden håb (Hopeless 1)


Rækkefølgen i Colleen Hoovers forfatterskab. Se alle bøgerne her

Uden håb er en dragende fortælling om Sky og Dean.

#1 New York Times bestseller og to år i træk har Colleen Hoover vundet Goodreads Choice Award for bedste kærlighedsroman.

I Uden håb følger vi Sky, som møder Dean, der har et blakket ry. Han vækker en masse følelser i hende, som hun ikke forstår. Han både skræmmer og fascinerer hende, og noget ved ham får hende til at tænke på sin meget smertelige fortid, som hun ellers har kæmpet hårdt for at lægge bag sig.

Sky ved, at hun ikke bør nærme sig Dean, men han er vedholdende, og langsomt lader Sky paraderne falde. Forholdet udvikler sig, og langsomt finder Sky ud af, at Dean har hemmeligheder for hende. Da de slipper ud, påvirker de Sky, så hun er forandret for evigt.

Du kan købe Uden håb online, fx. hos Bog&idé, eller i din nærmeste boghandel.Altid håb (Hopeless 2)


Rækkefølgen i Colleen Hoovers forfatterskab. Se alle bøgerne her

I opfølgeren til Colleen Hoovers #1 New York Times bestseller Uden håb (Hopeless 1) er det den charmerende fyr Dean Holder, der fortæller sin version af historien om Sky og deres forhold.

I Altid håb får man et indblik i Deans følelsesliv og alt det, han er formet af. Det viser sig, at Dean er traumatiseret af et minde om en lille pige, og at han hele sit liv har forsøgt at frigøre sig fra en overvældende skyldfølelse.

Han havde dog aldrig forudset, hvor hårdt det ville være endelig at møde den pige igen og finde den ro, han så desperat ønsker.

Du kan købe Altid håb online, fx. hos Bog&idé, eller i din nærmeste boghandel.Et flygtigt eventyr (Hopeless 3)


Rækkefølgen i Colleen Hoovers forfatterskab. Se alle bøgerne her

Ved et tilfælde ender attenårige Daniel og den pige han bumpede ind i med at erklære deres kærlighed til hinanden i mørket. Men denne kærlighed vil kun vare én time, og det vil kun være for sjov.

Da timen er gået og pigen forsvinder som Askepot, må Daniel prøve at overbevise sig selv om, at det kun var perfekt, fordi de lod som om det var.

Et år og et dårligt forhold senere er Daniels manglende tro på kærlighed ved første blik gjort til skamme, da han møder Six. Desværre for Daniel garanterer det at finde den sande kærlighed ikke at leve lykkeligt resten af livet …

Du kan købe Finding Cinderella – Et flygtigt eventyr online, fx. hos Saxo, eller i din nærmeste boghandler fra den 27. juni.Alt ved dig (Hopeless 4)


Rækkefølgen i Colleen Hoovers forfatterskab. Se alle bøgerne her

Quinn og Grahams perfekte kærlighed er truet af deres uperfekte ægteskab. Minderne, fejltagelserne og hemmelighederne der har hobet sig op igennem årene og nu truer deres forhold.

Det eneste der kan redde dem kan potentielt også drive dem endnu længere fra hinanden og ødelægge deres ægteskab for altid.

All Your Perfects er en hjerteskærende page-turner som stiller spørgsmålet: Kan en storslået kærlighed med en perfekt begyndelse overleve et helt liv levet mellem to uperfekte mennesker?

Du kan købe All Your Perfects – Alt ved dig online, fx. hos Saxo, eller i din nærmeste boghandler fra den 27. juni.Et perfekt øjeblik (Hopeless 5)


Rækkefølgen i Colleen Hoovers forfatterskab. Se alle bøgerne her

Vennerne Daniel, Six, Holder, Sky og Breckin planlægger en Friendsgiving-middag i Skys forældres hus. Den ellers tætte vennegruppe har det hårdt i øjeblikket, og da Daniel endelig stiller Six det svære spørgsmål, som han har gemt på siden hun delagtiggjorde ham i sin hemmelighed, bliver han fortvivlet over svaret.

