Fra Cartland til Carlan – 20 romantiske lydbøger

Er du til dejlige romantiske lydbøger?

Der er intet bedre end en god kærlighedshistorie til at forsøde hverdagen lidt – uanset om du ligger udenfor på stranden eller indenfor i læ fra regnvejret.

Vi har udvalgt en række romantiske lydbøger til dig, lige fra klassisk romantik af Barbara Cartland til sexet erotik af Audrey Carland.

Rigtig god lyttelyst!

3 søde kærlighedshistorier på lydbøger

Stephanie Perkins: Anna og det franske kys

Fra Cartland til Carlan – 20 romantiske lydbøger

En vidunderlig sød og sjov kærlighedshistorie!

Anna fra Atlanta bliver ikke begejstret, da hendes far beslutter sig for at sende hende på kostskole i Paris. Selv om Anna ikke kan fransk, møder hun hurtigt en ny gruppe venner, og ikke mindst den søde og charmerende Étienne St. Clair. Desværre er han allerede taget – og det er Anna vel egentlig også? Men i lysets by kan alting ske.

Lyt til starten af bogen her.

Fra Cartland til Carlan – 20 romantiske lydbøger Du kan lytte til Anna og det franske kys på Storytel, Bookmate og Mofibo.

Cora Carmack: Som stjernerne står

romantiske lydbøger, new adult

Sød og skæg kærlighedshistorie.

Bliss Edwards er noget for sig selv.

En kontrolfreak, der snart er færdig med sin uddannelse, og som har et stort socialt netværk. Men tilfreds er hun ikke. Hun er 22 år og har aldrig været i seng med en fyr – kan det nu også være rigtigt? Bliss beslutter sig for at gøre noget ved det.

Fra Cartland til Carlan – 20 romantiske lydbøger Du kan lytte til Som stjernerne står på Storytel, Bookmate og Mofibo.

Gabrielle Zevin: Historien om A.J. Fikrys liv

romantiske lydbøgerEn gribende og flot roman om liv, død og kærlighed.

Boghandleren A. J. Fikry har ikke haft det let de sidste år. Han er kun 39 år, men har allerede mistet sin kone, og nu forsøger han at erstatte hende med alkohol. Alting skal dog snart vise sig at ændre sig drastisk, da en uventet pakke ankommer til hans butik.

I “Historien om A. J. Fikrys liv” er Fikry ved at have givet op, men 2-årige Maya har brug for en, der kan tage sig af hende, og da hun dukker op kommr alting til at ændre sig.

Fra Cartland til Carlan – 20 romantiske lydbøger Du kan lytte til Historien om A. J. Fikrys liv på Storytel, Bookmate og Mofibo.

3 sexede romaner på lydbøger

Audrey Carlan: Calendar girl

Fra Cartland til Carlan – 20 romantiske lydbøger

Årets frækkeste læseoplevelse!

24-årige Mia Saunders skal skaffe 1 million dollars til at betale sin fars spillegæld. Alting virker håbløst – indtil hun bliver tilbudt et job hos Exquisite Escorts.

Opgaven er enkel: I løbet af det næste år skal Mia tilbringe hver måned sammen med en ny mand i en ny by. Om 12 måneder vil gælden være betalt. Og Mias liv forandret for altid.

Audrey Carlans erotiske romanceserie om Mia Saunders har solgt over 2 millioner eksemplarer på rekordtid i USA alene og har ligget på bestsellerlisterne i New York Times, USA Today og Wall Street Journal.

Lyt til starten af bogen her.

Fra Cartland til Carlan – 20 romantiske lydbøger Du kan lytte til Calendar girl på Storytel og Bookmate.

 Sasha Grey: Juliette-selskabet

Fra Cartland til Carlan – 20 romantiske lydbøgerJuliette-selskabet er et hemmeligt selskab, hvor verdens magthavere mødes for at koble af og dyrke sex.

Dette selskab er så hemmeligt, at kun ganske få kender til dets eksistens.

Catherine læser filmvidenskab og er kæreste med Jack.
En aften tager hun i byen med veninden Anna. Hun møder en tilfældig mand, og i stedet for at afvise ham, tager hun imod hans tilnærmelser, og spillet er i gang.

Da Anna introducerer Catherine til Juliette-selskabet, er der ingen vej tilbage …

Fra Cartland til Carlan – 20 romantiske lydbøger Du kan lytte til Julietteselskabet på Storytel, Bookmate og Mofibo.

