Kast dig over disse 10 søde kærlighedsromaner

Leder du efter en ny sød kærlighedsroman? Så anbefaler vi her 10 nye kærlighedsromaner, du straks bør tilføje til din læseliste.

Hold om mig

Den 21-årige Calla har psykiske og fysiske ar efter et liv med sin ustabile mor, Mona. Da Calla opdager, at Mona har stjålet hendes collegepenge og oparbejdet en kæmpe gæld i hendes navn, er hun nødt til at tage tilbage til den lille by, hun troede hun havde forladt for altid. Men da hun ankommer,  er moren forsvundet, og ingen ved, hvor hun er.

I stedet finder Calla den sexede og intense Jackson James, som giver hende et job og hjælper med at lede efter Mona. Han gør det klart, at han er stærkt tiltrukket af hende, men at han måske også ønsker lidt mere … Men før Calla kan åbne op og lade ham komme ind på livet af sig, må hun komme overens med sin smertefulde fortid.

LÆS OGSÅ: Ny romantisk roman har mere end kærlighed på hjerte

Læs også de to andre selvstændige romaner i Wait for you serien Vent på mig og Bliv hos mig.

Du kan købe Hold om mig online her eller i din foretrukne boghandel.


For evigt. Måske.

For evigt. Måske, YA, young adult, Anica Mrose Rissi

For evigt. Måske. er en young adult-bog, der udforsker den kærlighed, der efterlader mærker på krop og sjæl.

Da Betts møder Aiden, bliver hun næsten øjeblikkeligt forelsket. Aiden er der altid for hende. Altid. Hun er så heldig! Og han vil også bare have hende helt for sig selv. Så meget elsker han hende. Betts’ veninde, Jo, mener ikke, at det er stor kærlighed. Hun mener det er usund kærlighed.

Veninderne glider fra hinanden. Betts kan ikke holde ud at høre Jo tale dårligt om Aiden. Men Jos ord gør alligevel indtryk. Der er nogle ting ved Aiden, som er mindre rare. Ting, der i starten er okay, men som til sidst bliver kvælende og omklamrende. Og voldelige …

LÆS OGSÅ: Forfatteren til For evigt. Måske fortæller om voldelige parforhold og søde sager

Du kan købe For evigt. Måske online her eller i din foretrukne boghandel.


Uden håb

Stærk romantisk miniserie af Colleen Hoover begynder her

Nogen gange er det sværere at acceptere sandheden end leve med løgnen …

Det må Sky sande, da hun møder Dean – en fyr kendt for sit blakkede ry. Han vækker en masse følelser i hende, som hun ikke forstår.
Han både skræmmer og fascinerer hende, og noget ved ham får hende til at tænke på sin meget smertelige fortid, som hun ellers har kæmpet hårdt for at lægge bag sig.

Selv om Sky forsøger at holde sig fra ham, er Dean vedholdende, og langsomt lader Sky paraderne falde.
Båndet mellem dem udvikler sig.
Men det viser sig, at Dean har hemmeligheder for hende, og da de bliver afsløret, ændrer det Skys liv for altid.

LÆS OGSÅ: 5 hurtige til romance-dronningen Colleen Hoover

Du kan købe Uden håb og Altid håb online, fx på Saxo.com, eller i din foretrukne boghandel.


Northanger Abbey

Jane Austens gådefulde og opløftende roman, som først blev udgivet posthumt, foreligger her i en ny revideret udgave.

LÆS OGSÅ: Jane Austen skriver om den kærlighed, hun aldrig selv oplevede

Catherine Morland er en naiv, men godhjertet 17-årig pige, der gør sin debut i middelklassens selskabsliv i 1790’ernes Bath.

Catherine finder hurtigt en veninde i Isabella Thorpe, som hun deler en ivrig fascination for gotiske romaner med.

Hun fatter ligeledes hurtigt interesse for den intelligente og vittige Henry Tilney og udvikler senere et venskab med hans søster, Eleanor Tilney, der resulterer i en invitation til familiens hjem: Northanger Abbey.

På det gamle abbedi sprudler Catherines livlige fantasi, der er påvirket af hendes litterære smag for gotiske romaner, men med tiden indser hun sandheder, som hun før har været blind overfor.

Køb Northanger abbey online her eller hos din boghandler.


Hvis det er os

hvis det er os, adam silvera, becky albertalli, ya, young adult

To af tidens hotteste Young Adult-forfattere Becky Albertalli og Adam Silvera har stukket hovederne sammen og skrevet denne fine YA-roman om to drenge der forelsker sig i hinanden, da de mødes tilfældigt på et posthus.

Ben er en drømmer – såret og i gang med at sende x-kærestens ejendele tilbage til ham. Arthur er i New York for første gang – og kæmper for at komme til at føle sig hjemme. Første gang de ser hinanden, støder de bogstaveligt talt ind i hinanden. Derefter finder de hinanden igen ved hjælp af Craigslist.

LÆS OGSÅ: Et tilfældigt møde ender i katastrofale dates

Hvis det er os er efterårets store meet-cute roman om at tro på kærligheden, selvom skæbnen stiller forhindringer i vejen.

Du kan købe Hvis det er os online her eller i din foretrukne boghandel.


