Fiktion Danske romaner

“Fejltagelsernes bog” hitter i udlandet

sanne bjergs roman

Det er ikke kun hos anmelderne og de danske bogkøbere, at Sanne Bjergs “Fejltagelsernes bog” er populær. Romanen vinder også genklang i udlandet, hvor den netop er solgt til udgivelse i Norge, Sverige, Finland og Tjekkiet.

“Både vi og forfatteren har fra starten set Fejltagelsernes bog som en roman med et internationalt potentiale. Det blev i øvrigt også bekræftet i nogle af anmeldelserne herhjemme. Vi har efter bogmessen i London fået mange interesserede henvendelser fra udlandet og med disse hurtige salg til de første fire begejstrede forlag, har vi god grund til at tro, at der vil komme flere til,” fortæller Lars Ringhof fra Copenhagen Literary Agency, som står for salget af bogrettighederne til udlandet.

Se bogtrailer på YouTube her


Sanne Bjerg debuterede som forfatter i 1987 med den anmelderroste roman “Papaya-passionen” og gik på Forfatterskolens allerførste årgang. Siden har hun arbejdet som dramatiker, librettist og teaterleder og er nu tilbage med en sprudlende roman, der både leder tankerne i retning af Milan Kundera og Jonas Jonassons “Den hundredårige der kravlede ud ad vinduet og forsvandt”.   “Fejltagelsernes bog” er en varm og farverig historie om at finde modet til at kaste sig ud i livet, selvom man risikerer at begå fejl og tabe ansigt.    

Gode anmeldelser til “Fejltagelsernes bog”

Romanens hovedperson er Vaclav Krakowiak, der betragter livet som et skakspil og er panisk angst for fejl. Han driver et agentur i Barcelona, hvor han hjælper andre med at undgå fejltagelser. Krakowiak finder ro i altings forudsigelighed, indtil han en dag bliver opsøgt af en ung mand, der forveksler agenturet med et fodboldagentur og beder Krakowiak om hjælp til at blive fodboldspiller for F.C. Barcelona. Før han ved af det, er den forsigtige Vaclav blevet draget ind i et usædvanligt eventyr, der ikke bare forandrer hans eget liv, men også inddrager en række personer i nabolaget og huset han bor i.    

“Fejltagelsernes bog er et storværk, der kan blive kult (…) Bogen ligner absolut ingen andre romaner på dansk.” – Dagbladet Information

“En særdeles helstøbt og berigende læseoplevelse, som kan anbefales på det varmeste.” – Litteratursiden  

“En skæg og uforudsigelig fortælling fra de varme lande om hvor pisseirriterende, livgivende og fuldstændigt vidunderlige andre mennesker er”. – Magasinet LIV

"Fejltagelsernes bog" hitter i udlandet

Køb Sanne Bjergs “Fejltagelsernes bog” på dansk som e-bog eller lydbog eller lån bogen på biblioteket.