Fiktion Kærlighed

Prisbelønnede kærlighedsromaner. Læserne er vilde med Colleen Hoover!

Intet mindre end tre år i træk har Colleen Hoover vundet Goodreads Choice Awards i kategorien “Best Romance”, og hun er dermed én af læsernes foretrukne romance-forfattere. Nu kan du læse hendes prisbelønnede kærlighedsroman Tilstå.


Ryd kalenderen, find din bedste læsekrog og fortæl alle, du kender, at du under ingen omstændigheder må forstyrres – Colleen Hoovers Tilstå er netop udkommet på dansk!

Colleen Hoover er – ifølge læserne – romance-dronningen over dem alle

Da hjemmesiden Goodreads i 2018 markerede 10 års jubilæet for læserprisen Goodreads Choice Awards, var der ingen tvivl: Colleen Hoover er den ubestridte dronning af kærlighedsromaner.

Som den eneste i kategorien “Best Romance” har Colleen Hoover vundet prisen tre gange i træk, nemlig med romanerne Tilstå, Det ender med os og Without Merit (endnu ikke oversat til dansk) i hhv. 2015, 2016 og 2017.

LÆS OGSÅ: Colleen Hoover: Fra mormors kindle til læsernes foretrukne romance-forfatter

Og anerkendelsen er mere end velfortjent: Colleen Hoovers bestseller-romaner kan nemlig noget helt særligt. Med sine rørende historier, overraskende plot tvist og relaterbare karakterer skriver Colleen Hoover kærlighedsromaner, der er umulige ikke at forelske sig i.

Hvad vigtigere er dog, at Colleen Hoover i alle sine historier skriver om andet og mere end blot sødmefulde forelskelser og dampende hed erotik; på hver deres måde tager de enkelte romaner nænsomt fat i livets og kærlighedens skyggesider.


Hjerteskærende roman om kærlighed trods alle odds

Romanen, der for alvor satte Colleen Hoover på verdenskortet som den nye romance-dronning, er den gribende historie Tilstå. Nu udkommer den for første gang på dansk.

I Tilstå møder vi Auburn, hvis tilfældige møde med den karismatiske kunster Owen ændrer hendes liv for altid. For en gangs skyld giver Auburn slip på kontrollen og lader sit hjerte råde.

“Jeg er bange for, at hvis jeg først lytter til mit hjerte, så vil jeg aldrig igen kunne finde ud af at ignorere det.”

Langsomt finder hun ud af, at Owen har store hemmeligheder. Hemmelighed så store, at de risikerer at ødelægge alt, der er vigtigt for Auburn. Det eneste, der kan redde deres forhold er at tilstå.

LÆS OGSÅ: Ny bog fra Colleen Hoover. Tilstå får dig til at gribe ud efter lommetørklæderne

Der er ingen tvivl om, at Tilstå, der også er blevet filmatiseret som serien Confess, er en af Colleen Hoovers mest populære romaner. Internettet bugner med CoHo-fans, som flittigt har læst, debatteret og endda lavet fanfiction-bogtrailere over romanen.
Har du læst alle Colleen Hoovers kærlighedsromaner?

Få overblik over hvilke af romance-dronningens romaner, der er oversat til dansk.

Tilstå

Tilstå, Colleen Hoover, romance, kærlighedsroman, kærlighedsromaner, kærlighedshistorie

Auburn Reed har planlagt sit liv ned i mindste detalje. Hun er ambitiøs og styrer målbevidst mod sine drømme, men da hun ved et tilfælde møder den karismatiske kunstner Owen, kan hun ikke lade være med at forelske sig.

LÆS OGSÅ: Smuglæs i Collen Hoovers hjerteskærende roman Tilstå

Owen har dog hemmeligheder, der truer med at ødelægge alt, hvad Auburn elsker. Hvis Owen virkelig elsker hende, må han give afkald på sine hemmeligheder. Nogle gange er sandheden dog langt værre, end hemmeligheden nogensinde kunne være.

