Krimi Domestic noir Inspirationslister og guides Skønlitteratur

5 psykologiske krimier til din sommer

Psykologiske krimier thriller krimi kvinden før sommer sommerlæsning 2017

Advarsel! Disse 5 nervepirrende krimier er ikke for sarte sjæle. Men er du til uhygge, overraskelser, detektivarbejde og en smule urolig nattesøvn, så læs roligt videre.

Kvinden før

Kvinden før er en ægte page-turner og årets stærkeste psykologiske thriller. Var du vild med “domestic noir romanerne” Før jeg lukker øjnene, Kvinden i toget og Kvinden der forsvandt, vil du elske Kvinden før!

Jane har brug for en frisk start og flytter ind i en minimalistisk hi-tech lejlighed i London. Hun opdager dog hurtigt, at den tidligere lejer døde under tragiske omstændigheder – en kvinde, der lignede Jane overraskende meget! I takt med at Jane forsøger at få klarhed over stedets historie, følger hun ubevidst de samme mønstre, tager de samme valg, krydser veje med de samme mennesker og oplever samme snigende angst som kvinden før.

Køb Kvinden før som e-bog eller lydbog her.

Kvinden før krimi sommerlæsning 2017Aldrig glemt

Som trettenårig bliver Julie kidnappet fra sit værelse midt om natten, mens hendes forældre intetanende ligger og sover. Otte år efter ringer det på døren. Udenfor står en ung pige, der hævder at være Julie. Det er et mirakel, og alle er fuldstændig ekstatiske, inkl. Julies mor, Anna. Men i takt med at Julie fortæller sin historie, kommer Anna i tvivl. Der er så mange små ting, der ikke hænger sammen. Kender hun overhovedet sin egen datter? Taler pigen sandt? Og hvis Julie ikke er den, hun siger, hun er, hvad er det så, hun vil dem?

Køb Aldrig glemt som e-bog eller lydbog her.

Aldrig glemt krimi thriller

”Det er umuligt at gennemskue handlingen.” – Mette S, saxo.com

”Super spændende debutroman og rigtig godt skrevet.” – Sillea, plusbog.dkNår isen brister

Emma har en elsker. Jesper er alt, hvad hun har drømt om og lidt til. Der er bare et lille problem – han er hendes øverste chef. Men Jesper forsvinder lige så uventet, som han dukkede op, og ikke længe efter findes en kvinde bestialsk myrdet i hans villa. Efterforsker Peter Lindgren bliver sat på sagen og får hjælp af adfærdspsykologen Hanne Lagerlind. Det viser sig hurtigt, at mordet har tydelige ligheder med en ti år gammel uopklaret sag.

Køb bogen her.

5 psykologiske krimier til din sommer

”Der er ikke andet at sige end: Sæt en dag af og læs den!” Husmusen, arnoldbusck.dk

”Medrivende, spændende og gruopvækkende krimi.” Femina

“En bundsolid svensk krimi.” – WeekendavisenBrudekjolen

Sophie Auverney var engang lykkeligt gift og havde en velfungerende karriere. Nu arbejder hun som barnepige for en velhavende familie i Paris. En morgen finder hun den 6-årige Léo død i sin seng – kvalt med et af hendes snørebånd. Hun kan intet huske, men er nu hovedmistænkt for drab. Hun planlægger sin flugt, hun vil ændre sit navn, sit liv, men hun kan ikke løbe fra hverken sin fortid eller skæbne. Nogen er hele tiden et skridt foran.

Køb bogen her

Brudekjolen thriller krimi

”LÆS DEN!!! Du bliver ikke skuffet!” – Karin, plusbog.dk

”Det er en ubeskrivelig grusom psykologisk thriller, der ikke kender sin mage (…) Den er simpelthen så uhyggelig.” – Ole, saxo.com

”Vanvittigt spændende … virkelig svær at lægge fra sig.” – Tine, krimitanker.blogspot.dkFadermord

Han har gjort hendes liv til et helvede. Nu planlægger hun at straffe ham på den værst tænkelige måde. For ikke at miste sit fokus har hun på sit køleskab opsat en lap med ordet: FADERMORD. Samtidig findes en kvinde frosset ihjel i Simsjön. Kriminalinspektør Anna Eiler sættes på sagen. Imens forsøger journalisterne på lokalavisen, Julie Almliden og Ing-Marie Andersson, på egen hånd at komme til bunds sagen. Det har de deres helt personlige grunde til. For i den lille by har alle en relation til hinanden – relationer, der denne vinter bliver sat på en hård prøve. Og måske bærer en af de tre kvinder på en mørk hemmelighed…

Køb bogen som e-bog eller lydbog her.

 Fadermord krimi

”Selve plottet holder hele vejen, med garanti for overraskelser.” – Bognørden, saxo.com  

”Velfortalt og gysende grumt.” – Ekstra Bladet

”Hvis man elsker at gætte med på, hvem der har gjort det, er dette helt sikkert en bog, man skal læse.” – Thalii, plusbog.dk


Gerningsstedet Facebook

Du kan finde mange flere gode krimier her på siden.