Colleen Hoover Skønlitteratur

Gør plads i reolen! Colleen Hoovers samlede forfatterskab udkommer på dansk

colleen hoover

Der er godt nyt til alle danske Colleen Hoover-fans. For første gang udkommer Hoovers samlede forfatterskab på dansk.

Med bestsellere som Det ender med os og Verity er Colleen Hoover blevet et globalt fænomen. Hendes bøger har fundet vej til millionvis af begejstrede læsere gennem TikTok og har solgt i over 20 millioner eksemplarer på verdensplan.

Nu udgiver Lindhardt og Ringhof 12 Hoover-titler, der aldrig har været ude på dansk før.

LÆS OGSÅ: Colleen Hoover: I to år levede vi af bønner og makaroni og ost

Læs blandt andet hendes debutroman Slammed, der følger den unge Layken og den charmerende slam poetry-kunstner Will. Eller den dystre fortælling Layla om en mand, der forelsker sig hovedkuls i et spøgelse. Du kan også dykke ned i Never Never, en gribende fortælling om et parforhold i opløsning, der er skrevet i samarbejde med Hoovers bedste veninde, bestsellerforfatteren Tarryn Fisher.

Lindhardt og Ringhof er, ud over et tysk forlag, det eneste forlag i verden, der udgiver hele Colleen Hoovers forfatterskab.

LÆS OGSÅ: #BookTok skaber læselyst: Min mor kan takke TikTok for min læseglæde

”Vi er enormt stolte over nu at være udgivere af hele Colleen Hoovers forfatterskab. Hoover har en begejstret og læseglad fanskare i Danmark, og derfor har vi set frem til at gøre alle hendes bøger tilgængelige på dansk,” siger Julie Nellemann, Colleen Hoovers danske redaktør.

Se en samlet oversigt over alle Colleen Hoovers romaner her.


Slammed – Mødet

Gør plads i reolen! Colleen Hoovers samlede forfatterskab udkommer på dansk

Efter pludseligt at have mistet sin far må Layken agere anker for sin mor og lillebror. Udadtil har hun en ukuelig og sejlivet facade, men under det hele er hun ved at miste håbet.

Her kommer Will ind i billedet. En flot, 21-årig ny nabo med en lidenskab for poetry slam og unik humor. Efter et par dage har Layken og Will skabt et følelsesmæssigt bånd, og Layken tør håbe igen.

Men kort tid efter deres første date, sætter en chokerende afsløring en stopper for deres forhold. De må kæmpe for at finde en balance mellem de følelser, der drager dem til hinanden og de hemmeligheder, som skiller dem.

Du kan købe Slammed – Mødet (Slammed 1) online, fx hos Saxo, eller i din nærmeste boghandler


Slammed – Vendepunktet

Gør plads i reolen! Colleen Hoovers samlede forfatterskab udkommer på dansk

Point of Retreat – Vendepunktet er 2’eren i Colleen Hoovers medrivende Slammed-serieDet er lykkedes Layken og Will at overvinde de udfordringer som truede deres forhold, og bevise for alle, at de hører sammen.

Men det de snart erfarer er, at nogle af de ting, som har bragt dem sammen kan blive de selvsamme ting som vil skille dem ad for evigt.

Layken tvivler tit på forholdet, mens Will gør alt for at bevise sin kærlighed til hende. Hvad de to forelskede unge mennesker snart opdager om dem selv kan ændre hele deres verden og de vigtigste mennesker omkring dem.

Du kan købe Point of Retreat – vendepunktet (Slammed 2) online, fx. hos Bog&idé, eller i din nærmeste boghandler fra den 27. juni.


Slammed – Tæppefald

Gør plads i reolen! Colleen Hoovers samlede forfatterskab udkommer på dansk

Layken og Wills kærlighed har overvundet selv de hårdeste odds, og de unge elskende, nu nygifte, begynder at føle sig sikre og i harmoni. Men Layken kan ikke lægge behovet for at vide alt om Wills fortid fra sig.

Og det er på trods af at Will gør det meget tydeligt for hende, at han foretrækker at lade de smertefulde øjeblikke blive dér – i fortiden.

Men til sidst kan han ikke modstå sin hustrus indtrængende bønner. For første gang afslører han nogle af sine mest intime følelser og tanker, også om deres forhold. Deres fremtid afhænger nu af hvor godt de kan arbejde sig igennem det.

