Fiktion Amerikanske romaner Colleen Hoover Kærlighed Romantiske bøger

Romaner der giver gåsehud. Læserne er vilde med Colleen Hoover!

Intet mindre end tre år i træk har Colleen Hoover vundet Goodreads Choice Awards i kategorien “Best Romance”, og hun er dermed én af læsernes foretrukne romance-forfattere. Nu hitter hun som aldrig før på TikTok.


Få kan som Colleen Hoover skrive kærlighedsromaner, der rammer lige i hjertekulen. Læs mere om den populære forfatter og hendes bøger lige her.

Colleen Hoover er – ifølge læserne – romance-dronningen over dem alle

Da hjemmesiden Goodreads i 2018 markerede 10 års jubilæet for læserprisen Goodreads Choice Awards, var der ingen tvivl: Colleen Hoover er den ubestridte dronning af kærlighedsromaner.

Som den eneste i kategorien “Best Romance” har Colleen Hoover vundet prisen tre gange i træk, nemlig med romanerne Tilstå, Det ender med os og Without Merit (endnu ikke oversat til dansk) i hhv. 2015, 2016 og 2017.

LÆS OGSÅ: Colleen Hoover: Fra mormors kindle til læsernes foretrukne romance-forfatter

Og anerkendelsen er mere end velfortjent: Colleen Hoovers bestseller-romaner kan nemlig noget helt særligt. Med sine rørende historier, overraskende plot tvist og relaterbare karakterer skriver Colleen Hoover kærlighedsromaner, der er umulige ikke at forelske sig i.

Hvad vigtigere er dog, at Colleen Hoover i alle sine historier skriver om andet og mere end blot sødmefulde forelskelser og dampende hed erotik; på hver deres måde tager de enkelte romaner nænsomt fat i livets og kærlighedens skyggesider.

Hjerteskærende roman om kærlighed trods alle odds

Romanen, der for alvor satte Colleen Hoover på verdenskortet som den nye romance-dronning, er den gribende historie Tilstå, der sikrede hende prisen for “Best Romance” i 2015.

LÆS OGSÅ: Tilstå af Colleen Hoover får dig til at gribe ud efter lommetørklæderne

I Tilstå følger vi Auburn, hvis tilfældige møde med den karismatiske kunster Owen ændrer hendes liv for altid. For en gangs skyld giver Auburn slip på kontrollen og lader sit hjerte råde.

“Jeg er bange for, at hvis jeg først lytter til mit hjerte, så vil jeg aldrig igen kunne finde ud af at ignorere det.”

Langsomt finder hun ud af, at Owen har store hemmeligheder. Hemmelighed så store, at de risikerer at ødelægge alt, der er vigtigt for Auburn. Det eneste, der kan redde deres forhold er at tilstå.

Fra romance til thriller

Der er ingen tvivl om, at Tilstå, der også er blevet filmatiseret som serien Confess, er en af Colleen Hoovers mest populære romaner. Internettet bugner med CoHo-fans, som flittigt har læst, debatteret og endda lavet fanfiction-bogtrailere over romanen.

Heldigvis er Colleen Hoover en flittig forfatterinde, og hun har efterhånden udgivet en lang række bøger. Med Mørkt bedrag, den seneste af hendes romaner oversat til dansk, beviste hun desuden, at hun også kan give sine romance-bøger et gysende og mørkt twist.

Colleen Hoover hitter på TikTok

På det populære medie TikTok er der opstået et læsefællesskab, som er dedikeret til læseglæde, bogbegejstring og anbefalinger. En af de videoer som brugerne elsker at uploade på TikTok under hashtagget #booktok – en sammentrækning af det engelske ord books og TikTok, er såkaldte reaktionsvideoer. Her uploader brugerne videoer af sig selv, mens de læser bøgerne. Her er det særligt følelserlelser, læseoplevelsen giver, der bliver delt. Blev du rørt, vred, overrasket? Vis din umiddelbare reaktion med en video, er mantraet.

En af de mest populære romaner, der bliver delt er Colleen Hoovers roman Det ender med os, som er blevet så populær at videoerne har sit helt eget hashtag #itendswithu som har over 500 millioner views på TikTok.Har du læst alle Colleen Hoovers romaner?

