Børnebøger Bøger til unge Carlsen Fantasy og dystopi Fantasy til børn og unge

Percy Jackson: 50 % dreng, 50 % gud, 100 % helt

Percy Jackson, Rick riordan, fantasy, fantasy bøger, mytologi

“Prøv lige at høre, jeg havde ikke lyst til at være halvblods. Hvis du læser det her, fordi du tror, at du også er det, har jeg følgende råd til dig: Luk bogen øjeblikkelig. Hvad det end er for en løgn, din mor eller far har fortalt dig om din fødsel, så tro på den, og prøv at få et normalt liv.

Det er farligt at være halvblods. Det er uhyggeligt. Ofte fører det til en pinefuld og frygtelig død. Hvis du er et almindeligt barn, der læser det her, fordi du tror, det er fiktion, er det helt fint. Læs bare videre. Jeg er misundelig på dem, der er i stand til at tro, at det her aldrig nogensinde har fundet sted.

Hvis du på nogen måde kan kende dig selv i det, der står på siderne – hvis du kan mærke noget røre på sig indeni – så hold op med at læse med det samme. Måske er du en af os. Og så snart det går op for dig, er det kun et spørgsmål om tid, før de også kan fornemme det og kommer efter dig. Nu har jeg i hvert fald advaret dig.

Jeg hedder Percy Jackson. Jeg er tolv år gammel. Indtil en dag for et par måneder siden var jeg kostskoleelev på Yancy-akademiet, en privatskole for problembørn nord for New York.

Er jeg da et problembarn?

Ja, det kan man vist roligt sige …” 

 

Humor, spænding og mytologi

Rick Riordans fantastiske serie om de græske guder og teenage-helten Percy Jackson er siden udgivelsen af det første bind i Danmark i 2010 solgt i mere tusindvis af eksemplarer – og den unge helt er stadig utrolig populær. Nu udkommer hele serien med nye, lækre omslag til fans og en ny generation af læsere. For de legendariske fortællinger om Percy holder stadig.

 

“I Percy Jackson: Lyntyven væves de antikke myter […] elegant sammen med nutiden i en moderne og fantasifuld – men også lærerig – forening, og med konstant miks af action og humor er bogen absolut topunderholdning fra start til slut” – Troldspejlet

Kender du Percy Jackson? Eventyret starter her!

Percy Jackson, rick riordan, fantasy, fantasybøger,

12-årige Percy Jackson er på vej til at blive smidt ud af endnu en skole, fordi han har pulveriseret sin lærer. Han ved ikke, hvad der skete, men det er ikke første gang, der sker besynderlige ting omkring ham.

Da han efter en dramatisk flugt ender i Halvblodslejren, møder han væsner, der kun burde optræde i bøger om græsk mytologi. Og de græske guder viser sig også at være særdeles levende. Og ikke mindst vrede. Overguden Zeuz’ lyn er blevet stjålet, og det viser sig, at Percy er den hovedmistænkte.

Percy har nu ti dage til at bevise sin uskyld, og sammen med to venner sætter han af sted tværs over USA i jagten på Zeuz’ tordenkile.

Fra ca. 10 år

 

Du kan købe alle bøgerne i Percy Jackson-serien her eller hos din lokale boghandler.

 

Forfatter Rick Riordan

I mange år underviste Rick Riordan i engelsk og historie, men i dag er han verdenskendt som manden bag serierne om Percy Jackson, Olympens helte og Magnus Chase og de nordiske guder. Rick Riordan er en sand mester i at gøre mytologiens verden levende igen, og hans bøger er oversat til 37 sprog og har solgt mere end 55 mio. eksemplarer.

Her giver vi dig det ultimative overblik over hans serier – fra Percy Jackson til og Apollons prøvelser.

 


Nyt fra Rick Riordan:

Fra Jupiterlejrens hemmelige arkiv – En probatios dagbog

Fra Jupiterlejrens hemmelige arkiv, En probatios dagbog, Rick Riordan,

Claudia er ny rekrut i Jupiterlejren. Hun har glædet sig til at træne sine kræfter og lære de andre halvguder at kende.

Desværre begynder der at ske mærkelige ting i lejren, som kan betyde undergangen for dem alle. En gammel hemmelighed bliver afsløret, og hvis ikke den bliver stoppet, er det farvel til Jupiterlejren for evigt. For alle.

LÆS OGSÅ: Percy Jackson: 50% dreng, 50% gud, 100% helt

Læs med i Claudias dagbog, hvor du kan følge den spændende opklaring og den nye rekruts (vildt pinlige) oplevelser.

En sjov og spændende historie til de læsere, der kender serien Apollons prøvelser, eller som bare er vilde med mesterfortælleren Rick Riordan.

Fra ca. 8 år.

Du kan købe Fra Jupiterlejrens hemmelige arkiv – En probatios dagbog online eller i din nærmeste boghandel.