Maya Banks: Pas på mig

Fra Cartland til Carlan – 20 romantiske lydbøgerDa den rige og magtfulde Caleb Devereauxs elskede lillesøster bliver kidnappet, bliver han nødt til at ty til utraditionelle metoder for at finde hende.

Calebs nød fører ham til en smuk og følsom ung kvinde, der er kendt for sine evner til at se ting, der ellers er usynlige for det blotte øje. Ramie St. Claire besidder en usædvanlig evne, der gør hende i stand til at føle andres smerte. Desværre mister hun, hver gang hun bruger den, et stykke af sig selv.

I Pas på mig hjælper hun den desperate og enormt tiltrækkende Caleb med at finde sin søster, men deres søgen tærer enormt på hende og smerten er nær ved at tilintetgøre hende…

Fra Cartland til Carlan – 20 romantiske lydbøger Du kan lytte til Pas på mig på Storytel, Bookmate og Mofibo.

4 tårepersere på lydbøger

Colleen Hoover: Det ender med os

kærlighedsromaner, romantiske lydbøger

Da Lily falder for den flotte neurokirurg Ryle, er det næsten for godt til at være sandt. Hun har ikke altid haft det let, men nu ser alting lyst ud.

Selvom Ryle er imod faste forhold, giver han snart efter for sine principper, og Lily er lykkelig.

Men der er alligevel noget ved Ryle, der giver skår i glæden – og da Lilys ungdomskæreste Atlas en dag dukker op, trues alt, hvad Lily og Ryle har opbygget sammen.

Fra Cartland til Carlan – 20 romantiske lydbøger Du kan lytte til Det ender med os på Storytel, Bookmate og Mofibo.

Clélie Avit: Jeg er her stadig

Fra Cartland til Carlan – 20 romantiske lydbøger

Så er det kleenex-tid i denne rørende franske debutroman.

Elsa har været involveret i en frygtelig skiulykke og ligger nu i koma på hospitalet. En dag kommer en ung mand, Thibault, til at gå ind på hendes stue. Thibault begynder at tale til hende, om alt det, der gør ondt i hans liv. Det hjælper, også selv om han ikke får nogen reaktion fra hende. Mens lægerne, familien og de nærmeste venner har givet op, begynder Thibault langsomt at nære følelser for Elsa. Er han virkelig så desperat? Eller kan han se og mærke noget, som de andre ikke længere kan?

Lyt til starten af bogen her.

Fra Cartland til Carlan – 20 romantiske lydbøger Du kan lytte til Jeg er her stadig på Storytel, Bookmate og Mofibo.

Colleen Hoover: Forbandede kærlighed

romantiske lydbøgerEn hjerteskærende og hed fortælling om kærligheden, når den gør allermest ondt.

Tate Collins opdager på den hårde måde at kærlighed er en forbandet størrelse, da hun møder den hemmelighedsfulde pilot Miles Archer.

Selvom de intet har til fælles og ikke engang er venner, har de en stærk seksuel kemi og en ubestridelige gensidig tiltrækning. Derfor er den logiske løsning, at indlede et uforpligtende forhold udelukkende baseret på sex.

Tate har ikke tid til en kæreste og Miles er ikke ude efter kærlighed. Forholdets eneste betingelser er, at hun aldrig må spørge om hans fortid og at hun ikke skal forvente en fremtid. Men det er lettere sagt end gjort.

Fra Cartland til Carlan – 20 romantiske lydbøger Du kan lytte til Forbandede kærlighed på Storytel, Bookmate og Mofibo.

Kelly Rimmer: Mig uden dig

romantiske lydbøgerCallum er ansat i et stort firma i Sydney og skal hver eneste dag en lang tur med færgen. En dag møder han Lilah; en kvinde der er meget forskellig fra ham selv, men som med det samme stjæler hans hjerte. Både Callum og Lilah er skeptiske, men kærlighed lyver ikke og denne er ægte. Kan de give slip på deres forsvarsmekanismer og lade hinanden komme ind?

I Mig uden dig vokser kærligheden, men da Lilah bliver syg forandrer alting sig. Hvordan skal hun fortælle det til Callum?

Fra Cartland til Carlan – 20 romantiske lydbøger Du kan lytte til Mig uden dig på Storytel, Bookmate og Mofibo.