Få overblik over hvilke af romance-dronningens romaner, der er oversat til dansk.

Ny roman på vej: Det begynder med os

Endelig!

Det begynder med os starter, hvor Det ender med os sluttede — Colleen Hoover fortsætter historien om Lily og Ryle og ikke mindst fanfavoritten Atlas, hvis historie vi endelig hører.

Colleen Hoover er ikke mindre end et viralt fænomen på bl.a. kortvideomediet TikTok. Hashtagget for Det ender med os alene (#itendswithus) har rundet 1,1 mia views, og selvom Det begynder med os endnu ikke er udkommet i USA (18. oktober) er hashtagget (#itstartswithus) allerede meget populært – 70,5 mio views siden den blev offentliggjort i midten af februar.

Du kan købe Det begynder med os online her fra 16. november eller i din lokale boghandel.
Minder om ham

Efter at have afsonet fem år i fængsel vender Kenna tilbage til byen, hvor alt gik galt. Hun håber på at blive genforenet med sin lille datter, men alle i datterens liv virker fast besluttede på at holde Kenna væk lige meget hvor hårdt hun kæmper for at bevise sit værd. Den eneste, som ikke har lukket døren helt er Ledger, den lokale barejer og et af de sidste bindeled mellem Kenna og hendes datter. Samtidig med at kærligheden mellem Ledger og Kenna vokser, forsøger Kenna nu at rydde op i sin fortid.

Colleen Hoovers bøger har altid ramt læserne lige i hjertekulen. Bøgerne ligger højt på listen over de bedste kærlighedsromaner hos Goodreads og de seneste år har hendes bøger gennem BookTok ramt endnu flere læsere. Hashtagget #ItEndsWithUs (da: Det ender med os) har over 500 millioner views på TikTok.

Du kan købe Minder om ham online her eller i den nærmeste boghandel.


Det var altid dig

Morgan Grant og hendes teenagedatter, Clara, kunne ikke være gladere for at være  forskellige. Morgan er fast besluttet på at forhindre sin datter i at begå de samme fejl, som hun selv gjorde, som ung. Hun måtte nemlig udsætte sine egne drømme, da hun blev gravid og gift som helt ung. Og Clara vil gøre alt for ikke at ende som sin mor; forudsigelig og kedelig.

Men de to modstridende personligheder gør det svært at leve under samme tag, hvis det ikke var for Claras fredfyldte far som er familiens anker. Men da han kommer ud for en tragisk ulykke smadres freden og Morgan og Clara må nu kæmpe for at genopbygge deres liv.

Du kan købe Det var altid dig online, fx på Saxo.com, eller i din nærmeste boghandel.


Mørkt bedrag

Mørkt bedrag, romance, Colleen Hoover

Hvor langt er du villig til at gå for kærligheden?

Lowen er forfatter, men hendes karriere halter gevaldigt. Da hun en dag bliver tilbudt muligheden for at skrive en serie af bestsellerforfatteren Verity Crawford færdig, takker hun derfor straks ja.

Lowen tager til familien Crawfords hjem for at gennemgå Veritys noter. Men på Veritys kontor finder Lowen en ufærdig selvbiografi, hvor Verity beskriver de rædselsvækkende begivenheder, der ødelagde familien Crawford for altid.

Skal Lowen fortælle om sin opdagelse? Og hvad er der egentlig sket med Verity?

Mørkt bedrag er en gribende og nervepirrende romantisk thriller fra romance-dronningen Colleen Hoover.

LÆS OGSÅ: Gribende romantisk thriller fra Colleen Hoover! Smuglæs i Mørkt bedrag

Du kan købe Mørkt bedrag online, fx på Saxo.com, eller i din nærmeste boghandel.


Tilstå

Tilstå, Colleen Hoover, romance, kærlighedsroman, kærlighedsromaner, kærlighedshistorie

Auburn Reed har planlagt sit liv ned i mindste detalje. Hun er ambitiøs og styrer målbevidst mod sine drømme, men da hun ved et tilfælde møder den karismatiske kunstner Owen, kan hun ikke lade være med at forelske sig.