Du kan købe Tilstå online her eller i din lokale boghandel.Hopeless-serien

Uden håb, hopeless, Colleen Hoover, kærlighedsroman, romanceAltid håb, hopeless, Colleen Hoover, kærlighedsroman, romance

Uden håb og Altid håb, de to bind i Colleen Hoovers Hopeless-serie, møder vi Sky og hendes crush Dean, der har et blakket ry. Dean vækker en masse følelser i Sky, som hun ikke helt forstår. Men selvom Sky forsøger at holde sig fra Dean, så er han vedholdende, og langsomt lader Sky paraderne falde.

LÆS OGSÅ: Derfor SKAL du bare læse Uden håb og Altid håb af Colleen Hoover

Det viser sig dog, at Dean har haft hemmeligheder for hende – hemmeligheder der påvirker Sky i en sådan grad, at hun er forandret for altid.

Kan Sky og Dean hele deres følelsesmæssige sår og finde en måde at leve og elske grænseløst?

Du kan købe Hopeless-serien online her eller i din lokale boghandel9. november

9. november, Colleen Hoover, romance, romance-bøger, kærlighedsroman

Aftenen inden hun flytter fra Los Angeles til New York, møder Fallon den charmerende Ben. De forelsker sig ved første blik og tilbringer timerne inden flyrejsen sammen. Men hvordan kan lykken vare ved, når de om lidt befinder sig i hver deres ende af landet?

I stedet for at indlede et langdistanceforhold med alle dets afsavn beslutter de sig for at mødes på samme dag i november i løbet af de næste fem år uden at have nogen kontakt ellers. Men fem år er lang tid – er kærlighed nok til at holde dem sammen?

Du kan købe 9. november online her eller i din lokale boghandel.Det ender med os

Det ender med os, Colleen Hoover, kærlighedsromaner, kærlighedshistorier,

Da Lily falder for den flotte neurokirurg Ryle, er det næsten for godt til at være sandt. Hun har ikke altid haft det let, men nu ser alting lyst ud. Selvom Ryle er imod faste forhold, giver han snart efter for sine principper, og Lily er lykkelig.

LÆS OGSÅ: Det ender med os er en modig roman om kærlighedens skyggeside. Læs første kapitel her

Men der er alligevel noget ved Ryle, der giver skår i glæden – og da Lilys ungdomskæreste Atlas en dag dukker op, trues alt, hvad Lily og Ryle har opbygget sammen.

Du kan købe Det ender med os online her eller i din lokale boghandel.Måske en dag

Måske en dag, Colleen Hoover, kærlighed, kærlighedsbog, kærlighedshistorie

En skøn, hjertevarm fortælling om kærlighed og bedrag, venskab og musikkens helende kraft.

Da den musikstuderende Sydney flytter ind på et værelse hos den flotte guitarist Ridge, er det sidste, hun forventer, at blive forelsket.

Sydney og Ridge kommer dog hurtigt tæt på hinanden, og snart begynder de at skrive sange sammen. Det varer ikke længe, før de må kæmpe for at holde de spirende følelser tilbage, som vokser i dem imod alle odds … 

Du kan købe Måske en dag online her eller i din lokale boghandel.Forbandede kærlighed

Forbandede kærlighed, Colleen Hoover, romance, kærlighedshistorie

Da Tate Collins møder den hemmelighedsfulde pilot Miles Archer første gang, er det langt fra kærlighed ved første blik. Det eneste, de to har til fælles, er en ubestridelig gensidig tiltrækning.

Snart indleder Tate og Miles et uforpligtende forhold baseret på sex. Det burde være den perfekte ordning for dem begge, for Tate har ikke tid til at have en kæreste, og Miles er slet ikke ude efter kærlighed. Men er det muligt helt at holde følelser adskilt fra deres forhold?

En stærk og dampende hed fortælling om at komme op til overfladen og lære at elske igen – selv når kærligheden synes allermest forbandet.

Du kan købe Forbandede kærlighed online her eller i din lokale boghandel.