Børnebøger

Solen og stjernen er en queer kærlighedsfortælling fra Percy Jacksons magiske univers

Solen og stjernen, rick riordan

Hades’ søn, Nico, har forelsket sig i Apollons søn, Will. Men kan deres kærlighed overleve en livsfarlig rejse gennem underverdenen? Solen og stjernen er en medrivende fantasyfortælling fuld af humor, romantik og fascinerende græsk mytologi.

Rick Riordan har slået sig sammen med forfatteren Mark Oshiro i denne eventyrlige roman, der tager afsæt i Percy Jackson-universet.

I Solen og stjernen følger vi Nico Di Angelo, der har oplevet en del modgang i sit liv. Som søn af Hades er det, som om ulykkerne forfølger ham. Heldigvis er der én ting, der lyser op i hans hverdag: kæresten Will, der er søn af guden Apollon.

LÆS OGSÅ: Q&A med Rick Riordan om den populære bestsellerserie Percy Jackson

Men da en titan fra underverdenen får brug for Nicos hjælp, må han rejse ned i dybet. Will insisterer på at tage med, selvom han som søn af lysets gud ikke er skabt til at overleve i mørket. Nico gør alt for at beskytte Will i dødsriget og må samtidig kæmpe med både indre og ydre dæmoner.

I Solen og stjernen får den populære bifigur Nico Di Angelo fra Percy Jackson-bøgerne sin egen historie. Det er noget, der skaber glæde på læsefællesskabet Goodreads.

“Jeg har elsket Nico Di Angelo i årevis, og derfor er dette selvfølgelig en af de bøger, jeg har glædet mig allermest til i år. Alligevel formåede den at overgå mine forventninger,” skriver en bruger.

LÆS OGSÅ: Ny hybridgenre hitter: Alle elsker romantasy

En anden læser skriver:

“Dette er en strålende og genialt udtænkt mytologisk fortælling, der er hylende morsom på den karakteristiske Riordan-måde. At læse Solen og stjernen føltes som at komme hjem.”


Solen og stjernen

Solen og stjernen er en queer kærlighedsfortælling fra Percy Jacksons magiske univers

En ny og spændende rejse fra Percy Jacksons eventyrlige univers.

Som søn af Hades er Nico Di Angelo vant til en masse uheldsvangre begivenheder i sit liv. Men én ting lyser dog i hans liv: hans kæreste Will Solace, søn af Apollon. Sammen kan de to overkomme de værste prøvelser. Indtil videre.

Men titanen Bob kalder på Nico fra underverdenen. Han er i fare, og Nico er nødt til at rejse ned i mørket for at hjælpe ham. Will insisterer på at tage med – men kan et lysets væsen overleve i mørket og dybet? Og hvad mon det betyder, når der i en profeti står, at Nico må efterlade ‘noget af samme værdi’ i dybet?

Følg med i det hæsblæsende eventyr med Nico Di Angelo, der tager afsæt i det magiske Percy Jackson-univers.

God fra omkring 10 år.

Du kan købe Solen og stjernen online eller i din nærmest boghandel.