CarlsenPuls Amerikanske YA-forfattere Bøger til unge Young Adult-romaner

Forfatteren til The Hate U Give er tilbage i topform med ny bog

YA, Young adult, On the come up, Angie Thomas, ungdomsbog, the hate u give

Du kender hende måske fra den internationale bestseller The Hate U Give, men nu er Angie Thomas tilbage i topform. Hendes anden roman – On the Come Up – er en stærk og rørende historie om at turde følge sine drømme.

En hyldest til hiphoppen

I 2017 debuterede hun med romanen The Hate U Give, som strøg direkte ind som nummer 1 på New York Times’ bestsellerliste og har ligget der stort set lige siden. Angie Thomas er endelig klar med sin anden roman, der er en hyldest til hiphoppen.

Angie Thomas er tidligere teen-rapper, noget hun har tilfælles med sin hovedperson Bri, der drømmer om at slå igennem med sin musik. Bris historie handler om at turde tro på sine drømme og følge dem imod alle odds.

Men den handler også om den desperate virkelighed, som mange fattige, sorte familier oplever i dagens USA. Bri er nødt til at slå igennem, og d. 12. februar er hun klar til at tage verden med storm.

Forudbestil On the Come Up her

YA, Young adult, On the come up, Angie Thomas, ungdomsbog, the hate u give

Det begynder med drømmen om at slå igennem som rapper og en video, der går viralt af helt forkerte grunde…

16-årige Bri drømmer om at blive alle tiders store rapper. Som datter af en legendarisk rapper, der døde, inden han blev det helt store hit, har hun et hul at udfylde. Men da Bris mor mister sit job, begynder ubetalte regninger og frygten for at måtte gå fra hus og hjem at fylde det hele. Det går op for Bri, at hun ikke bare kan gå og drømme om at slå igennem på hip hop-scenen. Hun SKAL slå igennem.

Læs et uddrag af On the Come Up
Tilføj On the Come Up til din Goodreads