Julegaver: de bedste bøger til din søn, bror eller bedste ven

Fra en dansk mand der udgiver sig som iransk flygtning, til portrætter af bl.a.Yahya Hassan og Michael Laudrup, til lækker, hjemmelavet cowboytoast – mangler du gaven til din søn, din bror eller din bedste ven, så har vi fem bud på, hvad du kan lægge under træet.

 

Julegaver: de bedste bøger til din søn, bror eller bedste venMænd – de bedste portrætter af Euroman

For første gang samles mere end 25 års portrætter fra magasinet Euroman til en bog, der ikke blot fortæller historien om forskellige kendte, danske mænd, men også viser et tværsnit af politik, sport og kultur i det moderne Danmark i samme periode. Hvert portræt bliver aktualiseret ved, at skribenten fortæller om, hvordan interviewet blev til, og hvordan det foregik. Læs bl.a. om Michael Laudrup, Anders Fogh Rasmussen, Yahya Hassan, Nicklas Bendtner, Mads Holger, Casper Christensen, Kevin Magnussen og mange flere.

Køb Mænd – de bedste portrætter her.

Læs mere om bogen her.

 


 

Julegaver: de bedste bøger til din søn, bror eller bedste venFlyttehjemmefra-kogebog af Louisa Lorang

Med denne bog får du over 60 opskrifter på nemme, hurtige og billige og ikke mindst sunde måltider.

Mange af opskrifterne er baseret på få ingredienser, de kan laves på relativ kort tid – og efterlader stort set ingen opvask.

Snup opskriften: Lækre cowboytoast på mindre end 30 minutter.

Du får opskrifter på klassikere som cup noodles, bolognese, kartoffelsuppe, bøf bearnaise og tex-mex plus masser af ny inspiration til måltider, som er lette at bikse sammen og smager himmelsk f.eks. citronpasta med ærteskud, bowls, loaded sweet potatos og bao med hoisin flæsk.

Køb Flyttehjemmefra-kogebog her.


 

 

Julegaver: de bedste bøger til din søn, bror eller bedste venVahid af Kristian Husted

En dansk mand stiller sig en dag i en kø på Lesbos sammen med tusindvis af andre mennesker, der vil registreres som flygtninge i Europa. Det lykkes, og som en iransk forfatter ved navn Vahid Evazi begiver han sig op igennem Europa.

Hans rejse ender i Sandholmlejren, hvor han bliver registreret som asylansøger i Danmark, inden han sendes ud til et dansk asylcenter sammen med to hundrede andre mænd fra hele verden.

Køb Vahid som e-bog eller lydbog her.

Læs også: “Hvad hvis nu det VAR mig”

 


 

Julegaver: de bedste bøger til din søn, bror eller bedste venAsfalt og blomster af Benn Q Holm

En vinterdag i 1972 findes den unge enlige mor Alice Hansen myrdet i en baggård i Minefeltet i København. Den omsværmede Alice efterlader sig en lille søn, Jack. Morderen findes aldrig. Jack vokser op hos sine bedsteforældre. Alt er mørke og tavshed. Han er optaget af at finde sin far, men bliver langsomt opslugt af 80’ernes blå melankoli med hvad det indebærer af stoffer og punkattitude. Han ender på Nørrebro som fordrukken forsanger i et støjrockband, inden han igen bryder op, og fordufter ud i det blå. København 2015: Journalisten Mikael Busk kontaktes af kunsthistorikeren Dan Reimer som leder efter Jack Hansen. Som Busk graver i sagen om den forsvundne Jack, dukker der nye spor op i det uopklarede drab på Alice Hansen.

Køb Asfalt og blomster her.

Læs mere: “Med København som baggrundstæppe”


Julegaver: de bedste bøger til din søn, bror eller bedste venÅndernes labyrint af Carlos Ruiz Zafón

Barcelona i slutningen af 1950’erne. Daniel Sempere, drengen der opdagede en bog, som kom til at forandre hans liv, er i gang med at afdække mysteriet om sin mors død. Et mysterium, der har åbnet en sorg og en afgrund i hans sjæl. Da Alicia Gris dukker op, skal hun vise sig at være den person, der hjælper ham med at finde forklaringen på familiens hemmelige historie – men til en meget høj pris.

Læs også: Mesterforfatteren røber nu de sidste hemmeligheder fra De glemte bøgers kirkegård

Åndernes labyrint er en fortælling fuld af idenskab, intriger og eventyr. Denne roman afslutter Carlos Ruiz Zafóns store saga, De glemte bøgers kirkegård, der blev indledt med Vindens skygge i 2004.

Køb Åndernes labyrint her.