Amerikanske romaner Colleen Hoover Fiktion Romantiske bøger

10 smukke Colleen Hoover-citater

colleen hoover, 9. november

Det er ikke uden grund at Colleen Hoover er en stor favorit blandt bogelskere. Hendes romaner er nemlig rørende, smukke og tankevækkende.

Herunder kan du læse 10 smukke citater fra læsernes foretrukne romance-forfatter.

Du kan se en samling af alle Colleen Hoovers romaner her samt hvilken rækkefølge de skal læses i.


colleen hoover, 9. november, det ender med os

“Kærlighed er ikke altid smuk. Nogle gange bruger man al sin tid på at håbe på, at det til sidst vil blive til noget andet. Noget bedre. Og så, før man ved af det, er man tilbage, hvor man startede, og man mistede sit hjerte et sted undervejs.” – Forbandede kærlighed af Colleen Hoover

“Jeg har lært, at man ikke kan fortælle hjertet, hvornår og hvem og hvordan det bør elske. Hjertet gør præcis, som det har lyst til. Det eneste, vi kan kontrollere, er, hvorvidt vi giver vores liv og vores hoveder en chance for at indhente vores hjerter.” – Måske en dag af Colleen Hoover

10 smukke Colleen Hoover-citater

“Jeg forsøger at skubbe de tre små ord om bagerst i mit hoved, de tre ord, der altid kryber frem, når vi er sammen. Måske en dag …” – Måske en dag af Colleen Hoover

“Om parret finder sammen i slutningen af en bog, er ikke det, der bestemmer, om bogen har en lykkelig slutning eller ej. Så længe de begge to ender med at være lykkelige, er det ret lige meget, om de ender med at være lykkelige sammen.” – 9. november af Colleen Hoover

colleen hoover, 9. november, forbandede kærlighed

“Du vil aldrig kunne finde dig selv, hvis du fortaber dig i en anden.” – 9. november af Colleen Hoover

“Alle mennesker begår fejl. Et menneskes karakter bestemmes ikke af de fejltagelser, vi begår, men af hvordan vi bruger fejltagelserne, så vi lærer noget af dem i stedet for at bruge dem som undskyldninger.” – Det ender med os af Colleen Hoover

“Når man finder kærligheden, så griber man den. Man griber den med begge hænder, og man gør alt i ens magt for ikke at give slip på den. Du kan ikke bare skride fra den og så forvente, at den bliver hængende, indtil du er klar til den.” – 9. november af Colleen Hoover

Nyt fra Colleen Hoover:
Her er et udpluk af nye romaner af Colleen Hoover

10 smukke Colleen Hoover-citater

Da Leeds møder Layla, er han overbevist om, at han skal leve resten af sit liv med hende – lige indtil et uventet angreb tvinger hende til at kæmpe for at overleve. Layla kommer sig fysisk, men de følelsesmæssige og mentale ar har ændret hende.

Leeds bringer Layla tilbage til den Bed & Breakfast, hvor de mødte hinanden, men Laylas opførsel tager en bizar drejning. Leeds føler sig distanceret fra Layla, og søger selskab i Willow – en anden gæst på B&B’en. Mens hans nysgerrighed omkring Willow vokser, får hans beslutning om at hjælpe hende ham i direkte konflikt med Laylas ve og vel.

Leeds må vælge imellem dem. Men hvis han vælger forkert, kan det have alvorlige konsekvenser for dem alle …

Du kan købe Layla online, fx. hos Saxo, eller i din nærmeste boghandler fra den 27. juni.
10 smukke Colleen Hoover-citater

Ung kærlighed med udfordringer i rørende Colleen Hoover-roman. Et uforudset dødsfald tvinger Beyah til at bo med sin far i Texas hen over sommeren, selvom hun knapt nok kender ham. Beyahs plan er at holde lav profil og lade sommeren gå af sig selv, men hendes nye nabo Samson vender op og ned på det hele.

På overfladen har Samson og Beyah intet til fælles. Hun kommer fra fattigdom og misrøgt, han kommer fra en familie med rigdom og privilegier. Men én ting har de til fælles: de tiltrækkes af triste ting. Hvilket betyder, at de tiltrækker hinanden. Deres forbindelse er næsten øjeblikkelig og fuldstændig unægtelig, men Beyah og Samson bliver enige om en ukompliceret sommerflirt. Hvad Beyah ikke ved, er at tunge skyer er på vej ind, og at hendes hjerte snart kommer ud i stormvejr.

Du kan købe Heart Bones af Colleen Hoover online fx hos Saxo eller i din nærmeste boghandel.
Det begynder med os

10 smukke Colleen Hoover-citater

Endelig!

Det begynder med os starter, hvor Det ender med os sluttede — Colleen Hoover fortsætter historien om Lily og Ryle og ikke mindst fanfavoritten Atlas, hvis historie vi endelig hører.

Colleen Hoover er ikke mindre end et viralt fænomen på bl.a. kortvideomediet TikTok. Hashtagget for Det ender med os alene (#itendswithus) har rundet 1,1 mia views, og selvom Det begynder med os endnu ikke er udkommet i USA (18. oktober) er hashtagget (#itstartswithus) allerede meget populært – 70,5 mio views siden den blev offentliggjort i midten af februar.

Du kan købe Det begynder med os online eller i din lokale boghandel.
10 smukke Colleen Hoover-citater

Verity – Mørkt bedrag er en opdateret udgave af den virale thriller fra bestsellerforfatter Colleen Hoover, som inkluderer forfatterens note samt et helt nyt afsluttende kapitel.

Lowen har drømme om at slå igennem som forfatter og får en dag et vildt jobtilbud. Jeremy Crawford, gift med bestsellerforfatteren Verity Crawford, vil hyre Lowen til at færdiggøre de kommende bøger, der er planlagt i en serie, da hans kone ikke længere er i stand til at skrive.

I familien Crawfords hjem gennemgår Lowen Veritys noter for at komme i gang med at skrive. Lowen falder over en ufærdig selvbiografi, hvor Verity beskriver en forfærdelig udlægning af, hvad der skete den skæbnesvangre aften, hvor den lille familie blev ødelagt for altid. Lowen er i tvivl, om hun skal vise Jeremy, hvad hans hustru har skrevet, men i takt med at hendes følelser for ham vokser, ser hun muligheder i, at han kender sandheden.

For uanset hvor hengiven han er overfor sin tilskadekomne hustru nu, vil han så fortsat kunne elske hende?

Du kan købe Verity – Mørkt bedrag online, fx. hos Bog&idé, eller i din nærmeste boghandel.