Amerikanske romaner Colleen Hoover Fiktion Indefra Romantiske bøger

“Vil I ikke nok udgive Colleen Hoover?”

Der er ingen tvivl om, at Colleen Hoover sætter tonen for romantiske fortællinger, som fanger de fleste.

Vi er altid på udkig efter det seneste kærlighedshit. Vi læser mange manuskripter ugentligt for at finde frem til de sjoveste, sødeste, mest romantiske og mest sexede kærlighedsromaner, som vi kan dele med vores læsere.

LÆS OGSÅ: Millioner køber Colleen Hoovers bøger om kærlighed med kant

For gode bøger bliver kun endnu bedre, når de kan deles med andre. Og vi lytter gerne til vores følgeres udgivelsesønsker og forslag. Derfor kunne vi ikke undgå at bemærke, hvor ofte Colleen Hoovers navn blev nævnt i vores kommentarfelter. Da der begyndte at tikke mails ind i vores indbakke med forespørgsler på, om vi ikke ville udgive Colleen Hoover på dansk, var vi helt sikre: Vi blev nødt til at se nærmere på den amerikanske forfatter, som alle vores følgere talte om.

Colleen Hoover

Elsket af sine læsere

Colleen Hoover er et af de hotteste forfatternavne i USA lige nu. Hun startede sin forfatterkarriere som selvudgiver, men da hendes bøger fandt vej ind på de amerikanske bestsellerlister, blev hun hurtigt opsnappet og udgivet på et større forlag. Hun havde nemlig hurtigt dannet sig en trofast fanbase, der læste og elskede alt, hvad hun skrev. Og da hun strøg ind på bestsellerlisterne, var hun slet ikke til at overse.

Colleen Hoover er kendt som en af de største forfattere inden for New Adult-genren, som er kærlighedsfortællinger, der omhandler hovedpersoner i 20’erne. I 2015 blev hun, takket være sine læseres stemmer, tildelt Goodreads Choice Awards for bedste kærlighedsroman og vandt dermed over populære romance-forfattere som E. L. James, Elle Kennedy og Sylvia Day.

Rørende kærlighedsfortællinger

Da vi begyndte at læse Colleen Hoovers manuskripter, havde vi svært ved at stoppe igen. Faktisk lå vi to redaktører og læste en hel nat væk, imens vi skrev talrige sms’er til hinanden om, hvor sødt/rørende/fint/sexet og romantisk Colleen Hoover skrev. Vi var hooked fra første linje. Og selvfølgelig blev vi nødt til at oversætte Colleen Hoovers kærlighedshistorier og dele dem med resten af landet.

Den første Colleen Hoover-roman der udkommer på dansk er Forbandede kærlighed, som er en fortælling om Tate Collins og den hemmelighedsfulde pilot Miles Archer. Deres første møde er langt fra romantisk, men inden længe flyver gnisterne mellem dem. Men Miles kæmper med sin dystre fortid, der har fået ham til at sværge, at han aldrig vil elske igen …

Vil du vide mere om New Adult-genren? Læs med her.


Efterfølgeren til kæmpehittet Det ender med os er på vej. Glæd dig til Det begynder med os, der udkommer d. 16 november!

Endelig!

Det begynder med os starter, hvor Det ender med os sluttede — Colleen Hoover fortsætter historien om Lily og Ryle og ikke mindst fanfavoritten Atlas, hvis historie vi endelig hører.

Colleen Hoover er ikke mindre end et viralt fænomen på bl.a. kortvideomediet TikTok. Hashtagget for Det ender med os alene (#itendswithus) har rundet 1,1 mia views, og selvom Det begynder med os endnu ikke er udkommet i USA (18. oktober) er hashtagget (#itstartswithus) allerede meget populært – 70,5 mio views siden den blev offentliggjort i midten af februar.

Du kan købe Det begynder med os online her fra 16. november eller i din lokale boghandel.
Forbandede kærlighed af Colleen Hoover

Da Tate Collins møder den hemmelighedsfulde pilot Miles Archer første gang, er det langt fra kærlighed ved første blik. Det eneste, de to har til fælles, er en ubestridelig gensidig tiltrækning, og snart indleder de et uforpligtende forhold udelukkende baseret på sex.

De tror, at de kan håndtere det, men de indser begge hurtigt, at de leger med ilden. For Miles bærer på en mørk hemmelighed, som han ikke er parat til at slippe, og som tiden går, falder Tate langsomt, men sikkert for den flotte og mystiske pilot. Og pludselig er intet særlig enkelt længere.

Du kan købe Forbandede kærlighed online, fx på Saxo.com, eller i din nærmeste boghandel.