Kommende kærlighedsromaner fra LOVEBOOKS

Månederne tikker forbi, og graderne stiger lige så stille. Foråret er på vej – og lige om lidt er det sommer, og vi kan glæde os til lange solskinsdage med udendørs læsning af skønne kærlighedsromaner.

Vil du også gerne tage nogle af sommerglæderne lidt på forskud? Så læs med her, hvor vi løfter sløret for, hvilke kærlighedsromaner vi arbejder på lige nu. Glæd dig til hede kærlighedsromaner, rørende fortællinger og oplagt strandlæsning!

OBS: Nogle af disse bøger er vist med engelske covers, da vi endnu er ved at lægge sidste hånd på de danske forsider. Tag også forbehold for, at nogle af udgivelsesdatoerne kan rykke sig lidt undervejs!

Det ender med os af Colleen Hoover

“En modig og hjerteskærende roman, som slår kløerne i en og ikke giver slip før længe efter, at man har læst den færdig. Ingen kan levere en læseoplevelse så fuld af følelser som Colleen Hoover.” – Anna Todd, bestsellerforfatter til After-serien

kærlighedsromaner

Når den, du elsker mest, også er den, der sårer dig mest …

Da Lily falder for den flotte neurokirurg Ryle Kincaid, er det næsten for godt til at være sandt. Hun har ikke altid haft det let, men pludselig ser alting lyst ud. Ryle er påståelig, stædig og måske også en smule arrogant. Men han er også følsom, klog – og vild med Lily. Og det skader heller ikke, at han ser vanvittigt godt ud i hvid kittel. Lily kan ikke få ham ud af hovedet.

Men Ryle er imod faste forhold, og selv da han giver efter for sine principper, kan hun ikke lade være med at spekulere på, hvordan han er blevet, som han er. Og da Lilys første kæreste pludselig kontakter hende igen, trues alt, som Lily og Ryle har bygget op sammen …

Det ender med os er en uforglemmelig og hjerteskærende historie om kærlighedens ultimative pris af forfatteren til Forbandede kærlighed og Måske en dag.

-> Det ender med os udkommer den 30. maj.

Se alle Colleen Hoovers bøger her


Love is war-serien af R. K. Lilley

“Pas på! Du kommer til at græde, bide negle og råbe ad din Kindle. Du kommer til at heppe på, at karaktererne får hinanden til sidst, og dine trusser vil smelte af de hede scener.“ – Audrey Carlan, forfatter til Calendar Girl

Kommende kærlighedsromaner fra LOVEBOOKS Kommende kærlighedsromaner fra LOVEBOOKS

Love is war-serien fortæller Scarlett og Dantes kærlighedshistorie fra to vinkler. I første bog er Scarlett fortælleren, mens vi i anden bog får Dantes side af historien.

Dette er en stærk og dramatisk kærlighedshistorie om et intenst had-kærligheds-forhold mellem to barndomsvenner.

Scarlett og Dante mødes igen efter flere års adskillelse, og selvom de hader hinanden, blusser deres indbyrdes begær uundgåeligt op igen. Men Scarlett har ikke glemt, at Dante engang svigtede hende, og denne gang har hun ikke i sinde at lade ham slippe væk med hjertet i behold. Denne gang vil hun knuse ham, som han knuste hende. Denne gang er der dømt krig …

-> Love is war 1 – Scarletts historie og Love is war 2 – Dantes historie udkommer begge den 16. juni. Så du kan binge-læse hele serien ud i ét!

Bøgerne fås også som lydbøger.


Bossman af Vi Keeland

“En lille perle … En vidunderlig kontorromance med en helt, der får dig til at rødme, og en stærk heltinde, fuld af sødme, sex, følelser og god flirt.” – Steamy Reads Blog

Bossman, Vi Keeland

Da Reese møder Chase Parker første gang, er hun på blind date – med en anden mand. Pludselig står Chase foran hende og er langt mere interessant end ham, der sidder inde i restauranten og er ved at kede hende ihjel. Chase er forbandet flabet … men han er også virkelig charmerende.

Efter deres korte møde i restauranten kan Reese ikke glemme Chase. Men hvad er chancen for, at hun nogensinde vil møde ham igen? Hvad er chancen for, at han en måned senere vil vise sig at være hendes nye chef?

-> Bossman kan købes som e-bog og lydbog her.

lovebooks. lovebooks. lovebooks. lovebooks.