Fiktion Amerikanske romaner Colleen Hoover Romantiske bøger

Romaner der giver gåsehud. Læserne er vilde med Colleen Hoover!

Intet mindre end tre år i træk har Colleen Hoover vundet Goodreads Choice Awards i kategorien “Best Romance”, og hun er dermed én af læsernes foretrukne romance-forfattere. Nu hitter hun som aldrig før på TikTok.


Få kan som Colleen Hoover skrive kærlighedsromaner, der rammer lige i hjertekulen. Læs mere om den populære forfatter og hendes bøger lige her.

Colleen Hoover er – ifølge læserne – romance-dronningen over dem alle

Da hjemmesiden Goodreads i 2018 markerede 10 års jubilæet for læserprisen Goodreads Choice Awards, var der ingen tvivl: Colleen Hoover er den ubestridte dronning af kærlighedsromaner.

Som den eneste i kategorien “Best Romance” har Colleen Hoover vundet prisen tre gange i træk, nemlig med romanerne Tilstå, Det ender med os og Without Merit (endnu ikke oversat til dansk) i hhv. 2015, 2016 og 2017.

LÆS OGSÅ: Colleen Hoover: Fra mormors kindle til læsernes foretrukne romance-forfatter

Og anerkendelsen er mere end velfortjent: Colleen Hoovers bestseller-romaner kan nemlig noget helt særligt. Med sine rørende historier, overraskende plot tvist og relaterbare karakterer skriver Colleen Hoover kærlighedsromaner, der er umulige ikke at forelske sig i.

Hvad vigtigere er dog, at Colleen Hoover i alle sine historier skriver om andet og mere end blot sødmefulde forelskelser og dampende hed erotik; på hver deres måde tager de enkelte romaner nænsomt fat i livets og kærlighedens skyggesider.

Hjerteskærende roman om kærlighed trods alle odds

Romanen, der for alvor satte Colleen Hoover på verdenskortet som den nye romance-dronning, er den gribende historie Tilstå, der sikrede hende prisen for “Best Romance” i 2015.

LÆS OGSÅ: Tilstå af Colleen Hoover får dig til at gribe ud efter lommetørklæderne

I Tilstå følger vi Auburn, hvis tilfældige møde med den karismatiske kunster Owen ændrer hendes liv for altid. For en gangs skyld giver Auburn slip på kontrollen og lader sit hjerte råde.

“Jeg er bange for, at hvis jeg først lytter til mit hjerte, så vil jeg aldrig igen kunne finde ud af at ignorere det.”

Langsomt finder hun ud af, at Owen har store hemmeligheder. Hemmelighed så store, at de risikerer at ødelægge alt, der er vigtigt for Auburn. Det eneste, der kan redde deres forhold er at tilstå.

Romance med et mørkt twist

Der er ingen tvivl om, at Tilstå, der også er blevet filmatiseret som serien Confess, er en af Colleen Hoovers mest populære romaner. Internettet bugner med CoHo-fans, som flittigt har læst, debatteret og endda lavet fanfiction-bogtrailere over romanen.

Heldigvis er Colleen Hoover en flittig forfatterinde, og hun har efterhånden udgivet en lang række bøger. Med Mørkt bedrag beviste hun, at hun også kan give sine romance-bøger en gysende og mørk drejning.

I den nyeste Colleen Hoover roman Heart Bones har den millionsælgende forfatter igen leveret en fortælling, der på klassisk Hoover-manér er spækket med forelskelse, følelse og derudover et råt twist om social ulighed.

Læs også om Colleen Hoovers bøger – og rækkefølgen du skal læse dem i

Colleen Hoover hitter på TikTok

På det populære medie TikTok er der opstået et læsefællesskab, som er dedikeret til læseglæde, bogbegejstring og anbefalinger. En af de videoer som brugerne elsker at uploade på TikTok under hashtagget #booktok – en sammentrækning af det engelske ord books og TikTok, er såkaldte reaktionsvideoer. Her uploader brugerne videoer af sig selv, mens de læser bøgerne. Her er det særligt følelserlelser, læseoplevelsen giver, der bliver delt. Blev du rørt, vred, overrasket? Vis din umiddelbare reaktion med en video, er mantraet.

