Debutant helt til tops på bestsellerlisten

Blot tre uger efter udgivelse strøg Anne Mette Hancock ind som nr. 1 på bestsellerlisten for Danmarks største boghandlerkæde Bog & Idé med sin krimidebut LigblomstenHun ligger foran et skarpt felt med bl.a. bøger af store krimiforfattere som Jo Nesbø og Jussi Adler-Olsen.

Ligblomsten krimi
Ugens flotte bestsellerplacering dokumenteret på den t-shirt, som Anne Mette fik overrakt ved fejringen på forlaget.

“Det er intet mindre end imponerende,” siger Lindhardt og Ringhofs skønlitterære chef, Sune de Souza Schmidt-Madsen: “Vi var med det samme klar over, at denne bog kunne noget helt specielt, og derfor var vi også super ambitiøse med lanceringen og havde store forventninger til bogen. Men omvendt var feltet af stærke forfattere som Jussi Adler-Olsen og Jo Nesbø også aktuelle, så det er fantastisk flot, at en debutant ryger helt til tops.”


 

At finde nålen i høstakken

Det sker sjældent, at Lindhardt og Ringhof straks antager og udgiver et uopfordret manuskript. Men det skete, da 37-årige Anne Mette Hancock debuterede 1. april med en stærk krimi om hævn, tilgivelse og retfærdighed:

“Det var noget så sjældent som en ægte nål i høstakken,” som Sune de Souza Schmidt-Madsen siger. Noget tyder på, at både anmeldere, boghandlere og læsere er enige:

Debutant helt til tops på bestsellerlisten

 

Anne Mette Hancock

Anne Mette Hancock stammer fra Gråsten og har boet i bl.a. Frankrig og USA. Hun er uddannet journalist med bachelor i historie fra Roskilde universitet og har skrevet for forskellige magasiner. I dag bor hun i København med sin mand og to børn. Ligblomsten er første bind i hendes krimiserie om journalisten Heloise Kaldan.

Debutant helt til tops på bestsellerlisten