Amerikanske romaner Colleen Hoover Fiktion Indefra Romantiske bøger

“Vil I ikke nok udgive Colleen Hoover?”

På LOVEBOOKS-redaktionen er vi altid på udkig efter det seneste kærlighedshit. Vi læser mange manuskripter ugentligt for at finde frem til de sjoveste, sødeste, mest romantiske og mest sexede kærlighedsromaner, som vi kan dele med vores læsere.

For gode bøger bliver kun endnu bedre, når de kan deles med andre. Og vi lytter gerne til vores følgeres udgivelsesønsker og forslag. Derfor kunne vi ikke undgå at bemærke, hvor ofte Colleen Hoovers navn blev nævnt i vores kommentarfelter. Da der begyndte at tikke mails ind i vores indbakke med forespørgsler på, om vi ikke ville udgive Colleen Hoover på dansk, var vi helt sikre: Vi blev nødt til at se nærmere på den amerikanske forfatter, som alle vores følgere talte om.

1
Da vi på LOVEBOOKS-redaktionen begyndte at læse Colleen Hoover, kunne vi slet ikke stoppe igen!

Elsket af sine læsere

Colleen Hoover er et af de hotteste forfatternavne i USA lige nu. Hun startede sin forfatterkarriere som selvudgiver, men da hendes bøger fandt vej ind på de amerikanske bestsellerlister, blev hun hurtigt opsnappet og udgivet på et større forlag. Hun havde nemlig hurtigt dannet sig en trofast fanbase, der læste og elskede alt, hvad hun skrev. Og da hun strøg ind på bestsellerlisterne, var hun slet ikke til at overse.

Colleen Hoover er kendt som en af de største forfattere inden for New Adult-genren, som er kærlighedsfortællinger, der omhandler hovedpersoner i 20’erne. I 2015 blev hun, takket være sine læseres stemmer, tildelt Goodreads Choice Awards for bedste kærlighedsroman og vandt dermed over populære romance-forfattere som E. L. James, Elle Kennedy og Sylvia Day.

Rørende kærlighedsfortællinger

Da vi begyndte at læse Colleen Hoovers manuskripter, havde vi svært ved at stoppe igen. Faktisk lå vi to LOVEBOOKS-redaktører og læste en hel nat væk, imens vi skrev talrige sms’er til hinanden om, hvor sødt/rørende/fint/sexet og romantisk Colleen Hoover skrev. Vi var hooked fra første linje. Og selvfølgelig blev vi nødt til at oversætte Colleen Hoovers kærlighedshistorier og dele dem med resten af landet.

Den første Colleen Hoover-roman der udkommer på dansk er Forbandede kærlighed, som er en fortælling om Tate Collins og den hemmelighedsfulde pilot Miles Archer. Deres første møde er langt fra romantisk, men inden længe flyver gnisterne mellem dem. Men Miles kæmper med sin dystre fortid, der har fået ham til at sværge, at han aldrig vil elske igen …

Forbandede kærlighed bliver snart filmatiseret med Nick Bateman i rollen som Miles Archer. Se traileren – og glæd dig.

Nysgerrig? Læs et uddrag fra Forbandede kærlighed her.

Vil du vide mere om New Adult-genren? Læs med her.


 

Køb Forbandede kærlighed online her eller i din lokale boghandel.

Screen Shot 2016-04-05 at 13.42.15