En af de mest populære romaner, der bliver delt er Colleen Hoovers roman Det ender med os, som er blevet så populær at videoerne har sit helt eget hashtag #itendswithu som har over 500 millioner views på TikTok.Har du læst alle Colleen Hoovers romaner?

Få overblik over hvilke af romance-dronningens romaner, der er oversat til dansk.

Nyt fra Colleen Hoover: Heart Bones

Ung kærlighed med udfordringer i rørende Colleen Hoover-roman. Et uforudset dødsfald tvinger Beyah til at bo med sin far i Texas hen over sommeren, selvom hun knapt nok kender ham. Beyahs plan er at holde lav profil og lade sommeren gå af sig selv, men hendes nye nabo Samson vender op og ned på det hele.

På overfladen har Samson og Beyah intet til fælles. Hun kommer fra fattigdom og misrøgt, han kommer fra en familie med rigdom og privilegier. Men én ting har de til fælles: de tiltrækkes af triste ting. Hvilket betyder, at de tiltrækker hinanden. Deres forbindelse er næsten øjeblikkelig og fuldstændig unægtelig, men Beyah og Samson bliver enige om en ukompliceret sommerflirt. Hvad Beyah ikke ved, er at tunge skyer er på vej ind, og at hendes hjerte snart kommer ud i stormvejr.

Du kan købe Heart Bones af Colleen Hoover online fx hos Saxo eller i din nærmeste boghandel fra 1. februar.

Verity – Mørkt bedrag

Verity – Mørkt bedrag er en opdateret udgave af den virale thriller fra bestsellerforfatter Colleen Hoover, som inkluderer forfatterens note samt et helt nyt afsluttende kapitel.

Lowen har drømme om at slå igennem som forfatter og får en dag et vildt jobtilbud. Jeremy Crawford, gift med bestsellerforfatteren Verity Crawford, vil hyre Lowen til at færdiggøre de kommende bøger, der er planlagt i en serie, da hans kone ikke længere er i stand til at skrive.

I familien Crawfords hjem gennemgår Lowen Veritys noter for at komme i gang med at skrive. Lowen falder over en ufærdig selvbiografi, hvor Verity beskriver en forfærdelig udlægning af, hvad der skete den skæbnesvangre aften, hvor den lille familie blev ødelagt for altid. Lowen er i tvivl, om hun skal vise Jeremy, hvad hans hustru har skrevet, men i takt med at hendes følelser for ham vokser, ser hun muligheder i, at han kender sandheden.

For uanset hvor hengiven han er overfor sin tilskadekomne hustru nu, vil han så fortsat kunne elske hende?

Du kan købe Verity – Mørkt bedrag online, fx. hos Bog&idé, eller i din nærmeste boghandel.
Det begynder med os

Endelig!

Det begynder med os starter, hvor Det ender med os sluttede — Colleen Hoover fortsætter historien om Lily og Ryle og ikke mindst fanfavoritten Atlas, hvis historie vi endelig hører.

Colleen Hoover er ikke mindre end et viralt fænomen på bl.a. kortvideomediet TikTok. Hashtagget for Det ender med os alene (#itendswithus) har rundet 1,1 mia views, og selvom Det begynder med os endnu ikke er udkommet i USA (18. oktober) er hashtagget (#itstartswithus) allerede meget populært – 70,5 mio views siden den blev offentliggjort i midten af februar.

Du kan købe Det begynder med os online  eller i din lokale boghandel.
Minder om ham

Efter at have afsonet fem år i fængsel vender Kenna tilbage til byen, hvor alt gik galt. Hun håber på at blive genforenet med sin lille datter, men alle i datterens liv virker fast besluttede på at holde Kenna væk lige meget hvor hårdt hun kæmper for at bevise sit værd. Den eneste, som ikke har lukket døren helt er Ledger, den lokale barejer og et af de sidste bindeled mellem Kenna og hendes datter. Samtidig med at kærligheden mellem Ledger og Kenna vokser, forsøger Kenna nu at rydde op i sin fortid.

