Amerikanske romaner Bestsellere Colleen Hoover Romantiske bøger

Millioner køber Colleen Hoovers bøger om kærlighed med kant

colleen hoover, minder om ham

Hun har solgt over 7 millioner bøger på verdensplan, og hendes bøger trender som aldrig før på TikTok. Colleen Hoover, der er aktuel med Minder om ham, er blevet et globalt fænomen, fordi hun kan skrive om kærlighed, så alle får lyst til at læse med.


Colleen Hoover kan noget med kærlighed! I den amerikanske bestseller-forfatters version er det ikke bare feel good-romance – hun beskriver ofte den kærlighed, som kan være kompliceret.

“Love isn’t always pretty. Sometimes you spend all your time hoping it’ll eventually be something different. Something better. Then, before you know it, you’re back to square one, and you lost your heart somewhere along the way.”

Colleen Hoover

Løsladt fra fængsel i Minder om ham

I den aktuelle Colleen Hoover-roman Minder om ham, der har solgt 63.000 eksemplarer alene i USA den første uge, den udkom, er der flere former for kærlighed på spil. Både den romantiske, men også den komplicerede kærlighed fra en mor til en datter.

LÆS OGSÅ: Rækkefølgen i Colleen Hoovers forfatterskab. Se alle bøgerne her

I Minder om ham har den unge mor Kenna Rowan tilbragt fem år i fængsel på grund af et skæbnesvangert uheld. Nu er hun ude, og hendes højeste ønske er at blive genforenet med sin fireårige datter. Men alle i hjembyen prøver at forhindre det, fordi fortiden spøger.

Når den forkerte er den rette

Hovedkaraktererne har altid noget på spil i Hoovers romaner, de skal meget igennem og er ofte ikke det bedste match på papiret. Som i Minder om ham, hvor Kenna er tiltrukket af den lokale barejer Ledger Ward, som er den eneste, der ikke helt har vendt hende ryggen.

Millioner køber Colleen Hoovers bøger om kærlighed med kant
42-årige Colleen Hoover fik først sin forfatterdebut som 31-årig, men har nu solgt over 7 millioner bøger på verdensplan.
Foto: Julien Poupard

Der er mange gode grunde til, at de to bør holde sig fra hinanden. Alligevel kommer Kenna langsomt tættere på den dragende Ledger, der er det sidste bindeled mellem hende og datteren Diem.

Kvindeskæbner & kærlighed

Kvindeskæbner, kærlighed, parforholdets skyggesider og ødelæggende familiehemmeligheder er blandt temaerne i Colleens Hoovers bøger. Hun har udgivet over 20 bøger og står bag bestsellere som Det ender med os, Forbandede kærlighed og 9. november.

LÆS OGSÅ: Romaner der giver gåsehud. Læserne er vilde med Colleen Hoover!

Kærlighed i Colleen Hoovers romaner kan være mere end endeløst sværmeri og uskyldige kys. Det kan godt blive rimeligt saftigt.

Det har internettet opdaget. Bøgerne ligger højt placeret på læsefællesskabet Goodreads liste over de bedste kærlighedsromaner og er flere gange blevet tildelt Goodreads Choice Award for Best Romance.

Over 500 millioner visninger

Colleen Hoovers bøger har fundet vej til millionvis af begejstrede læsere gennem TikToks bogfællesskab BookTok. På TikTok har hashtagget #ItEndsWithUs (Det ender med os) over 500 millioner visninger og på BookTok er hun en af de mest trendende forfattere.

LÆS OGSÅ: Det var altid dig. Hjerteskærende romance fra Colleen Hoover. Smuglæs i den internationale bestseller her

Meget godt gået af den 42-årige forfatter, som skrev sin første bog som 31-årig og blev opdaget, fordi hun lagde sin bog op på Amazon, bare så hendes mormor kunne læse den på en Kindle.

5 fun facts om Colleen Hoover

1: Colleen Hoover er mor til tre, en helt nede på jorden-type, der med masser af glimt i øjet viser sit ikke så perfekte liv frem på Instagram, hvor hun har 1 million følgere.


