Anne Mette Hancock anbefaler 5 krimier til din ferie

Anne Mette Hancock debuterede i 2017 med den anmelderroste krimi Ligblomsten og fik fast plads på bestsellerlister og i læsernes hjerte.

ligblomsten, anne mette hancock, krimi

“Ny udfordrer til krimitronen” Berlingske
⭐⭐⭐⭐⭐ Fyens Stiftstidende
“Årets bedste krimi” ⭐⭐⭐⭐⭐⭐ Bogfriisen.dk
⭐⭐⭐⭐⭐⭐ Boginspiration.dk
⭐⭐⭐⭐⭐ Dagbladenes Bureau
❤❤❤❤❤ Krimifa.dk

Efterfølgeren Mercedes-snittet udkommer 1. juni og bogen er netop sendt til tryk. Men hvad læser Anne Mette Hancock selv, når hun ikke sidder ved tasterne og udtænker krimiplots.

5 krimi-anbefalinger fra Anne Mette Hancock

anne mette hancock, krimi, ligblomsten
Forfatter Anne Mette Hancock (foto: HEIN Photography)

Sandheden om Harry Quebert-sagen af Joël Dicker

Jeg fik romanen anbefalet af en bogklub, jeg gæstede forleden. De 12 medlemmer fortalte, at de sjældent var enstemmigt begejstrede, men at dén bog var noget ganske særligt. Så jeg slog op i den og var solgt fra første sekund. Det er en lang satan på 700 sider, og jeg foretrækker normalt kortere bøger. Men i det her tilfælde er jeg lykkelig for, at jeg stadig har så meget af bogen til gode. Den er et eksempel på, at der sagtens kan gemme sig noget virkelig genialt bag en dødssyg forside.

 Central Park af Guillaume Musso

Musso er Frankrigs bedst sælgende forfatter, og bogen lader til at være en cocktail af tre ting, jeg holder meget af: krimimysterier, New York og Frankrig. Historien starter en tidlig morgen i Central Park, hvor Alice og Gabriel vågner op på en bænk fastlåst til hinanden med håndjern. Aftenen før var Alice hjemme i Paris med sine veninder, og Gabriel spillede piano på en jazzbar i Dublin, og de kan ikke huske, at de nogensinde har mødt hinanden før. Jeg er nødt til at vide, hvordan dét hænger sammen! Bogen udkommer først i Danmark til september, men jeg har været så heldig at score manuskriptet allerede nu.

The Wrong Side of Goodbye af Micael Connelly

Jeg har i mange, mange år været fan af Connelly, så når han udgiver nye bøger, køber jeg dem fluks. Hvis du ikke i forvejen kender hans værker, er der ikke så meget at sige, andet end: Start fra en ende af. Du vil ikke fortryde det!

Camino Island af John Grisham

Nogle af de bedste bøger, jeg har læst, har været af Grisham.  Da jeg fik idéen til åbningsscenen (og lysten til overhovedet at skrive) i min debutkrimi, LIGBLOMSTEN, var det med hans roman The Partner i tankerne. En virkelig genial bog, som jeg på det kraftigste anbefaler. Camino Island er hans nyeste bog, så den skal med på ferie.

Shadow Man af Cody McFadyen

“Kender du virkelig ikke Cody McFadyen?! Dét er en fejl! Ham vil du elske!” Sådan er der de sidste par måneder mange læsere, der har sagt til mig, så jeg går stærkt ud fra, at der er noget om snakken. Jeg har derfor anskaffet mig hans debut, Shadow Man (Skyggemanden), og glæder mig til at læse den, når jeg triller til Sydfrankrig med min familie i juli.

Du kan følge Anne Mette Hancocks forfatterskab på Facebook og Instagram

Hvis du stadig ikke har fundet den rigtige bog til dig, så bare rolig. Vi har endnu flere boganbefalinger, så du kan finde den perfekte krimi.