Aktuelt Erotik Fiktion Romantiske bøger

Valentinsdag: 10 kærlighedsbøger, der stjæler dit hjerte

valentinsdag

Find din Valentinsdate i bøgernes verden! Vi har samlet 10 (bog) dates til din Valentinsdag, der helt sikkert vil slå benene væk under dig.

Hvis dine planer for Valentinsdag indebærer kvalitetstid med din sofa, så bare rolig: der er godt selskab i vente uanset om du er til romantik i 1800-tallet, chick-lit romancer eller en hot kærlighedshistorie, der sætter din paperback i brand.

Vi har samlet 10 bøger, du kan læse på Valentinsdag før, efter eller i stedet for en date.


Prægtige baller og forbudte romancer

Valentinsdag: 10 kærlighedsbøger, der stjæler dit hjerte

Venetia skønhed er kun overgået af hendes følsomhed. Med en tilbagetrukket tilværelse og det store ansvar hendes fars død, hendes ældre brors ligegyldighed, og hendes yngre brors invaliditet har lagt på hendes skuldre, har hun (næsten) opgivet drømmen kærligheden. Lige indtil den berygtede Lord Damerel vender hjem til naboejendommen.

Jasper Damerel er en skurk. En spillefugl og en libertiner, med et helt igennem blakket ry – og Venetia tvivler ikke et sekund på at alle rygterne er sande, efter deres første møde.

Men til nabolagets forargelse vokser deres interesse i hinanden. Venetia er overbevist om, at der banker et banker et varmt hjerte, bag Lord Damerels kolde, hånlige ydre. Og da hun afslører en chokerende familiehemmelighed viser Lord Damerel sig til være uhensigtsmæssigt ædel …

Du kan købe Venetia online, fx hos Bog & Idé, eller i din nærmeste boghandel.
En ulykkelig fortid og en usandsynlig kærlighed

Valentinsdag: 10 kærlighedsbøger, der stjæler dit hjerte

Da en ung, smuk kvinde flytter ind på det faldefærdige Wildfell Hall blot med en kammerpige og en lille dreng som ledsagere, løber sladderen i den lille by: Hvem er den mystiske kvinde, der altid holder sig for sig selv?

Byens mest eftertragtede ungkarl forelsker sig i hende, og det lykkes ham lige så stille at lirke hendes ulykkelige livshistorie ud af hende; en historie om en dybt alkoholiseret ægtemand, hvis ondskabsfulde og nedværdigende opførsel til sidst drev hende og sønnen på flugt.

Du kan købe Fruen fra Wildfell Hall online, fx. hos Bog&idé, eller i din nærmeste boghandel.
Sommerflirt og hjerter i stormvejr

Valentinsdag: 10 kærlighedsbøger, der stjæler dit hjerte

Ung kærlighed med udfordringer i rørende Colleen Hoover-roman. Et uforudset dødsfald tvinger Beyah til at bo med sin far i Texas hen over sommeren, selvom hun knapt nok kender ham. Beyahs plan er at holde lav profil og lade sommeren gå af sig selv, men hendes nye nabo Samson vender op og ned på det hele.

På overfladen har Samson og Beyah intet til fælles. Hun kommer fra fattigdom og misrøgt, han kommer fra en familie med rigdom og privilegier. Men én ting har de til fælles: de tiltrækkes af triste ting. Hvilket betyder, at de tiltrækker hinanden. Deres forbindelse er næsten øjeblikkelig og fuldstændig unægtelig, men Beyah og Samson bliver enige om en ukompliceret sommerflirt. Hvad Beyah ikke ved, er at tunge skyer er på vej ind, og at hendes hjerte snart kommer ud i stormvejr.

Du kan købe Heart Bones af Colleen Hoover online fx hos Saxo eller i din nærmeste boghandel.
Sorg, familie, uventet kærlighed – og et krydstogt!

Valentinsdag: 10 kærlighedsbøger, der stjæler dit hjerte

Greta James elsker at optræde for et gigantisk publikum. Men det er kun indtil hendes mor dør, og hun en dag bryder sammen på scenen.

Hun siger modstræbende ja til at tage sin mors plads på en krydstogtrejse til Alaska, som forældrene har planlagt. Men det går op for Greta, at moren var familiens lim, og at hendes forholdet til sin far og bror er meget kompliceret.

På krydstogtskibet møder hun historikeren Ben Wilder, som gennemgår store omvæltninger i sit liv. Ben er ombord for at holde sit foredrag om en eventyrlig bog, som Gretas mor elskede.

Mens Greta arbejder på at hele genopbygge sin selvsikkerhed, og Ben må konfrontere sin usikre fremtid, læner de sig op ad hinanden for at finde op og ned i livets svære valg.

Du kan købe Den uovervindelige Greta James online, fx. hos Bog&idé, eller i din nærmeste boghandel.
Evig klassiker om had og kærlighed

Stolthed og fordom, Jane Austen

I Stolthed og fordom møder vi mr. og mrs. Bennett samt deres fem døtre, for hvem det er mrs. Bennetts største ambition at finde de bedste partier til.