Pludselige må Daniel gøre alt hvad han kan for at hjælpe den person han elsker allermest, men forsøget efterlader ham dybt fortvivlet.

Et perfekt øjeblik er den perfekte lille krølle på halen for historierne, som begyndte i Hopeless-serien og Alt ved dig.

Du kan købe Finding Perfect – Et perfekt øjeblik online, fx. hos Saxo, eller i din nærmeste boghandler fra den 27. juni.
Colleen Hoovers stand alone-bøger

Disse bøger er ikke en del af en serie, men kan læses uafhængigt.


Forbandede kærlighed


Rækkefølgen i Colleen Hoovers forfatterskab. Se alle bøgerne her

Da Tate Collins møder den hemmelighedsfulde pilot Miles Archer første gang, er det langt fra kærlighed ved første blik. Det eneste, de to har til fælles, er en ubestridelig gensidig tiltrækning, og snart indleder de et uforpligtende forhold udelukkende baseret på sex.

De tror, at de kan håndtere det, men de indser begge hurtigt, at de leger med ilden. For Miles bærer på en mørk hemmelighed, som han ikke er parat til at slippe, og som tiden går, falder Tate langsomt, men sikkert for den flotte og mystiske pilot. Og pludselig er intet særlig enkelt længere.

Du kan købe Forbandede kærlighed online, fx på Saxo.com, eller i din nærmeste boghandel.
Tilstå


Tilstå, Colleen Hoover

Tilstå er en gribende og dramatisk fortælling om kærlighed og stærke følelser.

Auburn Reed går målbevidst efter sin drømme og har planlagt sit liv ned i mindste detalje.

Men da hun tager et job i et atelier i Dallas og møder den gådefulde kunstner Owen Gentry, kan hun ikke lade være med at falde for ham.

Auburn finder dog langsomt ud af, at Owen gemmer på store hemmeligheder – så store, at de kan risikere at ødelægge deres forhold og alt, hvad der er vigtigt for Auburn.

Det eneste, der kan redde deres forhold, er at tilstå.

Du kan købe Tilstå online, fx på Saxo.com, eller i din nærmeste boghandel.
Det var altid dig


Rækkefølgen i Colleen Hoovers forfatterskab. Se alle bøgerne her

Morgan Grant og hendes teenagedatter, Clara, kunne ikke være gladere for at være  forskellige. Morgan er fast besluttet på at forhindre sin datter i at begå de samme fejl, som hun selv gjorde, som ung. Hun måtte nemlig udsætte sine egne drømme, da hun blev gravid og gift som helt ung. Og Clara vil gøre alt for ikke at ende som sin mor; forudsigelig og kedelig.

Men de to modstridende personligheder gør det svært at leve under samme tag, hvis det ikke var for Claras fredfyldte far som er familiens anker. Men da han kommer ud for en tragisk ulykke smadres freden og Morgan og Clara må nu kæmpe for at genopbygge deres liv.

Du kan købe Det var altid dig online, fx på Saxo.com, eller i din nærmeste boghandel.
Mørkt bedrag (Verity)


Rækkefølgen i Colleen Hoovers forfatterskab. Se alle bøgerne her

Verity – Mørkt bedrag er en opdateret udgave af den virale thriller fra bestsellerforfatter Colleen Hoover, som inkluderer forfatterens note samt et helt nyt afsluttende kapitel.

Lowen har drømme om at slå igennem som forfatter og får en dag et vildt jobtilbud. Jeremy Crawford, gift med bestsellerforfatteren Verity Crawford, vil hyre Lowen til at færdiggøre de kommende bøger, der er planlagt i en serie, da hans kone ikke længere er i stand til at skrive.

I familien Crawfords hjem gennemgår Lowen Veritys noter for at komme i gang med at skrive. Lowen falder over en ufærdig selvbiografi, hvor Verity beskriver en forfærdelig udlægning af, hvad der skete den skæbnesvangre aften, hvor den lille familie blev ødelagt for altid. Lowen er i tvivl, om hun skal vise Jeremy, hvad hans hustru har skrevet, men i takt med at hendes følelser for ham vokser, ser hun muligheder i, at han kender sandheden.

