Bestsellere Colleen Hoover Romantiske bøger

Minder om ham er et opgør med fortiden og farlig tiltrækning. Millionsælgende Colleen Hoover er tilbage med sin 10. bog på dansk

minder om ham colleen hoover

Hun har solgt over 7 millioner bøger på verdensplan, og hendes bøger trender som aldrig før på TikTok. Colleen Hoover er blevet et globalt fænomen, og er nu aktuel med Minder om ham


Ligesom Colleen Hoovers tidligere romaner, rammer Minder om ham læserne lige i hjertekulen. Hun skriver med indlevelse om kvindeskæbner og kærlighed, parforholdets skyggesider og ødelæggende familiehemmeligheder.

Det har internettet opdaget, og Colleen Hoovers bøger har fundet vej til millionvis af begejstrede læsere gennem TikToks bogfællesskab BookTok. 

LÆS OGSÅ: 10 romaner til din læseliste, der storhitter på #BookTok

Nu er hun tilbage med en hjerteskærende fortælling om en ung mor, der vil ofre alt for at se sin datter igen. I Minder om ham møder vi Kenna Rowan, der har tilbragt fem år i fængsel. 

Da hun vender tilbage til sin hjemby, er hun fast besluttet på at blive genforenet med sin fireårige datter. Men alle i datterens liv forsøger at holde Kenna langt væk. 

Minder om ham, Colleen Hoover
Foto: Julien Poupard. Colleen Hoover (f. 1979) er en amerikansk bestsellerforfatter, der har udgivet over 20 bøger. 

Den eneste, der ikke helt har vendt hende ryggen, er den lokale barejer Ledger Ward. Der er mange grunde til, at de to bør holde sig fra hinanden.

Alligevel kommer Kenna langsomt tættere på den dragende Ledger, der er det sidste bindeled mellem hende og datteren Diem. 

LÆS OGSÅ: Få styr på alle Colleen Hoovers bøger her, og rækkefølgen du bør læse dem i

Colleen Hoover står bag bestsellere som Det ender med os, Forbandede kærlighed og 9. november.

Bøgerne ligger højt placeret på Goodreads liste over de bedste kærlighedsromaner, og på TikTok har hashtagget #ItEndsWithUs (Det ender med os) over 500 millioner visninger. 

Du kan købe Minder om ham online, fx. hos Bog&idé, eller i din nærmeste boghandel fra d. 14 juni.
Colleen Hoover: Minder om ham

Minder om ham er et opgør med fortiden og farlig tiltrækning. Millionsælgende Colleen Hoover er tilbage med sin 10. bog på dansk

Efter at have afsonet fem år i fængsel vender Kenna tilbage til byen, hvor alt gik galt. Hun håber på at blive genforenet med sin lille datter, men alle i datterens liv virker fast besluttede på at holde Kenna væk lige meget hvor hårdt hun kæmper for at bevise sit værd. Den eneste, som ikke har lukket døren helt er Ledger, den lokale barejer og et af de sidste bindeled mellem Kenna og hendes datter. Samtidig med at kærligheden mellem Ledger og Kenna vokser, forsøger Kenna nu at rydde op i sin fortid.

Colleen Hoovers bøger har altid ramt læserne lige i hjertekulen. Bøgerne ligger højt på listen over de bedste kærlighedsromaner hos Goodreads og de seneste år har hendes bøger gennem BookTok ramt endnu flere læsere. Hashtagget #ItEndsWithUs (da: Det ender med os) har over 500 millioner views på TikTok.

Du kan købe Minder om ham online her eller i den nærmeste boghandel.


Læs også

Nyeste fra Colleen Hoover: Heart bones

Minder om ham er et opgør med fortiden og farlig tiltrækning. Millionsælgende Colleen Hoover er tilbage med sin 10. bog på dansk

Ung kærlighed med udfordringer i rørende Colleen Hoover-roman. Et uforudset dødsfald tvinger Beyah til at bo med sin far i Texas hen over sommeren, selvom hun knapt nok kender ham. Beyahs plan er at holde lav profil og lade sommeren gå af sig selv, men hendes nye nabo Samson vender op og ned på det hele.

På overfladen har Samson og Beyah intet til fælles. Hun kommer fra fattigdom og misrøgt, han kommer fra en familie med rigdom og privilegier. Men én ting har de til fælles: de tiltrækkes af triste ting. Hvilket betyder, at de tiltrækker hinanden. Deres forbindelse er næsten øjeblikkelig og fuldstændig unægtelig, men Beyah og Samson bliver enige om en ukompliceret sommerflirt. Hvad Beyah ikke ved, er at tunge skyer er på vej ind, og at hendes hjerte snart kommer ud i stormvejr.

