Fiktion Amerikanske romaner Romantiske bøger Skønlitteratur

Wait for you-serien er hotte kærlighedsbøger med et tvist

Wait for you-serien er hotte kærlighedsbøger med et tvist

Kærlighed er sjældent en dans på roser. For selvom det er fantastisk at være forelsket, spænder skæbnen ofte ben på den ene eller anden måde. Det skriver Jennifer L. Armentrout om i den hotte og romantiske Wait for you-serie.

Derfor skal du læse Wait for you-serien

Romance-genren spænder bredt, lige fra lyserøde YA-love stories til dampende hed erotik, og de kan hver især noget helt særligt. Vi er vilde med Wait for you-serien, fordi den kombinerer de bedste elementer fra alle de forskellige undergenrer, så man som læser får den ultimative læseoplevelse.

Wait for you-serien tager nemlig fat i nogle af livets tunge emner såsom overgreb og familietragedier, og hvordan disse påvirker os som mennesker. Men selvom det er romaner med alvorlige undertoner, så er bøgerne også krydret med hotte scener, fængende kærlighedshistorier og charmerende hovedpersoner, man falder pladask for som læser.

Kort sagt har Wait for you-serien alt det, man kunne ønske sig af en kærlighedsroman!

Wait for you, Jennifer L. Armentrout, Hold om mig, vent på mig, bliv hos mig, kærlighed, kærlighedsroman, kærlighedsbog, romance

Kort om bøgerne i Wait for you-serien

Den første bog i serien, Vent på mig, handler om 19-årige Avery, der flytter på tværs af USA for at gå på college og lægge sin smertefulde fortid bag sig. Det eneste, hun ønsker, er at starte på en frisk, passe sine studier, få et par gode venner og ellers undgå alt for meget opmærksomhed.

Det skal dog vise sig at være lettere sagt end gjort. Allerede første dag på college støder hun nemlig ind i den charmerende Cameron. Selvom Avery afviser ham gang på gang, giver han ikke så let op … Kan Avery glemme fortidens grusomme hændelser og i stedet fokusere på fremtidens muligheder?

Wait for you, Jennifer L. Armentrout, hold om mig, vent på mig, bliv hos mig, kærlighed, romance, kærlighedsroman, kærlighedsbøger

Wait for you-seriens anden bog Bliv hos mig følger man Teresa Hamilton. Hun er forelsket i sin storebrors bedste ven Jase, men efter at de to har kysset, taler han ikke længere til hende.

Hvad Teresa dog ikke ved er, at Jase også er forelsket i hende. Jase er dog bange for at komme for tæt på Teresa på grund af en mørk hemmelighed, men til sidst overgiver han sig til sine følelser.

Da en tragedie rammer, bliver det forelskede par tvunget til at beslutte, hvad de er villige til at gøre for at blive sammen.

Tredje og sidste bog Hold om mig handler om 21-årige Calla. Calla er aldrig blevet kysset, har aldrig set havet og har aldrig været i en forlystelsespark. Som barn så hun til gengæld ting, der har givet hende psykiske og fysiske ar for livet.

Calla har derfor ingen planer om at vende tilbage til sit gamle liv, men da hun opdager, at hendes mor har stjålet hendes collegepenge og oparbejdet en kæmpe gæld i hendes navn, er Calla nødt til at vende tilbage til sin hjemby.

Da Calla ankommer til byen, er moren dog ikke til at finde nogen steder. I stedet møder hun den sexede og intense Jackson James, som giver hende et job og hjælper hende med at lede efter sin mor.

Se også: Er du helt vild med Wait for you-serien? Smuglæs i Hold om mig her

Jennifer L. Armentrout lever for at skrive

Jennifer L. Armentrout, Wait for you, hold om mig, vent på mig, bliv hos mig, romance, kærlighed, kærlighedsbog, kærlighedsroman
Photo credit: Franggy Yanez Photography

Jennifer L. Armentrout har altid elsket at skrive og drømte allerede i high school om at blive forfatter. Alligevel skulle der gå mange år, før hun besluttede sig for at gøre skrivedrømmen til en levevej.

Siden hendes første bog udkom i 2011, har den populære og travle forfatter skrevet mere end 50 bøger. Adskillige af disse har toppet New York Times’ bestsellerliste. Meget af Jennifer L. Armentrouts tid går da også med at skrive. Som hun selv har fortalt, bruger hun nemlig op mod 10-11 timer om dagen på at skrive, syv dage om ugen. Samtidigt er hun også en meget alsidig forfatter, der formår at begå sig inden for en række forskellige genrer.

Og der er ingen tvivl om, at hendes fans er vilde med hendes bøger. Med mere end 135.000 følgere på Facebook, 62.000 følgere på Twitter og 54.000 følgere på Instagram er Jennifer L. Armentrout uden tvivl en af tidens hotteste romance-forfattere.

Du kan finde alle bøgerne i Jennifer L. Armentrous Wait for you-serie online her eller i din lokale boghandel.