For uanset hvor hengiven han er overfor sin tilskadekomne hustru nu, vil han så fortsat kunne elske hende?

Du kan købe Verity – Mørkt bedrag online, fx. hos Bog&idé, eller i din nærmeste boghandel.
Minder om ham


Rækkefølgen i Colleen Hoovers forfatterskab. Se alle bøgerne her

Efter at have afsonet fem år i fængsel vender Kenna tilbage til byen, hvor alt gik galt. Hun håber på at blive genforenet med sin lille datter, men alle i datterens liv virker fast besluttede på at holde Kenna væk lige meget hvor hårdt hun kæmper for at bevise sit værd. Den eneste, som ikke har lukket døren helt er Ledger, den lokale barejer og et af de sidste bindeled mellem Kenna og hendes datter. Samtidig med at kærligheden mellem Ledger og Kenna vokser, forsøger Kenna nu at rydde op i sin fortid.

Colleen Hoovers bøger har altid ramt læserne lige i hjertekulen. Bøgerne ligger højt på listen over de bedste kærlighedsromaner hos Goodreads og de seneste år har hendes bøger gennem BookTok ramt endnu flere læsere. Hashtagget #ItEndsWithUs (da: Det ender med os) har over 500 millioner views på TikTok.

Du kan købe Minder om ham online her eller i den nærmeste boghandel.
9. november


9. november, Lovebooks

Aftenen inden hun flytter fra Los Angeles til New York, møder 18-årige Fallon den jævnaldrende Ben, som drømmer om at blive forfatter.

De forelsker sig ved første blik og tilbringer timerne inden flyrejsen sammen. Men hvordan kan lykken vare ved, når de om lidt befinder sig i hver deres ende af landet?

I stedet for at indlede et langdistanceforhold med alle dets kompromiser og afsavn beslutter de sig for at mødes på samme dag i november i løbet af de næste fem år – uden at have nogen kontakt resten af året.

Ved hvert møde vokser kærligheden mellem dem, og Fallons begivenhedsrige liv bliver hurtigt en inspirationskilde for Bens spirende forfatterdrømme.

Men fem år er lang tid, og undervejs kommer hverdagen og livet imellem Fallon og Ben – på trods af de stærke følelser, der vokser mellem dem ved hvert eneste møde …

Du kan købe 9. november online, fx på Saxo.com, eller i din nærmeste boghandel.
Heart bones


Rækkefølgen i Colleen Hoovers forfatterskab. Se alle bøgerne her

Ung kærlighed med udfordringer i rørende Colleen Hoover-roman. Et uforudset dødsfald tvinger Beyah til at bo med sin far i Texas hen over sommeren, selvom hun knapt nok kender ham. Beyahs plan er at holde lav profil og lade sommeren gå af sig selv, men hendes nye nabo Samson vender op og ned på det hele.

På overfladen har Samson og Beyah intet til fælles. Hun kommer fra fattigdom og misrøgt, han kommer fra en familie med rigdom og privilegier. Men én ting har de til fælles: de tiltrækkes af triste ting. Hvilket betyder, at de tiltrækker hinanden. Deres forbindelse er næsten øjeblikkelig og fuldstændig unægtelig, men Beyah og Samson bliver enige om en ukompliceret sommerflirt. Hvad Beyah ikke ved, er at tunge skyer er på vej ind, og at hendes hjerte snart kommer ud i stormvejr.

Du kan købe Heart Bones af Colleen Hoover online fx hos Saxo eller i din nærmeste boghandel.
Uden Merit


Rækkefølgen i Colleen Hoovers forfatterskab. Se alle bøgerne her

Voss-familien er ikke som andre familier. Moren, som er tidligere kræftpatient, bor i kælderen, faren er gift med morens tidligere sygeplejerske, halv-lillebroren må ikke gøre noget sjovt og den ældste er irriterende perfekt. Og så er der Merit.