LÆS OGSÅ: Smuglæs i Collen Hoovers hjerteskærende roman Tilstå

Owen har dog hemmeligheder, der truer med at ødelægge alt, hvad Auburn elsker. Hvis Owen virkelig elsker hende, må han give afkald på sine hemmeligheder. Nogle gange er sandheden dog langt værre, end hemmeligheden nogensinde kunne være.

Du kan købe Tilstå online her eller i din lokale boghandel.Hopeless-serien

Uden håb, hopeless, Colleen Hoover, kærlighedsroman, romanceAltid håb, hopeless, Colleen Hoover, kærlighedsroman, romance

Uden håb og Altid håb, de to bind i Colleen Hoovers Hopeless-serie, møder vi Sky og hendes crush Dean, der har et blakket ry. Dean vækker en masse følelser i Sky, som hun ikke helt forstår. Men selvom Sky forsøger at holde sig fra Dean, så er han vedholdende, og langsomt lader Sky paraderne falde.

LÆS OGSÅ: Derfor SKAL du bare læse Uden håb og Altid håb af Colleen Hoover

Det viser sig dog, at Dean har haft hemmeligheder for hende – hemmeligheder der påvirker Sky i en sådan grad, at hun er forandret for altid.

Kan Sky og Dean hele deres følelsesmæssige sår og finde en måde at leve og elske grænseløst?

Du kan købe Hopeless-serien online her eller i din lokale boghandel.9. november

9. november, Colleen Hoover, romance, romance-bøger, kærlighedsroman

Aftenen inden hun flytter fra Los Angeles til New York, møder Fallon den charmerende Ben. De forelsker sig ved første blik og tilbringer timerne inden flyrejsen sammen. Men hvordan kan lykken vare ved, når de om lidt befinder sig i hver deres ende af landet?

I stedet for at indlede et langdistanceforhold med alle dets afsavn beslutter de sig for at mødes på samme dag i november i løbet af de næste fem år uden at have nogen kontakt ellers. Men fem år er lang tid – er kærlighed nok til at holde dem sammen?

Du kan købe 9. november online her eller i din lokale boghandel.Det ender med os

Det ender med os, Colleen Hoover, kærlighedsromaner, kærlighedshistorier,

Da Lily falder for den flotte neurokirurg Ryle, er det næsten for godt til at være sandt. Hun har ikke altid haft det let, men nu ser alting lyst ud. Selvom Ryle er imod faste forhold, giver han snart efter for sine principper, og Lily er lykkelig.

LÆS OGSÅ: Det ender med os er en modig roman om kærlighedens skyggeside. Læs første kapitel her

Men der er alligevel noget ved Ryle, der giver skår i glæden – og da Lilys ungdomskæreste Atlas en dag dukker op, trues alt, hvad Lily og Ryle har opbygget sammen.

Du kan købe Det ender med os online her eller i din lokale boghandel.Måske en dag

Måske en dag, Colleen Hoover, kærlighed, kærlighedsbog, kærlighedshistorie

En skøn, hjertevarm fortælling om kærlighed og bedrag, venskab og musikkens helende kraft.

Da den musikstuderende Sydney flytter ind på et værelse hos den flotte guitarist Ridge, er det sidste, hun forventer, at blive forelsket.

Sydney og Ridge kommer dog hurtigt tæt på hinanden, og snart begynder de at skrive sange sammen. Det varer ikke længe, før de må kæmpe for at holde de spirende følelser tilbage, som vokser i dem imod alle odds … 

Du kan købe Måske en dag online her eller i din lokale boghandel.Forbandede kærlighed

Forbandede kærlighed, Colleen Hoover, romance, kærlighedshistorie

Da Tate Collins møder den hemmelighedsfulde pilot Miles Archer første gang, er det langt fra kærlighed ved første blik. Det eneste, de to har til fælles, er en ubestridelig gensidig tiltrækning.

Snart indleder Tate og Miles et uforpligtende forhold baseret på sex. Det burde være den perfekte ordning for dem begge, for Tate har ikke tid til at have en kæreste, og Miles er slet ikke ude efter kærlighed. Men er det muligt helt at holde følelser adskilt fra deres forhold?

En stærk og dampende hed fortælling om at komme op til overfladen og lære at elske igen – selv når kærligheden synes allermest forbandet.

Du kan købe Forbandede kærlighed online her eller i din lokale boghandel.