Du kan købe Heart Bones af Colleen Hoover online fx hos Saxo eller i din nærmeste boghandel.
Verity – Mørkt bedrag

Minder om ham er et opgør med fortiden og farlig tiltrækning. Millionsælgende Colleen Hoover er tilbage med sin 10. bog på dansk

Verity – Mørkt bedrag er en opdateret udgave af den virale thriller fra bestsellerforfatter Colleen Hoover, som inkluderer forfatterens note samt et helt nyt afsluttende kapitel.

Lowen har drømme om at slå igennem som forfatter og får en dag et vildt jobtilbud. Jeremy Crawford, gift med bestsellerforfatteren Verity Crawford, vil hyre Lowen til at færdiggøre de kommende bøger, der er planlagt i en serie, da hans kone ikke længere er i stand til at skrive.

I familien Crawfords hjem gennemgår Lowen Veritys noter for at komme i gang med at skrive. Lowen falder over en ufærdig selvbiografi, hvor Verity beskriver en forfærdelig udlægning af, hvad der skete den skæbnesvangre aften, hvor den lille familie blev ødelagt for altid. Lowen er i tvivl, om hun skal vise Jeremy, hvad hans hustru har skrevet, men i takt med at hendes følelser for ham vokser, ser hun muligheder i, at han kender sandheden.

For uanset hvor hengiven han er overfor sin tilskadekomne hustru nu, vil han så fortsat kunne elske hende?

Du kan købe Verity – Mørkt bedrag online, fx. hos Bog&idé, eller i din nærmeste boghandel.
Det ender med os

Minder om ham er et opgør med fortiden og farlig tiltrækning. Millionsælgende Colleen Hoover er tilbage med sin 10. bog på dansk

NY UDGAVE MED EKSTRA MATERIALE!

En uforglemmelig fortælling om kærlighedens ultimative pris.

Da Lily møder den flotte neurokirurg Ryle, falder hun for ham med det samme. Og da de to bliver et par, svæver Lily nærmest af lykke.

Alligevel er der noget ved Ryle, som giver skår i glæden.

Og da Lilys ungdomskæreste Atlas dukker op, går det op for Lily, at hendes forhold måske er mere skrøbeligt, end hun havde forestillet sig.

For nogle gange er det dem, der elsker dig højest, som kan gøre dig allermest ondt.

Denne udgave indeholder en samling billeder samt en Q&A mellem Colleen Hoover og hendes mor, Vannoy Fite, hvis historie er inspirationskilde til bogen. 

Du kan købe Det ender med os online, fx på Saxo.com, eller i din nærmeste boghandel.
Det var altid dig

Minder om ham er et opgør med fortiden og farlig tiltrækning. Millionsælgende Colleen Hoover er tilbage med sin 10. bog på dansk

Morgan Grant og hendes teenagedatter, Clara, kunne ikke være gladere for at være  forskellige. Morgan er fast besluttet på at forhindre sin datter i at begå de samme fejl, som hun selv gjorde, som ung. Hun måtte nemlig udsætte sine egne drømme, da hun blev gravid og gift som helt ung. Og Clara vil gøre alt for ikke at ende som sin mor; forudsigelig og kedelig.

Men de to modstridende personligheder gør det svært at leve under samme tag, hvis det ikke var for Claras fredfyldte far som er familiens anker. Men da han kommer ud for en tragisk ulykke smadres freden og Morgan og Clara må nu kæmpe for at genopbygge deres liv.

Du kan købe Det var altid dig online, fx på Saxo.com, eller i din nærmeste boghandel.
For sent

Minder om ham er et opgør med fortiden og farlig tiltrækning. Millionsælgende Colleen Hoover er tilbage med sin 10. bog på dansk

En psykologisk suspenseroman om besættelse og farlig kærlighed. 


Sloan vil gøre alt for dem, hun elsker. Og det gør hun – hver evig eneste dag. Hun forelsker sig i den forførende men farlige narkogangster Asa Jackson, som giver hende et holdepunkt i livet, selvom det er på bekostning af hendes værdier. Hun bliver følelsesmæssigt og økonomisk afhængig af Asa, og han bliver besat af hende – på en foruroligende og stadig mere farlig måde. 

Da undercoveragenten Carter kommer ind i billedet, føler Sloan en øjeblikkelig og overraskende tiltrækning. Men hvis Asa opdager det, slår han Sloan ihjel. Og Asa er altid et skridt foran alle i sit liv – inklusive Sloan. Ingen står nogensinde i vejen for ham. Ingen før Carter.

Du kan købe For sent online, hos fx Bog&Idé eller i din nærmeste boghandel.