Merit Voss samler på hemmeligheder, som hendes familie tvinger hende til at holde. Så møder hun Sagan, der tænder en livsgnist i hende – lige indtil hun opdager, at han er alt andet end ledig på markedet. Merit trækker sig ind i sig selv, og observerer sin familie, da hun opdager en forfærdelig hemmelighed.

Merit beslutter sig for at forlade dem for evigt. Men da hendes flugtplan mislykkes, må Merit forholde sig til konsekvenserne.

Du kan købe Uden Merit online, fx. hos Saxo, eller i din nærmeste boghandler.
Never Never


Rækkefølgen i Colleen Hoovers forfatterskab. Se alle bøgerne her

Charlie Wynwood og Silas Nash har været bedste venner siden de lærte at gå. De har været forelskede fra de fyldte fjorten. Men fra og med denne morgen er de komplet fremmede. Hvert eneste minde er forsvundet.

Charlie og Silas må arbejde sammen om at afdække sandheden om, hvad der er sket med dem og hvorfor. Men jo mere de opdager, jo mere må de sætte spørgsmålstegn ved hvorfor de overhovedet var sammen. At glemme er skræmmende, men måske er at huske endnu værre.

I et fabelagtigt parløb har de to bestsellerforfattere, Colleen Hoover og Tarryn Fisher, skrevet en spændende, romantisk thriller.

Du kan købe Never Never online, fx. hos Saxo, eller i din nærmeste boghandler fra den 27. juni.
Layla


Rækkefølgen i Colleen Hoovers forfatterskab. Se alle bøgerne her

Da Leeds møder Layla, er han overbevist om, at han skal leve resten af sit liv med hende – lige indtil et uventet angreb tvinger hende til at kæmpe for at overleve. Layla kommer sig fysisk, men de følelsesmæssige og mentale ar har ændret hende.

Leeds bringer Layla tilbage til den Bed & Breakfast, hvor de mødte hinanden, men Laylas opførsel tager en bizar drejning. Leeds føler sig distanceret fra Layla, og søger selskab i Willow – en anden gæst på B&B’en. Mens hans nysgerrighed omkring Willow vokser, får hans beslutning om at hjælpe hende ham i direkte konflikt med Laylas ve og vel.

Leeds må vælge imellem dem. Men hvis han vælger forkert, kan det have alvorlige konsekvenser for dem alle …

Du kan købe Layla online, fx. hos Saxo, eller i din nærmeste boghandler fra den 27. juni.
For sent


Rækkefølgen i Colleen Hoovers forfatterskab. Se alle bøgerne her

En psykologisk suspenseroman om besættelse og farlig kærlighed. 


Sloan vil gøre alt for dem, hun elsker. Og det gør hun – hver evig eneste dag. Hun forelsker sig i den forførende men farlige narkogangster Asa Jackson, som giver hende et holdepunkt i livet, selvom det er på bekostning af hendes værdier. Hun bliver følelsesmæssigt og økonomisk afhængig af Asa, og han bliver besat af hende – på en foruroligende og stadig mere farlig måde. 

Da undercoveragenten Carter kommer ind i billedet, føler Sloan en øjeblikkelig og overraskende tiltrækning. Men hvis Asa opdager det, slår han Sloan ihjel. Og Asa er altid et skridt foran alle i sit liv – inklusive Sloan. Ingen står nogensinde i vejen for ham. Ingen før Carter.

Du kan købe For sent online, hos fx Bog&Idé eller i din nærmeste boghandel.
FAQ om Colleen Hoover:

Herunder kan du læse de to mest almindelig spørgsmål vi bliver stillet om Colleen Hoover:


Hvilke bøger er de mest populære i Collen Hoovers forfatterskab?

De mest populære bøger af Colleen Hoover er Det ender med os, Det begynder med os og Forbandede kærlighed.


Hvordan startede Collen Hoovers karriere som forfatter?

Colleen Hoover uploadede sin debutroman Slammed – Mødet på Amazon så hendes mormor kunne læse den på sin Kindle. Før hun fik set sig om spredte rygtet om romanen sig og få måneder efter lå den som nummer 5 på New York Times bestsellerliste.