3 klassiske kærlighedshistorier på lydbøger

Barbara Cartland: Højt spil om kærlighed

Fra Cartland til Carlan – 20 romantiske lydbøger

Barbara Cartland er romantikkens ukronede dronning! I sin 98-årige levetid skrev hun over 700 kærlighedsbøger, og er verdens tredjebedst sælgende forfatter nogensinde!

Højt spil om kærlighed handler om Lord Wynchingham, der taber en formue ved spillebordet. En redningsmand dukker op – en ganske ung pige, som han engang har påtaget sig at være formynder for. Men den idé, hun udtænker, er dristig – og snart er et spil om både penge og kærlighed i fuld gang!

Lyt til starten af bogen her.

Fra Cartland til Carlan – 20 romantiske lydbøger Du kan lytte til Højt spil om kærlighed på Storytel, Bookmate og Mofibo.

Erling Poulsen: Drømmen om det hvide slot

Fra Cartland til Carlan – 20 romantiske lydbøgerSusanne, en ung blind pige, fører en glædesløs Askepot-tilværelse i et ensomt beliggende hus, tyranniseret af en ondskabsfuld stedmor og en skinsyg og hjerteløs søster.

Men pludselig træder en ung mand ind i hendes liv og tænder lys i det store mørke, hun hidtil har levet i.

Fra denne dag lever hun med et håb i sit hjerte, håbet om at få sit syn tilbage og håbet om at blive lykkelig med den mand, hun elsker. 

Fra Cartland til Carlan – 20 romantiske lydbøger Du kan lytte til Drømmen om det hvide slot på Storytel, Bookmate og Mofibo.

Mazo De La Roche: Jalna bliver til

Fra Cartland til Carlan – 20 romantiske lydbøgerI midten af 1800-tallet bringer kaptajn Philip Whiteoak sin smukke brud, den rødhårede Adeline med det fyrige temperament, med sig til Canada.

Adeline, der er vokset op i det britisk styrede Indien, vælger at kalde deres nye hjem det indiske navn Jalna som et minde om parrets fortid i Indien og et godt varsel for fremtiden.

Det smukke, unge par fascinerer den lokale overklasse, og familien involveres i både intriger og kærlighedsaffærer.

I centrum for alle begivenheder står Adeline, der ikke vil lade sig styre af hverken konventioner eller sin kærlighed til sin mand.

Fra Cartland til Carlan – 20 romantiske lydbøger Du kan lytte til Jalna bliver til på Storytel, Bookmate og Mofibo.

3 sjove kærlighedsromaner på lydbøger

Helen Fielding: Bridget Jones’ dagbog

Fra Cartland til Carlan – 20 romantiske lydbøger

Man bliver aldrig træt af den elskelige, kiksede Bridget!

I denne bog kan du læse hele historien om, hvordan det startede for Bridget.

Det er nemlig ikke altid lige let at være omkring de 30, single, uorganiseret og selvoptaget. Og hvis ikke det var fordi Bridget var udstyret med en god portion selvironi, ville det sikkert gå helt galt.

Lyt til starten af bogen her.

Fra Cartland til Carlan – 20 romantiske lydbøger Du kan lytte til Bridget Jones’ dagbog på Storytel, Bookmate og Mofibo.

Sophie Kinsella: Hushjælp søges

Fra Cartland til Carlan – 20 romantiske lydbøger

Den ambitiøse advokat Samantha har lige lavet en bommert så enorm, at hun kan vinke farvel til drømmen om at blive partner i firmaet. I frustration forlader hun kontoret i London, hopper på et tilfældigt tog og ender langt ude i det rene ingenting.

Da hun spørger om vej ved et stort, smukt landsted, bliver hun forvekslet med en ansøger til jobbet som husbestyrerinde. Ejerne ved ikke, at hun er advokat, men pludselig er hun ansat – en lille detalje er bare, at Samantha ikke aner, hvordan man tænder ovnen. Hun kan ikke gøre rent, har aldrig tilberedt en middag eller bagt et brød.

Fra Cartland til Carlan – 20 romantiske lydbøger Du kan lytte til Hushjælp søges på Storytel, Bookmate og Mofibo.

