12 medrivende kærlighedsromaner på e-bog

Her giver vi dig 12 forslag til medrivende kærlighedsromaner på e-bog. Listen indeholder både nye og gamle titler, YA og “klassiske” kærlighedsromaner, men fælles for dem alle er, at kærligheden er i fokus.

Mig uden dig af Kelly Rimmer

Mig uden dig, Kelly Rimmer, kærlighed, kærlighedsromanCallum tager hver dag færgen fra Sidney til sit hjem i Manly. En dag falder han i snak med Lilah, og selvom ingen af dem tror på kærlighed ved første blik, udvikler deres møde sig hurtigt til en stormfuld forelskelse. Alligevel gør Lilah sit bedste for at kæmpe imod  kærligheden og opfinder den ene undskyldning efter den anden, men i sidste ende lader hun sig rive med af sine følelser. Deres forhold bliver bedre dag for dag, lige indtil Lilah ikke længere kan holde sygdomstegnene skjult for Callum. Kelly Rimmer’s Mig uden dig er en gribende kærlighedsroman om det smukke og det svære i livet.

Forfatter Kelly Rimmer har besvaret nogle spørgsmål om hendes tanker om at skrive Mig uden dig. Læs hendes svar her.

12 medrivende kærlighedsromaner på e-bog

Du kan læse Mig uden dig af Kelly Rimmer som e-bog på Bookmate og Mofibo.

Blomsternes hemmelige sprog af Vanessa Diffenbaugh

Blomsternes, hemmelige sprog, Vanessa Diffenbaugh, kærlighed, kærlighedsromanDenne smukke roman om kærlighed, hjemløshed, svigt og tilgivelse garanterer fascination fra start til slut! Blomsternes hemmelige sprog handler om den stille pige Victoria Jones, som gennem hele sit liv er blevet svigtet og kastet fra den ene plejefamilie til den anden, indtil hun som 18-årig bliver hjemløs. Victoria har dog en sjælden viden om det victorianske blomstersprog, som hun bruger til at få afløb for de tanker og følelser, der hjemsøger hendes sind. Da Victoria møder blomsterhandleren Renata, tager Victorias liv en drejning. Renata er meget imponeret over Victorias store viden om blomster, og Renata ansætter hende derfor som blomsterbinder. Arbejdet med blomsterne lærer Victoria at åbne op over for andre mennesker, og samtidigt bringer det hende tæt på Grant, som viser sig at være nøglen til en vigtig del af Victoria selv.

12 medrivende kærlighedsromaner på e-bog

Du kan læse Blomsternes hemmelige sprog af Vanessa Diffenbaugh som e-bog på Bookmate, Mofibo og Storytel.

 

99 dage af Katie Cotugno

99 dage, Katie Cotugno, kærlighed, kærlighedsroman99 dage. Ikke flere og (desværre) heller ikke færre. Så mange dage har Molly tilbage, før hun skal på college. Og så mange dage skal hun prøve at undgå sin første kærlighed, hvis hjerte hun knuste, da hun var sammen med hans bror. Efter et år på kostskole er Molly vendt tilbage til sit barndomshjem for at tilbringe sommeren der, inden hun skal på college i Boston – og det er en sommer, der bare skal overstås. Molly valgte nemlig at tage på kostskole, efter hendes mor udgav bogen “Drivtømmer”, som alle efter kort tid havde regnet ud handlede om Molly og hendes kærlighed til de to brødre Patrick og Gabe. Den mobning, der førte med bogen, gjorde Molly ulykkelig og ensom, og allerede på sommerferiens første dag bliver mobningen genoptaget. 99 dage er en skøn YA-roman om en medrivende kærlighedskonflikt.

Vild med YA? Læs med her og bliv inspireret til andre rørende YA-bøger. 

Du kan læse 99 dage af Katie Cotugno som e-bog på Bookmate og Mofibo.

Du kan også købe 99 dage af Katie Cotugno som e-bog hos Saga eller i din lokale boghandel.

Jeg har elsket af Anna Gavalda

Anna Gavalda, Jeg har elsket, kærlighed, kærlighedsromanDa Chloes mand forlader hende, får hun hjælp fra en uventet kant: hendes svigerfar. Svigerfaren tager sig af Chloe og hendes børn, selvom han aldrig før har beskæftiget sig med hverken børn eller huslige pligter. Han er der også til at støtte Chloe, når hun bryder sammen, og ud på de sene nattetimer taler de to om barndommen, livet og kærligheden. Efterhånden som de to kommer tættere på hinanden, beslutter svigerfaren sig for at fortælle om Mathilde, sit livs kærlighed. Det er historien om hemmelig kærlighed, om troskab og om livets gang. Jeg har elsket er altså en skøn og fortrøstningsfuld fortælling om kærlighed og tab fortalt med udgangspunkt i både Chloe og svigerfarens kærlighedshistorier.