Du kan købe This Girl – Tæppefald (Slammed 3) online, fx. hos Saxo, eller i din nærmeste boghandler fra den 27. juni.


Layla

Gør plads i reolen! Colleen Hoovers samlede forfatterskab udkommer på dansk

Da Leeds møder Layla, er han overbevist om, at han skal leve resten af sit liv med hende – lige indtil et uventet angreb tvinger hende til at kæmpe for at overleve. Layla kommer sig fysisk, men de følelsesmæssige og mentale ar har ændret hende.

Leeds bringer Layla tilbage til den Bed & Breakfast, hvor de mødte hinanden, men Laylas opførsel tager en bizar drejning. Leeds føler sig distanceret fra Layla, og søger selskab i Willow – en anden gæst på B&B’en. Mens hans nysgerrighed omkring Willow vokser, får hans beslutning om at hjælpe hende ham i direkte konflikt med Laylas ve og vel.

Leeds må vælge imellem dem. Men hvis han vælger forkert, kan det have alvorlige konsekvenser for dem alle …

Du kan købe Layla online, fx. hos Saxo, eller i din nærmeste boghandler fra den 27. juni.


Never Never

Gør plads i reolen! Colleen Hoovers samlede forfatterskab udkommer på dansk

Charlie Wynwood og Silas Nash har været bedste venner siden de lærte at gå. De har været forelskede fra de fyldte fjorten. Men fra og med denne morgen er de komplet fremmede. Hvert eneste minde er forsvundet.

Charlie og Silas må arbejde sammen om at afdække sandheden om, hvad der er sket med dem og hvorfor. Men jo mere de opdager, jo mere må de sætte spørgsmålstegn ved hvorfor de overhovedet var sammen. At glemme er skræmmende, men måske er at huske endnu værre.

I et fabelagtigt parløb har de to bestsellerforfattere, Colleen Hoover og Tarryn Fisher, skrevet en spændende, romantisk thriller.

Du kan købe Never Never online, fx. hos Saxo, eller i din nærmeste boghandler fra den 27. juni.


Uden Merit

Gør plads i reolen! Colleen Hoovers samlede forfatterskab udkommer på dansk

Voss-familien er ikke som andre familier. Moren, som er tidligere kræftpatient, bor i kælderen, faren er gift med morens tidligere sygeplejerske, halv-lillebroren må ikke gøre noget sjovt og den ældste er irriterende perfekt. Og så er der Merit.

Merit Voss samler på hemmeligheder, som hendes familie tvinger hende til at holde. Så møder hun Sagan, der tænder en livsgnist i hende – lige indtil hun opdager, at han er alt andet end ledig på markedet. Merit trækker sig ind i sig selv, og observerer sin familie, da hun opdager en forfærdelig hemmelighed.

Merit beslutter sig for at forlade dem for evigt. Men da hendes flugtplan mislykkes, må Merit forholde sig til konsekvenserne.

Du kan købe Uden Merit online, fx. hos Saxo, eller i din nærmeste boghandler.


Måske ikke

Gør plads i reolen! Colleen Hoovers samlede forfatterskab udkommer på dansk

Da Warren får muligheden for at bo med en kvindelig roommate, griber han chancen med det samme. Det kunne blive en spændende forandring i tilværelsen. Eller måske ikke. Og da slet ikke når roommaten er den kølige og tilsyneladende beregnende Bridgette.

Men på trods af Bridgettes åbenlyse afsky overfor Warren, arbejder han med en teori: Hvis man kan hade så inderligt som hun, er man også i stand til at elske lige så inderligt. Og han vil gerne selv være testperson for den teori.

Er det muligt for Bridgette at tø sit hjerte op for Warren og endelig lære at elske? Måske. Måske ikke.

Du kan købe Måske ikke online, fx. hos Saxo, eller i din nærmeste boghandler fra den 27. juni.


Måske nu

Gør plads i reolen! Colleen Hoovers samlede forfatterskab udkommer på dansk

Hvad er vigtigst? Venskab, loyalitet eller kærlighed?

Ridge og Sydney er lykkelige over endelig at kunne være sammen uden at skamme sig. Men mens de navigerer i denne frihed kæmper Maggie med sin sygdom. Da hun falder over en gammel liste af ting, som hun ville gøre ’måske en af dagene’, beslutter Maggie sig for at leve livet fuldt ud.

