Fiktion Inspirationslister og guides Uncategorized

Kærlighed i luften: 4 søde kærlighedsromaner til dit forår

kærlighedsromaner

Vi har nu officielt taget hul på forårsmånederne, og selvom det endnu er koldt udenfor, er vi på vej mod lysere tider, små og frosthærdede forårsblomster og den romantik, der hører årstiden til. Hvis du mangler et par søde kærlighedsromaner til årets skønne forårsmåneder, får du her fire forslag – to helt nye bøger, en YA-favorit og en bog, der udkommer lige om lidt.

God fornøjelse!


Skrøbelige skønhed af Amy Harmon

Untitled-1 copy

Det handler den om: Skrøbelige skønhed er en smuk historie om den stille pige Fern, som altid har været forelsket i den smukke Ambrose. Men da Ambrose efter high school drager i krig og vender hjem med ar på krop og sjæl, er rollerne pludselig byttet om: Fern er ikke længere den grimme ælling, hun engang var, og Ambrose har mistet sin skønhed i krigen …

Derfor er den perfekt forårslæsning: Det her er en sød bog. Så sød, at det næsten er umuligt ikke at elske den. Du vil heppe på den stille Fern hele vejen, og samtidig vil dit hjerte smertes af Ambroses kamp for accept. Det er en bog, der både vil få dig til at smile, grine og græde, og vi forudser, at bogen vil være det perfekte selskab på en smuk forårsdag.

-> Køb bogen her.


Anna og det franske kys af Stephanie Perkins

Screen Shot 2017-03-06 at 11.20.18_burned

Det handler den om: Anna er glad og tilfreds i Atlanta, hvor hun ser frem til at starte på sit sidste år på high school. Hun har en trofast bedste veninde, et godt fritidsjob og et crush på en fyr, der netop er begyndt at vise interesse for hende.
Anna bliver derfor ikke begejstret, da hendes far beslutter sig for at sende hende på kostskole i Paris. Selv om Anna ikke kan fransk, møder hun hurtigt en ny gruppe venner, og ikke mindst den søde og charmerende Étienne St. Clair. Desværre er han allerede taget – og det er Anna vel egentlig også? Men i lysets by kan alting ske …

Derfor er den perfekt forårslæsning: Anna og det franske kys er en sød fortælling om den første, store kærlighed. Og det er umuligt ikke at mindes sin egen første, store forelskelse, imens man læser den. Du vil drømme dig tilbage til sommerfugle i maven og flygtige berøringer, og bogen vil helt sikkert efterlade dig med et stort smil på læben. Desuden indeholder den de bedste beskrivelser af Paris, så det vil næsten føles som om, du er i kærlighedens by …

-> Køb bogen her.

Læs også de to andre bøger i ANNA OG DET FRANSKE KYS-serien:

Screen Shot 2017-03-06 at 15.08.33_burned Screen Shot 2017-03-06 at 15.19.37_burned


Ti små åndedrag af K. A. Tucker

Untitled-1 copy

Det handler den om: Tyveårige Kaceys liv ligger i ruiner. Hendes forældre, kæreste og bedste ven er fire år tidligere blevet dræbt i et biluheld, og i dag hjemsøger minderne fra ulykken hende stadig. Fast besluttet på at lægge fortiden bag sig flygter Kacey og hendes femtenårige lillesøster Livie fra Michigan til Miami for at starte på en frisk. I begyndelsen kæmper de for at få tingene til at hænge sammen, men Kacey er ikke bekymret. Hun kan klare hvad som helst – alt andet end deres mystiske nabo i nummer 1D …

Derfor er den perfekt forårslæsning: Ti små åndedrag er vildt dramatisk læsning. Find den frem på en regnfuld forårsdag, og tiden vil helt løbe fra dig! Det er en bog, man ikke kan slippe, når man først er begyndt – og så er den fyldt med kærlighed og stærke følelser. Det er næsten umuligt ikke at forelske sig lidt i Kaceys dejlige nabofyr, Trent.

-> Køb bogen her.


Vores kemiske hjerter af Krystal Sutherland

Screen Shot 2017-03-06 at 11.18.59_burned

Det handler den om: Henry Page har aldrig været forelsket, men en dag starter Grace Town i hans klasse. Hun er langt fra at være den drømmepige, som Henry har fantaseret om – hun halter, klæder sig i alt for stort tøj og ligner en hjemløs. Det er tydeligt, at hun har en del problemer med i bagagen, og hun er ikke nem at komme ind på livet af. Da Grace og Henry bliver sat til at arbejde sammen på skolebladet, åbner hun dog langsomt op, og et venskab blomstrer. Henry falder for Graces uperfekte og ægte væsen, men kan han håndtere, at hun bærer på en stor sorg?

Derfor er den perfekt forårslæsning: Du vil ikke kede dig et sekund med denne bog! Vores kemiske hjerter er nemlig ikke blot en rørende og tankevækkende fortælling om den første forelskelse – det er også en sjov og humoristisk bog fyldt med referencer til film, bøger og populærkultur. Henry Page er en herlig fortæller, og det er skønt at læse en kærlighedsfortælling fra en teenagedrengs synsvinkel.

-> Køb bogen her.

kærlighedsromaner. kærlighedsromaner. kærlighedsromaner. kærlighedsromaner. 

About

LOVEBOOKS.dk er stedet for dig, der elsker kærlighedshistorier. Her samles læsere af alle slags kærlighedshistorier for at dele læseoplevelser med hinanden. Følg os på facebook, instagram og bloggen. LOVEBOOKS er en del af Lindhardt og Ringhof Forlag, og vi stræber efter at udgive og digitalisere de bedste bøger inden for romancegenren. Vi guider dig til de bedste læseoplevelser – uanset om du er til historiske dramaer, fantasy, chick-lit eller bare en god kærlighedsroman.