Colleen Hoovers bøger har altid ramt læserne lige i hjertekulen. Bøgerne ligger højt på listen over de bedste kærlighedsromaner hos Goodreads og de seneste år har hendes bøger gennem BookTok ramt endnu flere læsere. Hashtagget #ItEndsWithUs (da: Det ender med os) har over 500 millioner views på TikTok.

Du kan købe Minder om ham online her eller i den nærmeste boghandel.


Det var altid dig

Morgan Grant og hendes teenagedatter, Clara, kunne ikke være gladere for at være  forskellige. Morgan er fast besluttet på at forhindre sin datter i at begå de samme fejl, som hun selv gjorde, som ung. Hun måtte nemlig udsætte sine egne drømme, da hun blev gravid og gift som helt ung. Og Clara vil gøre alt for ikke at ende som sin mor; forudsigelig og kedelig.

Men de to modstridende personligheder gør det svært at leve under samme tag, hvis det ikke var for Claras fredfyldte far som er familiens anker. Men da han kommer ud for en tragisk ulykke smadres freden og Morgan og Clara må nu kæmpe for at genopbygge deres liv.

Du kan købe Det var altid dig online, fx på Saxo.com, eller i din nærmeste boghandel.


Mørkt bedrag

mørkt bedrag, colleens hoover, verity

Hvor langt er du villig til at gå for kærligheden?

Lowen er forfatter, men hendes karriere halter gevaldigt. Da hun en dag bliver tilbudt muligheden for at skrive en serie af bestsellerforfatteren Verity Crawford færdig, takker hun derfor straks ja.

Lowen tager til familien Crawfords hjem for at gennemgå Veritys noter. Men på Veritys kontor finder Lowen en ufærdig selvbiografi, hvor Verity beskriver de rædselsvækkende begivenheder, der ødelagde familien Crawford for altid.

Skal Lowen fortælle om sin opdagelse? Og hvad er der egentlig sket med Verity?

Mørkt bedrag er en gribende og nervepirrende romantisk thriller fra romance-dronningen Colleen Hoover.

LÆS OGSÅ: Gribende romantisk thriller fra Colleen Hoover! Smuglæs i Mørkt bedrag

Du kan købe Mørkt bedrag online, fx på Saxo.com, eller i din nærmeste boghandel.


Tilstå

Tilstå, Colleen Hoover, romance, kærlighedsroman, kærlighedsromaner, kærlighedshistorie

Auburn Reed har planlagt sit liv ned i mindste detalje. Hun er ambitiøs og styrer målbevidst mod sine drømme, men da hun ved et tilfælde møder den karismatiske kunstner Owen, kan hun ikke lade være med at forelske sig.

LÆS OGSÅ: Smuglæs i Collen Hoovers hjerteskærende roman Tilstå

Owen har dog hemmeligheder, der truer med at ødelægge alt, hvad Auburn elsker. Hvis Owen virkelig elsker hende, må han give afkald på sine hemmeligheder. Nogle gange er sandheden dog langt værre, end hemmeligheden nogensinde kunne være.

Du kan købe Tilstå online her eller i din lokale boghandel.Uden håb

Uden håb er en dragende fortælling om Sky og Dean.

#1 New York Times bestseller og to år i træk har Colleen Hoover vundet Goodreads Choice Award for bedste kærlighedsroman.

I Uden håb følger vi Sky, som møder Dean, der har et blakket ry. Han vækker en masse følelser i hende, som hun ikke forstår. Han både skræmmer og fascinerer hende, og noget ved ham får hende til at tænke på sin meget smertelige fortid, som hun ellers har kæmpet hårdt for at lægge bag sig.

Sky ved, at hun ikke bør nærme sig Dean, men han er vedholdende, og langsomt lader Sky paraderne falde. Forholdet udvikler sig, og langsomt finder Sky ud af, at Dean har hemmeligheder for hende. Da de slipper ud, påvirker de Sky, så hun er forandret for evigt.

