Amerikanske romaner Colleen Hoover Fiktion Romantiske bøger Skønlitteratur

Ny bog fra Colleen Hoover. “Tilstå” får dig til at gribe ud efter lommetørklæderne

Ny bog fra Colleen Hoover. "Tilstå" får dig til at gribe ud efter lommetørklæderne

Tilstå er en velfortalt kærlighedsroman med en hjerteskærende historie om overlevelse og mod samt om at finde håb, når der ikke synes at være noget.

Den amerikanske forfatter Colleen Hoover er kendt og elsket for sine velfortalte kærlighedshistorier, der altid tager nogle overraskende drejninger. Romanen Tilstå vandt i 2015 læserprisen Goodreads Choice Awards og udkommer nu endelig på dansk.

Et skæbnemøde

Auburn Reed har mistet alt, der er vigtigt for hende, og kæmper nu for at lægge fortiden bag sig, genopbygge sit liv og se fremad. Hun styrer målbevidst mod sine drømme og tillader ikke sig selv svinkeærinder.

Men skæbnen gør det ikke let for hende. Da hun en dag besøger et kunstgalleri for at søge et job, er hun ikke forberedt på at få benene slået væk under sig af den gådefulde og karismatiske kunstner Owen Gentry.

 “Jeg vil altid elske dig, selv når jeg ikke kan.” – Tilstå

Dystre hemmeligheder

Der er øjeblikkelig tiltrækning mellem Auburn og Owen, og for en gangs skyld lader Auburn sit hjerte bestemme. Men hvad hun ikke ved er, at Owen husker hende fra tidligere, og det viser sig ikke at være det eneste, han holder skjult for hende.

Owens hemmeligheder truer med at ødelægge alt, hvad Auburn elsker, og den eneste måde, hun kan få sit liv tilbage på rette kurs, er at holde Owen ude af det. Hvis han vil redde deres forhold, må han tilstå, men i dette tilfælde kan tilståelsen blive langt mere destruktiv end den egentlige synd.

To sider af samme historie

Historien fortælles fra både Auburn og Owens synsvinkel og giver os adgang til de tanker og bekymringer, de hver især kæmper med. Kunst spiller en central rolle i bogen, der er krydret med billeder af originale kunstværker skabt til historien.

Colleen Hoover, Tilstå
Dette er tre ud af de i alt seks originale kunstværker, som er skabt til historien i Tilstå.

Om forfatteren Colleen Hoover

Amerikanske Colleen Hoover (f. 1979) er en produktiv dame. På blot seks år har hun udgivet 16 bøger samt en novelle, hvoraf flere af dem har ligget på New York Times’ bestsellerliste.

Ny bog fra Colleen Hoover. "Tilstå" får dig til at gribe ud efter lommetørklæderne

Hun debuterede tilbage i 2012 med bogen Slammed, som hun selv udgav online. E-bogen blev et internetfænomen og røg direkte ind på New York Times’ bestsellerliste, hvorefter et forlag slog til og udgav en trykt version.

Få styr på alle Colleen Hoovers romaner her og rækkefølgen du bør læse dem i.


Her kan du læse mere omTilstå af Colleen Hoover

Ny bog fra Colleen Hoover. "Tilstå" får dig til at gribe ud efter lommetørklæderne

En hjerteskærende fortælling om overlevelse og mod samt om at finde håb, når der ikke synes at være noget. En velfortalt kærlighedsroman med en overraskende drejning.

Du kan købe Tilstå online her eller hos din lokale boghandler fra den 20. juni.


“Fabelagtig hjerteskærende og fuldstændig umulig at lægge fra sig. Endnu et mesterværk!” – Goodreads