Aktuelt Erotik Fiktion Romantiske bøger

Marked Men er en forførende og spicy serie til alle romance-fans

rule, marked men

Marked Men er en romantisk serie om hemmelige længsler og forbudte forelskelser.

Er du også vild med Colleen HooverAfter-serien og Fifty Shades of Grey? Så er Marked Men lige noget for dig. 

Serien, der udkommer som film i danske biografer til august, er en dramatisk fortælling om at forelske sig i den helt forkerte. 

Forfatteren bag bøgerne, amerikanske Jay Crownover, står bag en lang række romance-bøger, hvoraf flere har været på New York Times’ bestsellerliste. Hendes Marked Men-serie udkommer som film til august 2024.

LÆS OGSÅ: Rækkefølgen i Colleen Hoovers forfatterskab. Se alle bøgerne her

I seriens første bind, Rule – En Marked Men-roman, følger vi den smukke Shaw Landon, der på overfladen har styr på det hele. Hun er dygtig på sit studie, gør sig altid umage og har fornuftige fremtidsplaner. Der er bare ét problem: Hun er håbløst forelsket i rebellen Rule Archer, selvom han er alt det, hun burde holde sig langt væk fra.

Rule har aldrig fulgt andres regler. Han lever et liv på kanten fyldt med druk, fester og tilfældige one night stands. Derfor har han ikke meget tilovers for den perfekte Shaw, der altid gør alt det rigtige. Alligevel er hun den eneste, der kender hans sande jeg – og ved at han bærer på en dyb sorg over tabet af sin tvillingebror.

Snart kan Rule og Shaw ikke længere benægte deres gensidige tiltrækning. Men kan en pige som hende og en fyr som ham finde sammen uden at ødelægge kærligheden – eller hinanden?

LÆS OGSÅ: Ny hybridgenre hitter: Alle elsker romantasy

Seriens andet bind, Jet – En Marked Menroman, udkommer til september.


Rule – En Marked Men-roman

Jay Crownover, Rule, Marked men

Shaw Landon har været hemmeligt forelsket i Rule Archer fra det øjeblik de mødtes. Rule er alt hvad et dydsmønster som Shaw burde holde sig langt væk fra – og den eneste person, som hun aldrig har forsøgt at ændre sig for. Hun er ikke bange for hans skræmmende piercinger og tatoveringer eller hans rå attitude. Selvom hun ved, at Rule er helt forkert for hende, så har hun svært ved at overbevise sit hjerte om det.

For en rebel som Rule Archer er Shaw Landon en storsnudet, perfekt prinsesse. Hun har levet sit liv efter andres regler; Rule har lavet sine egne. Han gider ikke bruge tid på en pæn pige som hende, selvom hun som den eneste kender hans sande jeg.

Efter en nat med stærke fødselsdagsdrinks, blotlagte hemmeligheder og andre udskejelser kan Rule og Shaw ikke længere benægte deres gensidige tiltrækning. Men hvordan kan en pige som hende og en fyr som ham finde sammen uden at ødelægge kærligheden – eller hinanden?

Du kan købe Rule online fx hos Gucca.dk eller i din nærmeste boghandel fra 10. juni