Da ungkarlene mr. Darcy og mr. Bingley flytter til Longbourne, ser mrs. Bennett derfor sin lykke gjort. Mr. Bingley falder straks for Jane, den ældste af Bennett-døtrene, mens den stolte mr. Darcy bliver betaget af den næstældste datter Elizabeth og hendes intelligens og humor. Men Elizabeth tror ikke, at mr. Darcy har rent mel i posen – og hun vil kun giftes af kærlighed.

Stolthed og fordom er en af litteraturens største kærlighedsfortællinger foruden at være en gnistrende satire over sladder og snobbethed i den engelske middelklasse.

Du kan købe Stolthed og fordom online, fx på Saxo.com, eller i din nærmeste boghandel.
Populær serie om kærlighed i New York City forsætter

vi er uundgåelige, gamle forman

Ben synes at college er hårdt, at hans studiejob hos hans far stinker og er ked af at hans bedste ven opfører sig sært. Det eneste lyspunkt er Mario, som både giver ham spanskundervisning og kys. Men han kan ikke lade være med at tænke på en helt særlig dreng fra sin fortid…

Arthur er tilbage i New York City for første gang i to år. Det er selvfølgelig trist at tilbringe hele sommeren langt væk fra kæresten Mikey, men han ved, at deres forhold kan klare alt.

Derfor er det heller ikke noget problem, at eks-kæresten Ben pludselig er inde i billedet igen. Vel?

Du kan købe Kun for os online, eller i din nærmeste boghandel.
Kærlighed hvor man mindst venter det

Valentinsdag: 10 kærlighedsbøger, der stjæler dit hjerte

Nell bor i en kystby i det sydlige England, i året 1866. Hendes hud er plettet af modermærker, og hun ser anderledes ud end alle andre. Det får naboerne til at holde afstand til hende, og mange, selv Nells far, tror, at hun er forbandet.

Da Jaspers Jupiters Forunderlige Cirkus kommer til byen, bliver Nell kidnappet af cirkusdirektøren – med hendes fars velsignelse. Nell er knust, men da hun pludselig bliver populær i cirkusset, må hun overveje om bortførelsen i virkeligheden er hendes redning.

I London omtales Nell som verdens ottende vidunder, og folk står i kø for at se hende. Men tingene kompliceres, da hun får følelser for Jaspers bror Toby, for hun er ejet af Jasper, og han har ingen planer om at sætte sin guldfugl fri.

Det forunderlige cirkus er en historisk roman og et trekantsdrama om magt og ulighed – men det er også en historie om kærlighed, styrke og accept.

Du kan købe Det forunderlige cirkus som e- eller lydbog, eller finde bogen på biblioteket.
Forelskelse og romantik i Paris

anna og det franske kys, romatnik, kærlighed, stephanie perkins, ya, oung adult, romance, bøger, bog, læsning, ungdosmbog

Anna og det franske kys af Stephanie Perkins er en sød bog, der perfekt fanger følelsen af at være forelsket.

Anna ser frem til at starte sidste år på high school, men der bliver rusket op i hendes liv, da hendes far sender hende på kostskole. I Paris.

Trods Anna ikke kan tale fransk, møder hun alligevel hurtigt en ny gruppe venner – herbilandt den søde Étienne St. Clair.

Men kan de nogensinde blive mere end bare venner?

I samme serie:
Lola og naboens søn
Isla og jagten på lykke

Du kan købe Anna og det franske kys online, fx hos Saxo, eller i din nærmeste boghandler.
Forførende serie i 12 afsnit

Valentinsdag: 10 kærlighedsbøger, der stjæler dit hjerte

Calendar girl er en skøn forførende serie i 12 afsnit (opdelt i tre afsnit per bog), der alle er opkaldt efter årets måneder.

Da hendes far skylder 1 million dollars i spillegæld beslutter Mia at skaffe pengene ved at blive en del af sin mosters eskorte-bureau. Opgaven er enkel: I et år skal Mia tilbringe hver måned med en ny mand i en ny by. Når året er ovre vil gælden blive betalt.

I januar går turen til Los Angeles, hvor Mia har masser af kemi med sin første klient, den charmerende surfer og manuskriptforfatter Wes. Men selvfølgelig skal de ikke forelske sig i hinanden, for kærlighed er ikke en del af kontrakten – og Mia har en mission, der skal fuldføres.

Du kan købe Calendar Girl online, fx hos Saxo, eller i din lokale boghandler.
En moderne Romeo og Julie

Izzy + Tristan, YA, young adult, Shannon Dunlap

Izzy + Tristan er en ægte pageturner blandt kærlighedsromaner om to elskende, der kommer fra forskellige verdener.

16-årige Tristan er genial til skak og bor med sin fætter Marcus i Brooklyn. Marcus er pusher og styrer den sorte bydel med hård hånd, fx tjener han penge på folk ved at udnytte Tristan og hans skaktalent.

Da Izzy og hendes meget hvide familie flytter ind i nabolaget, bliver hun og Tristan med hovedkulds forelskede. Kærligheden imellem dem volder dog store problemer; dels fordi de kommer fra to helt forskellige miljøer, men også fordi Marcus bliver interesseret i Izzy – og han kan slet ikke tolerere, at Tristan ser Izzy…

LÆS OGSÅ: Izzy + Tristan – Kapitel 1

Du kan købe Izzy + Tristan i vores webshop eller i en boghandler nær dig.
Leder du efter din næste gode roman? Se listen over 30 gode bøger du skal læse