Hun holder Ridge opdateret undervejs, men han kan ikke undgå at bekymre sig, selv når Sydney bliver mistænksom omkring deres venskab.

Men hvis hun skal komme over sin jalousi, må hun forsone sig med at Maggie altid vil være en del af deres liv. Og hvis hun ikke kan det, må hun forlade den mand hun elsker.

Du kan købe Måske nu online, fx. hos Saxo, eller i din nærmeste boghandler fra den 27. juni.


Finding Cinderella – Et flygtigt eventyr

Gør plads i reolen! Colleen Hoovers samlede forfatterskab udkommer på dansk

Ved et tilfælde ender attenårige Daniel og den pige han bumpede ind i med at erklære deres kærlighed til hinanden i mørket. Men denne kærlighed vil kun vare én time, og det vil kun være for sjov.

Da timen er gået og pigen forsvinder som Askepot, må Daniel prøve at overbevise sig selv om, at det kun var perfekt, fordi de lod som om det var.

Et år og et dårligt forhold senere er Daniels manglende tro på kærlighed ved første blik gjort til skamme, da han møder Six. Desværre for Daniel garanterer det at finde den sande kærlighed ikke at leve lykkeligt resten af livet …

Du kan købe Finding Cinderella – Et flygtigt eventyr online, fx. hos Saxo, eller i din nærmeste boghandler fra den 27. juni.


All your perfects – Alt ved dig

Gør plads i reolen! Colleen Hoovers samlede forfatterskab udkommer på dansk

Quinn og Grahams perfekte kærlighed er truet af deres uperfekte ægteskab. Minderne, fejltagelserne og hemmelighederne der har hobet sig op igennem årene og nu truer deres forhold.

Det eneste der kan redde dem kan potentielt også drive dem endnu længere fra hinanden og ødelægge deres ægteskab for altid.

All Your Perfects er en hjerteskærende page-turner som stiller spørgsmålet: Kan en storslået kærlighed med en perfekt begyndelse overleve et helt liv levet mellem to uperfekte mennesker?

Du kan købe All Your Perfects – Alt ved dig online, fx. hos Saxo, eller i din nærmeste boghandler fra den 27. juni.


Finding Perfect – Et perfekt øjeblik

Gør plads i reolen! Colleen Hoovers samlede forfatterskab udkommer på dansk

Vennerne Daniel, Six, Holder, Sky og Breckin planlægger en Friendsgiving-middag i Skys forældres hus. Den ellers tætte vennegruppe har det hårdt i øjeblikket, og da Daniel endelig stiller Six det svære spørgsmål, som han har gemt på siden hun delagtiggjorde ham i sin hemmelighed, bliver han fortvivlet over svaret.

Pludselige må Daniel gøre alt hvad han kan for at hjælpe den person han elsker allermest, men forsøget efterlader ham dybt fortvivlet.

Et perfekt øjeblik er den perfekte lille krølle på halen for historierne, som begyndte i Hopeless-serien og Alt ved dig.

Du kan købe Finding Perfect – Et perfekt øjeblik online, fx. hos Saxo, eller i din nærmeste boghandler fra den 27. juni.


For sent

Gør plads i reolen! Colleen Hoovers samlede forfatterskab udkommer på dansk

En psykologisk suspenseroman om besættelse og farlig kærlighed. 


Sloan vil gøre alt for dem, hun elsker. Og det gør hun – hver evig eneste dag. Hun forelsker sig i den forførende men farlige narkogangster Asa Jackson, som giver hende et holdepunkt i livet, selvom det er på bekostning af hendes værdier. Hun bliver følelsesmæssigt og økonomisk afhængig af Asa, og han bliver besat af hende – på en foruroligende og stadig mere farlig måde. 

Da undercoveragenten Carter kommer ind i billedet, føler Sloan en øjeblikkelig og overraskende tiltrækning. Men hvis Asa opdager det, slår han Sloan ihjel. Og Asa er altid et skridt foran alle i sit liv – inklusive Sloan. Ingen står nogensinde i vejen for ham. Ingen før Carter.

Du kan købe For sent online, hos fx Bog&Idé eller i din nærmeste boghandel.