Tilbage til Black Rabbit Hall

Tilbage til Black Rabbit Hall, Lovebooks

Eve Chase har skrevet en gribende fortælling om en glemt barndom og ødelagte drømme, hemmeligheder og hjertesorger og en families stærke kærlighed.

LÆS OGSÅ: Familien blev opløst af én særlig tragedie

Amber Alton besøger hver sommer med sin familie det smukke landsted Black Rabbit Hall, når de skal have en pause fra det travle byliv i London. Men en aften i 1968 bliver de fire Alton-søskendes liv rystet af en frygtelig tragedie. Med ét må Amber indtage rollen som voksen, og en ny virkelighed – og en ny katastrofe – truer. Årtier senere kører Lorna og hendes forlovede omkring i Cornwall på jagt efter det perfekte sted at holde deres bryllup. Lorna føler sig draget mod et smukt men meget nedslidt landsted, som hun mener at mindes fra sin barndom, men hun ved ikke hvorfor.

Du kan købe Tilbage til Black Rabbit Hall online, fx på Saxo.com, eller i den nærmeste boghandel


Ud af ensomheden

Find din yndlingssnack og en pakke Kleenex frem, og sæt dig derefter godt til rette i dit favorit læsehjørne med Ud af ensomheden. Benedict Wells fik sit internationale gennembrud med denne rørende og dybfølte roman, der strøg til tops på bestsellerlister verden over.

LÆS OGSÅ: Bliv rørt til tårer med den internationale bestseller Ud af ensomheden

Jules og hans søskende mister som barn deres forældre i en tragisk ulykke. Børnene bliver derfor sendt på kostskole, og det bliver starten på en lang periode, hvor Jules og hans to søskende kæmper med at se lyset, når det ser allermørkest ud.

Ud af ensomheden tager livtag med vanskelige emner som tab, ensomhed og spørgsmålet om, hvem man er. Vigtigst af alt er det dog en hjerteskærende kærlighedshistorie i stil med romaner af Jojo Moyes og David Nicholls.

Du kan købe Ud af ensomheden online her eller i den nærmeste boghandel.


 

Hvis bare du var min

Hvis bare du var min, netflix, jenny han, ya, young adult

Måske har du stødt på den meget søde og fine film om Lara Jean på Netflix.

Den skønne historie om teenageren Lara Jean er foralle romantikere uanset alder.

Lara Jean har aldrig indrømmet det, når hun var forelsket i en dreng. Det ville jo alligevel ikke blive til noget. I stedet har hun skrevet et kærlighedsbrev til hver enkelt, hvori hun har fortalt om sine følelser – og derefter har hun lukket brevet og gemt det i sin hatteæske og aldrig gjort mere ved sagen. Brevet er lukket og forelskelsen ude af verden.

Men en dag opdager Lara Jean, at hendes hemmelige breve på en eller anden måde er sluppet ud i verden, hvilket får hver af hendes tidligere forelskelser til at konfrontere hende med, hvad i al verden der foregår, og hvad de breve skal betyde.

LÆS OGSÅ: Lara Jean indtager Netflix – forfatteren fortæller, hvordan historien blev til

Du kan købe Hvis bare du var min online her eller i din nærmeste boghandel


Medaljen

Romancedronningen over dem alle, Danielle Steel, har skrevet et fantastisk fortælling om tragedie og kærlighed, om krigens pris og om en kvindes heltemod.

Den 16-årige Gäelle de Barbet oplever i 1940 den tyske hærs indrykning i Frankrig. Hun bliver vidne til deporteringen af sin bedste veninde og hendes familie, og Gäelle træffer en modig beslutning, der ændrer hendes liv.

Den bringer hende fra Lyon til Paris og New York, fra modstandsbevægelsen til ægteskab og moderskab, fra ubærlige tab til stor kærlighed. Men vil Gäelle nogensinde modtage den anerkendelse, hun fortjener, eller vil hun for altid være mærket som forræder?

LÆS OGSÅ: Verdens bedst sælgende nulevende forfatter fylder 70 år

Du kan købe Medaljen hos din nærmeste boghandler eller online her.


Da Audrey Wilde forsvandt

Da Audrey Wilde forsvandt, Eve Chase

Jessie er faldet for det gamle hus Applecote Manor i Cotswolds. Her vil hun bo med sin sammenbragte familie, og idyllen er noget nær perfekt, indtil hun finder ud af, at stedet bærer på en foruroligende historie og rygterne svirrer.

Halvtreds år tidligere, i 1959, ankommer teenageren Margot og hendes tre søstre en sommerdag til Applecote Manor, hvor de skal bo hos deres tante og onkel. Stemningen i huset er dog tung og trist, for de sørger stadig over deres datters forsvinding fem år tidligere. Hvorfor forsvandt Audrey? Hvem kender sandheden?

I takt med at søstrene involverer sig i mysteriet om deres forsvundne kusine, tager ferien en fatal og chokerende drejning.

“En medrivende historie om hemmeligheder, søstre og et uopklaret mysterie.” – Kate Morton

“En betagende historie om brudte familier, hemmeligheder, løgne og misforståelser.” – Sunday Express

Du kan købe Da Audrey Wilde forsvandt online, fx hos Saxo, eller i din nærmeste boghandler.