12 medrivende kærlighedsromaner på e-bog

Du kan læse Jeg har elsket af Anna Gavalda som e-bog på Bookmate og Storytel.

Forbandede kærlighed af Colleen Hoover

Colleen Hoover, Forbandede kærlighed, kærlighed, kærlighedsromanColleen Hoover skriver de bedste kærlighedshistorier, og Forbandede kærlighed er ingen undtagelse! 23-årige Tate flytter midlertidigt ind hos sin bror Corbin, mens hun leder efter et job og en lejlighed i San Francisco. Corbins nabo er den flotte, hemmelighedsfulde pilot Miles Archer, og Tate er straks tiltrukket af Miles – og han af hende! De to indleder et uforpligtende, hedt forhold, og selvom ingen af dem ønsker at have en kæreste, så indser de begge hurtigt, at de leger med ilden. Det hele bliver yderligere kompliceret af, at Miles bærer på en mørk hemmelighed, som han ikke er parat til at dele med nogen…

Vild med Colleen Hoover? Læs mere om hendes forfatterskab her.

12 medrivende kærlighedsromaner på e-bog

Du kan læse Forbandede kærlighed af Colleen Hoover som e-bog på Bookmate, Mofibo og Storytel.

Du kan også købe Forbandede kærlighed af Colleen Hoover online her eller i din lokale boghandel.

Bedste venner af Jennifer Weiner

Bedste venner, Jennifer Weiner, kærlighed, kærlighedsromanJennifer Weiner har med Bedste venner skrevet en skøn roman om venskab og kærlighed. Bogen handler om de to piger Addie og Valerie, der bliver bedste venner som niårige, da Valerie flytter ind i huset over for Addies. Selvom de to piger igennem skoletiden er uadskillelige, så vokser de også op og bliver meget forskellige: Valerie bliver smuk og populær, mens Addie bliver mere og mere genert og stille, samtidigt med at hun kæmper med vægten. Efterhånden som tiden går, glider de fra hinanden, og i high school bryder de helt kontakten. Femten år senere mødes de to forhenværende veninder igen under aparte omstændigheder, da Valerie pludselig står ude foran Addies dør med blod på jakkeærmet og har desperat brug for Addies hjælp.

12 medrivende kærlighedsromaner på e-bog

Du kan læse Bedste venner af Jennifer Weiner som e-bog på Bookmate, Mofibo og Storytel.

Forrådt af Danielle Steel

Danielle Steel, Forrådt, kærlighed, kærlighedsromanTallie Jones har det hele: Hun er ung, smuk, rig og en meget berømt og succesfuld Hollywood-instruktør. Samtidigt har hun også formået at bevare jordforbindelsen og har et godt forhold til sin familie, sine venner og sin elsker. Men mens hun er igang med at instruere sit hidtil mest ambitiøse filmprojekt, begynder hendes verden stille og roligt at falde fra hinanden – og Tallie forstår ikke hvorfor. Pludselig viser det sig dog, at en af hendes nærmeste har forrådt hende, og Tallie bliver derfor nødt til at kæmpe for at redde sig selv og sit gode navn. Forrådt er et spændende, romantisk drama af kærlighedsromanens ukronede dronning Danielle Steel.

Er du i tvivl om, hvorvidt Danielle Steel er noget for dig? Læs her om en førsteganglæsers oplevelse af Danielle Steel.

12 medrivende kærlighedsromaner på e-bog

Du kan streame Forrådt af Danielle Steel som e-bog på Bookmate, Mofibo og Storytel.

Du kan også købe Forrådt som e-bog eller lydbog.

Lidt tættere på stjernerne af Heather Demetrios

LIdt tættere på stjernerne, Heather Demetrios, kærlighed, kærlighedsromanSkylar kan ikke vente på, at sommerferien er overstået, så hun kan komme på college i San Francisco og slippe væk fra Creek View. Da hendes mor mister sit job, trues Skylars college-drøm pludselig, men Skylar bider tænderne sammen og knokler på sit sommerferiejob for at tjene penge nok – for hun skal bare væk! Derfor er det sidste, hun har brug for at blive forelsket i Josh, en marinesoldat hjemvendt fra Afghanistan med ar, der aldrig vil gå væk. Lidt tættere på stjernerne er en smuk men barsk historie om kærlighed – den slags kærlighed, som man kun oplever én gang i livet. Samtidigt er det en fortælling om emner som tragedie, venskab og krig, der tilsat en god portion humor formår at fængsle læseren til sidste side.

Du kan læse Lidt tættere på stjernerne af Heather Demetrios som e-bog på Bookmate og Mofibo.

Du kan også købe Lidt tættere på stjernerne som e-bog på lrdigital.dk eller låne bogen på dit lokale bibliotek.