Du kan købe Uden håb online, fx. hos Bog&idé, eller i din nærmeste boghandel.


Altid håb

I opfølgeren til Colleen Hoovers #1 New York Times bestseller Uden håb (Hopeless 1) er det den charmerende fyr Dean Holder, der fortæller sin version af historien om Sky og deres forhold.

I Altid håb får man et indblik i Deans følelsesliv og alt det, han er formet af. Det viser sig, at Dean er traumatiseret af et minde om en lille pige, og at han hele sit liv har forsøgt at frigøre sig fra en overvældende skyldfølelse.

Han havde dog aldrig forudset, hvor hårdt det ville være endelig at møde den pige igen og finde den ro, han så desperat ønsker.

Du kan købe Altid håb online, fx. hos Bog&idé, eller i din nærmeste boghandel.9. november

9. november, Lovebooks

Aftenen inden hun flytter fra Los Angeles til New York, møder 18-årige Fallon den jævnaldrende Ben, som drømmer om at blive forfatter.

De forelsker sig ved første blik og tilbringer timerne inden flyrejsen sammen. Men hvordan kan lykken vare ved, når de om lidt befinder sig i hver deres ende af landet?

I stedet for at indlede et langdistanceforhold med alle dets kompromiser og afsavn beslutter de sig for at mødes på samme dag i november i løbet af de næste fem år – uden at have nogen kontakt resten af året.

Ved hvert møde vokser kærligheden mellem dem, og Fallons begivenhedsrige liv bliver hurtigt en inspirationskilde for Bens spirende forfatterdrømme.

Men fem år er lang tid, og undervejs kommer hverdagen og livet imellem Fallon og Ben – på trods af de stærke følelser, der vokser mellem dem ved hvert eneste møde …

Du kan købe 9. november online, fx på Saxo.com, eller i din nærmeste boghandel.


Det ender med os, Colleen Hoover

En uforglemmelig fortælling om kærlighedens ultimative pris.

Da Lily møder den flotte neurokirurg Ryle, falder hun for ham med det samme. Og da de to bliver et par, svæver Lily nærmest af lykke.

Alligevel er der noget ved Ryle, som giver skår i glæden.

Og da Lilys ungdomskæreste Atlas dukker op, går det op for Lily, at hendes forhold måske er mere skrøbeligt, end hun havde forestillet sig.

For nogle gange er det dem, der elsker dig højest, som kan gøre dig allermest ondt.

Du kan købe Det ender med os online, fx på Saxo.com, eller i din nærmeste boghandel.Måske en dag

Måske en dag er smuk kærlighedsroman, der vil vække følelser og tårer her i sommervarmen.

Bogen byder på en blanding af sød musik, venskab, bedrag og ung kærlighed.

Sydney, som er musikstuderende, nyder hver dag smuk musik fra altanen overfor. Det er Ridge, der spiller, og da de to mødes en dag, får Sydney håb for fremtiden trods et knust hjerte.

De bliver hurtigt venner, og begynder at komponere og skrive musik sammen. Det varer ikke længe, før der opstår sød musik mellem dem…

Men det var ikke meningen, at Sydney skulle falde for Ridge. Og Ridge har jo en kæreste.

Læs eller eller lyt til Måske en dag på Storytel, Bookmate og Mofibo.

Du kan købe Måske en dag online, fx. hos Bog&idé, eller i din nærmeste boghandel.Forbandede kærlighed

Da Tate Collins møder den hemmelighedsfulde pilot Miles Archer første gang, er det langt fra kærlighed ved første blik. Det eneste, de to har til fælles, er en ubestridelig gensidig tiltrækning, og snart indleder de et uforpligtende forhold udelukkende baseret på sex.

De tror, at de kan håndtere det, men de indser begge hurtigt, at de leger med ilden. For Miles bærer på en mørk hemmelighed, som han ikke er parat til at slippe, og som tiden går, falder Tate langsomt, men sikkert for den flotte og mystiske pilot. Og pludselig er intet særlig enkelt længere.

Du kan købe Forbandede kærlighed online, fx på Saxo.com, eller i din nærmeste boghandel.