Julegaver: De bedste bøger, hvor de elskende får hinanden til sidst

Julen nærmer sig, og kniber det med kreativiteten, når der skal julegaveshoppes, følger her en skudsikker guide til de allerbedste hårde pakker, bøgerne:

Er det ikke noget med, at julen er hjerternes fest? I så fald passer disse otte udgivelser perfekt til en decemberfridag på sofaen eller pakket ind til den håbløse romantiker. For her ender det hele godt til sidst, og hvem elsker ikke en hæsblæsende kærlighedshistorie, der forløses i flettede fingre?


Colleen Hoover: Uden håb og Altid håb

Julegaver: De bedste bøger, hvor de elskende får hinanden til sidstUden håb
Dean Holder både skræmmer og fascinerer Sky, der ikke helt ved, hvad hun skal føle for den dragende fyr med det blakkede ry.  Han har hemmeligheder for hende, og da de bliver afsløret, påvirker det Sky i en sådan grad, at hun er forandret for altid.

Altid håb
Mens Sky i Uden håb prøver at forstå de hemmeligheder, minder og modsatrettede følelser, Holder vækker i hende, får man i Altid håb et indblik i Holders følelsesliv og alt det, han er formet af. For det viser sig, at han er traumatiseret af et minde om en lille pige, og at han hele sit liv har forsøgt at frigøre sig fra en overvældende skyldfølelse. Han havde dog aldrig forudset, hvor hårdt det ville være endelig at møde den pige igen og finde den ro, han så desperat ønsker.

Uden håb lå nummer et på New York Times bestsellerliste, da den udkom i USA og har været elsket af titusindvis af læsere, der efterfølgende har givet den topkarakter på Goodreads.

LÆS OGSÅ: Derfor SKAL du bare læse Uden håb og Altid håb af Colleen Hoover

Du kan købe Uden håb og Altid håb online, på fx Saxo.com, eller i din foretrukne boghandel.


Jennifer L. Armentrout: Vent på mig, Bliv hos mig og Hold om mig

Julegaver: De bedste bøger, hvor de elskende får hinanden til sidst

Den første bog i serien, Vent på mig, handler om 19-årige Avery, der flytter tværs over USA for at gå på college og for at lægge sin smertefulde fortid bag sig. Allerede første dag på college støder hun ind i den charmerende Cameron.

Bliv hos mig følger man Teresa Hamilton, der er forelsket i sin storebrors bedste ven Jase, men efter at de to har kysset, taler han ikke længere til hende. Hvad Teresa ikke ved er, at Jase også er forelsket i hende. Jase er dog bange for at komme for tæt på Teresa på grund af en mørk hemmelighed, men til sidst overgiver han sig til sine følelser.

Tredje og sidste bog Hold om mig handler om 21-årige Calla. Som barn så hun ting, der har givet hende psykiske og fysiske ar for livet. Da hun opdager, at hendes mor har stjålet hendes collegepenge og oparbejdet en kæmpe gæld i hendes navn, er Calla nødt til at vende tilbage til sin fødeby. Da Calla ankommer til byen, er moren ikke til at finde nogen steder. I stedet møder hun den sexede og intense Jackson James, som giver hende et job og hjælper hende med at lede efter sin mor.

Du kan købe Wait for you serien her eller i din foretrukne boghandel.


J.P. Monninger: Vejen til dit hjerte

Jul Kærlighed

Danielle Steel viser endnu engang, hvorfor hun er en af verdens mest elskede historiefortællere i denne storslåede fortælling om en mors ubetingede kærlighed.

At tage chancer er en del af livet, men når man spiller med høje odds, er der meget at tabe.

Det må enken Kate Madison sande, da hendes fire voksne børn begynder at træffe deres egne valg.

Danielle Steel har skrevet romaner i fire årtier og er en af USA’s allerstørste forfattere. Hendes bøger er solgt i næsten 700 millioner eksemplarer fordelt på 69 lande og 43 sprog.

LÆS OGSÅ: Min første læseoplevelse med Danielle Steel

LÆS OGSÅ: Hvor mange Danielle Steel romaner på denne liste har du læst?

Du kan købe Mod alle odds her eller i din foretrukne boghandel.


Eve Chase: Tilbage til Black Rabbit Hall

Jul
Tilbage til Black Rabbit Hall er historien om to kvinder, der med årtiers mellemrum er forbundet til stedet Black Rabbit Hall.

Amber Alton besøger hver sommer med sin familie det smukke landsted Black Rabbit Hall, når de skal have en pause fra det travle byliv i London.

Men en aften i 1968 bliver de fire Alton-søskendes liv rystet af en frygtelig tragedie. Med ét må Amber indtage rollen som voksen, og en ny virkelighed – og en ny katastrofe – truer.

Årtier senere kører Lorna og hendes forlovede omkring i Cornwall på jagt efter det perfekte sted at holde deres bryllup. Lorna føler sig draget mod et smukt, men meget nedslidt landsted, som hun mener at mindes fra sin barndom, men hun ved ikke hvorfor.

LÆS OGSÅ: Familien blev opløst af én særlig tragedie – Tag med tilbage til Black Rabbit Hall’s fortryllende omgivelser

Du kan købe Tilbage til Black Rabbit Hall online, fx på Saxo.com, eller i din foretrukne boghandel.


Jillian Cantor: Det glemte brev

Jul
I Østrig i 1938 må den unge Kristoff overtage sin jødiske mesters virke med at lave frimærker til tyskerne, da mester forsvinder under Krystalnatten.

Selv om det er med livet som indsats, hjælper Kristoff den østrigske modstandsbevægelse med at lave falske identitetspapirer til jødiske familier.

Midt i krigens brutale kaos forelsker han sig hovedkulds i mesters datter Elena, og han må finde en måde at redde både hende og sig selv på.

I 1989 i Los Angeles støder Katie Nelson på sin fars frimærkesamling og sender den til vurdering hos eksperten Benjamin, der opdager et sjældent østrigsk frimærke fra 1940’erne på et brev, der aldrig er blevet afsendt.

Katies far har Alzheimers, så for at finde svar på hvor det mystiske brev kommer fra, rejser Katie til Berlin, hvor muren netop er faldet. Her bliver hun konfronteret med en familiehistorie fuld af lidenskab og tragedie, der går på tværs af kontinenter og generationer.

LÆS OGSÅ: Q&A med forfatteren til DET GLEMTE BREV: Vi forstår bedst vores fortid, hvis vi digter videre på den

LÆS OGSÅ: Læseguide: Det glemte brev af Jillian Cantor

Du kan købe Det glemte brev her eller i din foretrukne boghandel.