Fiktion Uncategorized

Læseguide: “Det ender med os” af Colleen Hoover

læseguide det ender med os colleen hoover kærlighedsroman lovebooks

 

Det ender med os er en kærlighedsroman. Men det er samtidig også en tankevækkende fortælling om, hvad der sker, når den der elsker dig allerhøjest også er den, der gør dig allermest ondt. Bogen skildrer forelskelsen, når den er allermest lyserød, og kærligheden når den er allergrummest. Og derfor er den også et oplagt valg til din læseklub, for der er masser at diskutere.

Her får du en læseguide med spørgsmål, der kan starte snakken i din læseklub.

>> Vil du gerne have yderligere inspiration til din læseklub? Find flere læseguides her, og download vores app til læseklubber her.


Læseguide

(OBS: Læs ikke spørgsmålene før du har læst bogen. Vi vil så nødigt spoile historien for jer.)

  1. Da vi første gang møder Lily Bloom, har hun netop holdt en knap så smigrende tale ved sin fars begravelse. Var Lily i sin gode ret til at sige de ting, hun gjorde? Hvad havde du gjort, hvis du var i Lilys sted? Eller har du selv prøvet at stå i en lignende situation?
  2. Hvorfor tøver Lily med at indlede et forhold til Ryle i begyndelsen? Er det, fordi han simpelthen virker for perfekt, for god til at være sand? Eller er der andet, der holder hende tilbage?
  3. Lad os snakke lidt om Lily og Atlas’ forhold. Hvad bragte dem sammen dengang? Hvad sker der, da de møder hinanden igen i Boston?
  4. Hvorfor går Lily med til at gifte sig med Ryle efter at have mødt Atlas igen? – og særligt efter at have oplevet Ryles vredesudbrud? Forstår du hendes beslutning? Hvad ville du have rådet hende til, hvis hun havde spurgt dig til råds?
  5. [Ingen spoilere, bare rolig] Træffer Lily den rigtige beslutning til sidst? Hvad ville du have foretrukket skete i historien? Hvad ville du selv have gjort? Eller, igen, hvis du havde været i Lilys sted (eller kendte en, der var), hvad ville du så have gjort?
  6. Hvordan påvirkede det din oplevelse af bogen at læse om Colleen Hoovers egen familiehistorie?
  7. Hvilket budskab tager du med dig efter at have læst Det ender med os? Gør Hoover Ryle for menneskelig, for attraktiv? Eller giver hun ham en dybde, der gør, at vi bedre kan forstå ham som menneske?
  8. Hvad betyder bogens titel?

 Spørgsmålene er oversat fra litlovers.com


Det ender med os af Colleen Hoover

læseguide det ender med os colleen hoover kærlighedsroman lovebooks

>> Få en gratis læseprøve her.

>> Køb bogen her.

About

LOVEBOOKS.dk er stedet for dig, der elsker kærlighedshistorier. Her samles læsere af alle slags kærlighedshistorier for at dele læseoplevelser med hinanden. Følg os på facebook, instagram og bloggen. LOVEBOOKS er en del af Lindhardt og Ringhof Forlag, og vi stræber efter at udgive og digitalisere de bedste bøger inden for romancegenren. Vi guider dig til de bedste læseoplevelser – uanset om du er til historiske dramaer, fantasy, chick-lit eller bare en god kærlighedsroman.