2: Da Colleen havde fødselsdag i december 2021 viste hun et bjerg af marmelader i miniformat på sin Instagram-profil. Minimarmelader var det eneste, hun havde ønsket sig i gave, og hendes mor havde lyttet.

3. På TikTok er der en trend, hvor folk filmer dem selv, mens de græder over Colleen Hoovers romaner, fordi de kan være så følelsesladede. Colleen Hoover har udtalt, at hun ikke er særlig følelsesladet som person, og at hun derfor har brug for skrue ekstra meget op for følelserne, når hun skriver, så hun også selv kan mærke det.

LÆS OGSÅ: Kærlighed og spænding i tæt parløb. Bestsellerforfatter Colleen Hoover er i storform

4: Colleen Hoover er den tredje mest fulgte forfatter på Goodreads – lige bag Stephen King og Bill Gates.

5: Et mærkeligt skriveritual: Colleen Hoover skal altid have et par helt nyindkøbte sokker på, når hun har skrivedage.


Minder om ham

Millioner køber Colleen Hoovers bøger om kærlighed med kant

Efter at have afsonet fem år i fængsel vender Kenna tilbage til byen, hvor alt gik galt. Hun håber på at blive genforenet med sin lille datter, men alle i datterens liv virker fast besluttede på at holde Kenna væk lige meget hvor hårdt hun kæmper for at bevise sit værd. Den eneste, som ikke har lukket døren helt er Ledger, den lokale barejer og et af de sidste bindeled mellem Kenna og hendes datter. Samtidig med at kærligheden mellem Ledger og Kenna vokser, forsøger Kenna nu at rydde op i sin fortid.

Colleen Hoovers bøger har altid ramt læserne lige i hjertekulen. Bøgerne ligger højt på listen over de bedste kærlighedsromaner hos Goodreads og de seneste år har hendes bøger gennem BookTok ramt endnu flere læsere. Hashtagget #ItEndsWithUs (da: Det ender med os) har over 500 millioner views på TikTok.

Du kan købe Minder om ham online her eller i den nærmeste boghandel.


Læs også

Nyt fra Colleen Hoover: Det begynder med os

Millioner køber Colleen Hoovers bøger om kærlighed med kant

Endelig!

Det begynder med os starter, hvor Det ender med os sluttede — Colleen Hoover fortsætter historien om Lily og Ryle og ikke mindst fanfavoritten Atlas, hvis historie vi endelig hører.

Colleen Hoover er ikke mindre end et viralt fænomen på bl.a. kortvideomediet TikTok. Hashtagget for Det ender med os alene (#itendswithus) har rundet 1,1 mia views, og selvom Det begynder med os endnu ikke er udkommet i USA (18. oktober) er hashtagget (#itstartswithus) allerede meget populært – 70,5 mio views siden den blev offentliggjort i midten af februar.

Du kan købe Det begynder med os online eller i din lokale boghandel.


Heart Bones

Millioner køber Colleen Hoovers bøger om kærlighed med kant

Ung kærlighed med udfordringer i rørende Colleen Hoover-roman. Et uforudset dødsfald tvinger Beyah til at bo med sin far i Texas hen over sommeren, selvom hun knapt nok kender ham. Beyahs plan er at holde lav profil og lade sommeren gå af sig selv, men hendes nye nabo Samson vender op og ned på det hele.

På overfladen har Samson og Beyah intet til fælles. Hun kommer fra fattigdom og misrøgt, han kommer fra en familie med rigdom og privilegier. Men én ting har de til fælles: de tiltrækkes af triste ting. Hvilket betyder, at de tiltrækker hinanden. Deres forbindelse er næsten øjeblikkelig og fuldstændig unægtelig, men Beyah og Samson bliver enige om en ukompliceret sommerflirt. Hvad Beyah ikke ved, er at tunge skyer er på vej ind, og at hendes hjerte snart kommer ud i stormvejr.

Du kan købe Heart Bones af Colleen Hoover online fx hos Saxo eller i din nærmeste boghandel.
Mørkt bedrag

mørkt bedrag, colleens hoover, verity

Hvor langt er du villig til at gå for kærligheden?

