kærlighed, ya, young adult, ungdomsbog, ungdomsbøger

Drenge i bøger er bare bedre, og måske har du også haft flere fiktive crushs end virkelige. Tag testen her, og find din ultimative bogkæreste!

Har du fundet din perfekte bogkæreste? Så læs mere om bøgerne her

Forbered dig på at skrige …

Stephanie Perkins, Når ingen hører dig skrige, ya, young adult, ungdomsbog, ungdomsbøger, gyser, slahser

Forfatteren til Anna og det franske kys er tilbage med et forfriskende bud på en gyser. Fyldt med blod. Og selvfølgelig også med masser af romantik.

Det er næsten et år siden, at Makani Young flyttede ind hos sin bedstemor langt ude på landet i Nebraska, og hun er stadig ved at finde sig til rette med sit nye liv. Og hun er stadig jaget af sin fortid i Hawaii. En efter en bliver hendes medstuderende på byens lille high school myrdet i en række brutale drab, og imens politiet jagter morderen, breder uhyggen og usikkerheden sig, og Makani bliver tvunget til at forholde sig til sine egne mørke hemmeligheder.

Læs et uddrag af Når ingen hører dig skrige

Køb Når ingen hører dig skrige her eller hos din lokale boghandler

Se bogtraileren

Mange katastrofale første dates

hvis det er os, adam silvera, becky albertalli, ya, young adult

To af tidens største YA-forfattere – Becky Albertalli og Adam Silvera – har sammen skrevet denne bog om et skæbnebestemt møde i New York.

Ben er en drømmer – såret og i gang med at sende ekskærestens ejendele retur. Arthur er i New York for første gang – og kæmper for at føle sig hjemme. Første gang de ser hinanden, støder de bogstaveligt talt sammen på et posthus. Derefter finder de hinanden igen ved hjælp af Craigslist. Måske er det skæbnen, men efter en række katastrofale første dates, bliver de måske nødt til at se i øjnene, at universet skulle have blandet sig helt udenom.

Læs et uddrag af Hvis det er os

Køb Hvis det er os her eller hos din lokale boghandler

Se bogtraileren

Tag på eventyr med kriminelle krager

kragens kald, six of crows, leigh bardugo

Det kriminelle geni Kaz har en drøm om at lede Ketterdams underverden, men han er ung og savner de andre banders respekt. Derfor påtager han sig en livsfarlig opgave, som ingen af de andre kriminelle tilsyneladende vil røre ved. Kaz sammensætter et højst usædvanligt hold af mindre respektable forbrydere fra underverdenen.

Kaz og hans lille hold er de eneste, der står mellem verden, som de kender den, og den enorme trussel, som de skal forhindre i at udfolde sig. Hvis de altså ikke slår hinanden ihjel først …

Læs et uddrag af Kragens kald

Køb Kragens kald her eller hos din lokale boghandler

Se bogtraileren

Fra venskab til kærlighed

Hvis bare du var min, netflix, jenny han, ya, young adult

Lara Jean har aldrig indrømmet det, når hun var forelsket i en dreng. Det ville jo alligevel ikke blive til noget. I stedet har hun skrevet et kærlighedsbrev til hver enkelt, hvori hun har fortalt om sine følelser – og derefter har hun lukket brevet og gemt det i sin hatteæske og aldrig gjort mere ved sagen. Brevet er lukket og forelskelsen ude af verden.

Men en dag opdager Lara Jean, at hendes hemmelige breve på en eller anden måde er sluppet ud i verden, hvilket får hver af hendes tidligere forelskelser til at konfrontere hende med, hvad i al verden der foregår, og hvad de breve skal betyde.

→ Læs et uddrag af Hvis bare du var min

→ Køb Hvis bare du var min eller hos din lokale boghandler

Se filmtraileren