Bestsellere Colleen Hoover Romantiske bøger

Minder om ham er et opgør med fortiden og farlig tiltrækning. Millionsælgende Colleen Hoover er tilbage med sin 10. bog på dansk

minder om ham colleen hoover

Hun har solgt over 7 millioner bøger på verdensplan, og hendes bøger trender som aldrig før på TikTok. Colleen Hoover er blevet et globalt fænomen, og er nu aktuel med Minder om ham


Ligesom Colleen Hoovers tidligere romaner, rammer Minder om ham læserne lige i hjertekulen. Hun skriver med indlevelse om kvindeskæbner og kærlighed, parforholdets skyggesider og ødelæggende familiehemmeligheder.

Det har internettet opdaget, og Colleen Hoovers bøger har fundet vej til millionvis af begejstrede læsere gennem TikToks bogfællesskab BookTok. 

LÆS OGSÅ: 10 romaner til din læseliste, der storhitter på #BookTok

Nu er hun tilbage med en hjerteskærende fortælling om en ung mor, der vil ofre alt for at se sin datter igen. I Minder om ham møder vi Kenna Rowan, der har tilbragt fem år i fængsel. 

Da hun vender tilbage til sin hjemby, er hun fast besluttet på at blive genforenet med sin fireårige datter. Men alle i datterens liv forsøger at holde Kenna langt væk. 

Minder om ham, Colleen Hoover
Foto: Julien Poupard. Colleen Hoover (f. 1979) er en amerikansk bestsellerforfatter, der har udgivet over 20 bøger. 

Den eneste, der ikke helt har vendt hende ryggen, er den lokale barejer Ledger Ward. Der er mange grunde til, at de to bør holde sig fra hinanden.

Alligevel kommer Kenna langsomt tættere på den dragende Ledger, der er det sidste bindeled mellem hende og datteren Diem. 

LÆS OGSÅ: Millioner køber Colleen Hoovers bøger om kærlighed med kant

Colleen Hoover står bag bestsellere som Det ender med os, Forbandede kærlighed og 9. november.

Bøgerne ligger højt placeret på Goodreads liste over de bedste kærlighedsromaner, og på TikTok har hashtagget #ItEndsWithUs (Det ender med os) over 500 millioner visninger. 

Du kan købe Minder om ham online, fx. hos Bog&idé, eller i din nærmeste boghandel fra d. 14 juni.
Colleen Hoover: Minder om ham

Efter at have afsonet fem år i fængsel vender Kenna tilbage til byen, hvor alt gik galt. Hun håber på at blive genforenet med sin lille datter, men alle i datterens liv virker fast besluttede på at holde Kenna væk lige meget hvor hårdt hun kæmper for at bevise sit værd. Den eneste, som ikke har lukket døren helt er Ledger, den lokale barejer og et af de sidste bindeled mellem Kenna og hendes datter. Samtidig med at kærligheden mellem Ledger og Kenna vokser, forsøger Kenna nu at rydde op i sin fortid.

Colleen Hoovers bøger har altid ramt læserne lige i hjertekulen. Bøgerne ligger højt på listen over de bedste kærlighedsromaner hos Goodreads og de seneste år har hendes bøger gennem BookTok ramt endnu flere læsere. Hashtagget #ItEndsWithUs (da: Det ender med os) har over 500 millioner views på TikTok.

Du kan købe Minder om ham online her eller i den nærmeste boghandel.


Læs også

Det ender med os

Det ender med os, Colleen Hoover

En uforglemmelig fortælling om kærlighedens ultimative pris.

Da Lily møder den flotte neurokirurg Ryle, falder hun for ham med det samme. Og da de to bliver et par, svæver Lily nærmest af lykke.

Alligevel er der noget ved Ryle, som giver skår i glæden.

Og da Lilys ungdomskæreste Atlas dukker op, går det op for Lily, at hendes forhold måske er mere skrøbeligt, end hun havde forestillet sig.

For nogle gange er det dem, der elsker dig højest, som kan gøre dig allermest ondt.

Du kan købe Det ender med os online, fx på Saxo.com, eller i din nærmeste boghandel.


Det var altid dig

Morgan Grant og hendes teenagedatter, Clara, kunne ikke være gladere for at være  forskellige. Morgan er fast besluttet på at forhindre sin datter i at begå de samme fejl, som hun selv gjorde, som ung. Hun måtte nemlig udsætte sine egne drømme, da hun blev gravid og gift som helt ung. Og Clara vil gøre alt for ikke at ende som sin mor; forudsigelig og kedelig.

Men de to modstridende personligheder gør det svært at leve under samme tag, hvis det ikke var for Claras fredfyldte far som er familiens anker. Men da han kommer ud for en tragisk ulykke smadres freden og Morgan og Clara må nu kæmpe for at genopbygge deres liv.

Du kan købe Det var altid dig online, fx på Saxo.com, eller i din nærmeste boghandel.


Mørkt bedrag

Mørkt bedrag, romance, Colleen Hoover

Hvor langt er du villig til at gå for kærligheden?

Lowen er forfatter, men hendes karriere halter gevaldigt. Da hun en dag bliver tilbudt muligheden for at skrive en serie af bestsellerforfatteren Verity Crawford færdig, takker hun derfor straks ja.

Lowen tager til familien Crawfords hjem for at gennemgå Veritys noter. Men på Veritys kontor finder Lowen en ufærdig selvbiografi, hvor Verity beskriver de rædselsvækkende begivenheder, der ødelagde familien Crawford for altid.

Skal Lowen fortælle om sin opdagelse? Og hvad er der egentlig sket med Verity?

Mørkt bedrag er en gribende og nervepirrende romantisk thriller fra romance-dronningen Colleen Hoover.