Lowen er forfatter, men hendes karriere halter gevaldigt. Da hun en dag bliver tilbudt muligheden for at skrive en serie af bestsellerforfatteren Verity Crawford færdig, takker hun derfor straks ja.

Lowen tager til familien Crawfords hjem for at gennemgå Veritys noter. Men på Veritys kontor finder Lowen en ufærdig selvbiografi, hvor Verity beskriver de rædselsvækkende begivenheder, der ødelagde familien Crawford for altid.

Skal Lowen fortælle om sin opdagelse? Og hvad er der egentlig sket med Verity?

Mørkt bedrag er en gribende og nervepirrende romantisk thriller fra romance-dronningen Colleen Hoover.

LÆS OGSÅ: Gribende romantisk thriller fra Colleen Hoover! Smuglæs i Mørkt bedrag

Du kan købe Mørkt bedrag online, fx på Saxo.com, eller i din nærmeste boghandel.


Det ender med os

Millioner køber Colleen Hoovers bøger om kærlighed med kant

NY UDGAVE MED EKSTRA MATERIALE!

En uforglemmelig fortælling om kærlighedens ultimative pris.

Da Lily møder den flotte neurokirurg Ryle, falder hun for ham med det samme. Og da de to bliver et par, svæver Lily nærmest af lykke.

Alligevel er der noget ved Ryle, som giver skår i glæden.

Og da Lilys ungdomskæreste Atlas dukker op, går det op for Lily, at hendes forhold måske er mere skrøbeligt, end hun havde forestillet sig.

For nogle gange er det dem, der elsker dig højest, som kan gøre dig allermest ondt.

Denne udgave indeholder en samling billeder samt en Q&A mellem Colleen Hoover og hendes mor, Vannoy Fite, hvis historie er inspirationskilde til bogen. 

Du kan købe Det ender med os online, fx på Saxo.com, eller i din nærmeste boghandel.


Det var altid dig

Millioner køber Colleen Hoovers bøger om kærlighed med kant

Morgan Grant og hendes teenagedatter, Clara, kunne ikke være gladere for at være  forskellige. Morgan er fast besluttet på at forhindre sin datter i at begå de samme fejl, som hun selv gjorde, som ung. Hun måtte nemlig udsætte sine egne drømme, da hun blev gravid og gift som helt ung. Og Clara vil gøre alt for ikke at ende som sin mor; forudsigelig og kedelig.

Men de to modstridende personligheder gør det svært at leve under samme tag, hvis det ikke var for Claras fredfyldte far som er familiens anker. Men da han kommer ud for en tragisk ulykke smadres freden og Morgan og Clara må nu kæmpe for at genopbygge deres liv.

Du kan købe Det var altid dig online, fx på Saxo.com, eller i din nærmeste boghandel.For sent

Millioner køber Colleen Hoovers bøger om kærlighed med kant

En psykologisk suspenseroman om besættelse og farlig kærlighed. 


Sloan vil gøre alt for dem, hun elsker. Og det gør hun – hver evig eneste dag. Hun forelsker sig i den forførende men farlige narkogangster Asa Jackson, som giver hende et holdepunkt i livet, selvom det er på bekostning af hendes værdier. Hun bliver følelsesmæssigt og økonomisk afhængig af Asa, og han bliver besat af hende – på en foruroligende og stadig mere farlig måde. 

Da undercoveragenten Carter kommer ind i billedet, føler Sloan en øjeblikkelig og overraskende tiltrækning. Men hvis Asa opdager det, slår han Sloan ihjel. Og Asa er altid et skridt foran alle i sit liv – inklusive Sloan. Ingen står nogensinde i vejen for ham. Ingen før Carter.

Du kan købe For sent online, hos fx Bog&Idé eller i din nærmeste boghandel.
Ser det som min fornemmeste opgave at sprede læseglæde og dele stærke læseoplevelser med andre læseheste. Det gør jeg som en del af presseteamet hos Lindhardt og Ringhof og i min fritid, hvor bogstakken på mit natbord er faretruende høj. Har en fortid som bogopsætter, journalist, kulturredaktør og kommunikations- og pressekonsulent og har altid valgt arbejdspladsen nøje efter, om jeg kunne dele min store kærlighed til bøger og kultur.