Fay Weldon: En hun-djævels bekendelser

Fra Cartland til Carlan – 20 romantiske lydbøgerHun hedder Ruth, er 188 cm høj, kraftig, klodset og svigtes af ægtemanden Bobby. Han vil hellere leve sammen den unge, smukke, rige, bestsellerforfatter Mary.

Det skal hævnes – og Ruth iværksætter den ene mere sataniske hævnakt efter den anden og går ikke af vejen for en rask dosis hekseri oven i købet.

Når Bobby anklager hende for at være hundjævel er det slut med at være blid og overbærende.

Fra Cartland til Carlan – 20 romantiske lydbøger Du kan lytte til En hun-djævels bekendelser på Storytel, Bookmate og Mofibo.

2 varme kærlighedsromaner på lydbøger

Lena Ackebo: Verdens smukkeste mand

20 romantiske lydbøger

En varm historie om, hvordan kærligheden kan ramme med fuld kraft, når man mindst venter det.

Mona og Barbro er søstre og har intet til fælles andet end en dårlig barndom. Mona følger modvilligt med, da Barbro foreslår, at de rejser på charterferie til Mallorca.

Rejsen udvikler sig på en måde, ingen af dem havde drømt om. For i syden møder de nemlig Verdens Smukkeste Mand, den charmerende restaurantejer, englænderen Albert. Han vender op og ned på alting, og efter en uge på Mallorca er alt forandret i søstrenes liv.

Fra Cartland til Carlan – 20 romantiske lydbøger Du kan lytte til Verdens smukkeste mand Storytel, Bookmate og Mofibo.

Danielle Steel: En dyrebar gave

20 romantiske lydbøgerEn inspirerende roman om kærlighed og om at gøre drømme til virkelighed.

Da Veronique møder Paul Parker, slår han fuldstændig benene væk under hende. De bliver gift og får 3 døtre, men Paul er en levemand og sjældent hjemme, og ægteskabet får en ende.

Efter skilsmissen dedikerer Veronique hele sit liv til sine tre døtre, men alting ændrer sig, da Paul pludselig dør. For han efterlader dem en overraskende arv: et maleri af mystisk herkomst, et vinslot i Sydfrankrig, friheden til at forfølge deres drømme og en chokerende afsløring fra fortiden.

Denne dyrebare gave sender Veronique og pigerne på en rejse der vil ændre deres liv på den mest overraskende og ufattelige måde.

Fra Cartland til Carlan – 20 romantiske lydbøger Du kan lytte til En dyrebar gave på Storytel, Bookmate og Mofibo.

2 skæve kærlighedshistorier på lydbøger

Lena Andersson: En roman om kærlighed

romantiske lydbøger

En roman om kærlighed er, ja, en roman om kærlighed! Men det er også en roman om et skødesløst kærlighedsforhold, hvor kærligheden ikke er gengældt.

Digteren og essayisten Ester Nilsson forelsker sig hovedkulds i kunstneren Hugo Rask, og de to indleder et kortvarigt forhold.

Hun er fuldstændig betaget, men desværre gengælder Hugo Rask ikke hendes kærlighed. Hvor langt vil Ester gå for at blive elsket?

Lyt til starten af bogen her.

Fra Cartland til Carlan – 20 romantiske lydbøger Du kan lytte til En roman om kærlighed på Storytel, Bookmate og Mofibo.

Graeme Simsion: Projekt Rosie

20 romantiske lydbøger

Professor Don Tillman skal giftes. Han ved bare ikke med hvem …

Det problem skal “Projekt Kone” hjælpe med at løse. Don har udformet et 16-siders langt spørgeskema for at finde den perfekte partner. Hun skal helt sikkert ikke være ryger, drikke alkohol eller komme for sent til aftaler.

Rosie Jarman gør alle disse ting. Hun har også temperament, er smuk og intelligent.

“Projekt Kone” lærer Don en række uventede ting: at længden på en øreflip ikke er fyldestgørende parameter for seksuel tiltrækning, og at det ikke nødvendigvis giver mening at spise hummer hver tirsdag. Og vigtigst af alt – at man ikke nødvendigvis selv finder kærligheden – den finder en.

Fra Cartland til Carlan – 20 romantiske lydbøger Du kan lytte til Projekt Rosie på Storytel, Bookmate og Mofibo. Du kan også købe den som e-bog eller lydbog på lrdigital.dk.


Du kan finde flere store læseoplevelser på vores liste med populære bøger 2023/2024.