Fornuft og følelse af Jane Austen

Fornuft og følelse, Jane Austen, kærlighed, kærlighedsromanerJane Austens romantiske historier fra 1800-tallets England har begejstret læsere verden over, og hendes fortælling Fornuft og følelse om de to søstre Marianne og Elinor Dashwood er uden tvivl en af verdenslitteraturens største kærlighedsromaner. De to søstre er meget forskellige: Marianne er fuldstændigt i sine følelsers vold, da hun falder for den flotte men upassende John Willoughby, mens Elinor gør alt for at overholde sociale konventioner og skjule sine følelser. Gennem bogen gør søstrene sig erfaringer med kærlighed, og de finder ud af, at det kræver både fornuft og følelse at finde lykken i et samfund domineret af kærlighedens spilleregler.

Er du stor fan af Jane Austen? Bliv klogere på den berømte forfatter her.

12 medrivende kærlighedsromaner på e-bog

Du kan læse Fornuft og følelse af Jane Austen som e-bog på Bookmate, Mofibo og Storytel.

Du kan også købe Fornuft og følelse af Jane Austen online her eller i din lokale boghandel.

Skrøbelige skønhed af Amy Harmon

Skrøbelige Skønhed, Amy Harmon, kærlighed, kærlighedsromanFern er den stille og akavede pige, mens Ambrose er skolens populære fyr. Ambrose er helt uopnåelig for Fern, men alligevel er hun håbløst forelsket i ham. Efter high school drager Ambrose i krig, og da han vender hjem, er det med ar på krop og sjæl. I mellemtiden forvandler Fern sig fra den grimme ælling til en smuk svane. De to mødes igen, og snart tilbringer de sammen med Ferns barndomsveninde Bailey al tid sammen. Som tiden går, får Ambrose langsomt øjnene op for den pige, som altid har elsket ham. Skrøbelige skønhed er en moderne Skønheden & Udyret-fortælling, som beviser, at der inden i os alle findes en smule skønhed såvel som en smule udyr.

Er du nysgerrig på at vide mere om Skrøbelige skønhed? Læs en gæstebloggers anmeldelse af bogen her.

12 medrivende kærlighedsromaner på e-bog

Du kan læse Skrøbelige skønhed af Amy Harmon som e-bog på Bookmate og Storytel.

Du kan også købe Skrøbelige skønhed af Amy Harmon online her eller i din lokale boghandel.

I månens skær af Patti Callahan Henry

Patti Callahan Henry, I månens skær, kærlighed, kærlighedsromanNogle gange bliver livet slet ikke, som man havde regnet med. Amy har en dejlig mand og nogle skønne børn, men en dag bliver idyllen forstyrret. Som de fleste mødre havde Amy set frem til, at hendes søn skulle tage sin første kæreste med hjem. Det viser sig dog, at pigens far er Nick Lowry, Amys store college-kærlighed, som en dag forlod hende uden forklaring. Amy har aldrig glemt sine følelser for Nick, og nu han er tilbage i hendes liv, brænder hun for at finde ud af, hvorfor han svigtede hende dengang for 20 år siden. Samtidigt kan Amy heller ikke lade være med at tænke på, hvordan hun sammen med Nick var en helt anden, en kvinde fuld af lidenskab og håb. I månens skær er en gribende roman om den store kærlighed, livets gang og svigt.

12 medrivende kærlighedsromaner på e-bog

Du kan læse I månens skær af Patti Callahan Henry som e-bog på Bookmate, Mofibo og Storytel.

Bridget Jones’ Baby af Helen Fielding

Bridget Jones, Bridget Jones' Baby, Helen Fielding, kærlighed, kærlighedsromanHar du læst Bridget Jones-serien? Serien om den skønne og skøre Bridget Jones er efterhånden blevet en rigtig klassiker, og Bridget Jones’ Baby er sidste skud på stammen i denne fantastiske serie. I denne bog nyder Bridget sin singletilværelse, men samtidigt er hun klar over, at hendes biologiske ur tikker hurtigere og hurtigere. Efter en række sjove og akavede oplevelser finder hun ud af, at hun er blevet gravid – men hvem er faren? Det bliver en graviditet fyldt med op- og nedture, hormoner og humor, og ikke mindst romantik, lykke og fortvivlelse. Som altid har Helen Fielding leveret en fantastisk sjov bog om kærlighed og livets små overraskelser.

Bridget Jones’ Baby er fjerde bog i serien, men tidsmæssigt foregår den faktisk før den tredje bog. Forvirret? Få styr på Bridget Jones-serien her. 

12 medrivende kærlighedsromaner på e-bog

Du kan læse Bridget Jones’ Baby af Helen Fielding som e-bog på Bookmate og Storytel.

Du kan også købe Bridget Jones’ Baby som e-bog eller lydbog eller låne bogen på biblioteket.