14 skønne kærlighedsromaner

Åh, en god kærlighedsroman, der både kan få dig til at sukke, drømme, grine og græde. Findes der noget bedre? Vi tvivler. Og derfor har vi her samlet et udvalg af skønne kærlighedsromaner.

Find inspiration i indlægget her eller spring direkte til din yndlingsgenre.

Spring til Young Adult

Spring til New Adult

Spring til chick-lit

Spring til Danielle Steel-romaner


Young Adult


kærlighedsromaner lovebooks

Young Adult er bøger, der handler om unge og teenagere. Den første, store kærlighed, usikkerheden der følger med, jalousi, skoleliv og meget andet. Det er en dramatisk og letlæselig genre – og så er den fyldt med skønne kærlighedshistorier for læsere i alle aldre.

Skrøbelige skønhed

kærlighedsromaner lovebooks young adult skrøbelige skønhed amy harmon

Ambrose var byens populære fyr, og den stille og indadvendte Fern havde været forelsket i ham, så længe hun kunne huske. Men da Ambrose efter high school drager i krig og vender hjem med ar på krop og sjæl, er rollerne pludselig byttet om: Fern er ikke længere den grimme ælling, hun engang var, og Ambrose har mistet sin skønhed i krigen.

Fern og Ambrose mødes igen, og sammen med Ferns barndomsven Bailey begynder de at tilbringe dagene sammen i deres lille amerikanske hjemby. Langsomt opbygger de et stærkt venskab i den lille gruppe, og langsomt får Ambrose øjnene op for den pige, der har elsket ham, så længe hun kan huske.

>> Køb Skrøbelige skønhed

Lola og naboens søn

kærlighedsromaner lovebooks young adult lola og naboens søn stephanie perkinsLola har et næsten perfekt liv. Hun bor i San Francisco sammen med sine to fædre, hendes kæreste er rockmusiker, og hun er en spirende modedesigner. Men så flytter de berygtede Bell-tvillinger Calliope og Cricket tilbage til nabolaget i huset ved siden af Lola, og en fortid fyldt med smerte og kvaler bliver gravet frem. Cricket Bell er nemlig fyren, der knuste Lolas hjerte to år tidligere. Men kan en fyr fra Lolas fortid vise sig at være hendes store kærlighed?

Lola og naboens søn er en hjertevarm historie om at blive voksen og finde sig selv. Det er en selvstændig fortsættelse af Anna og det franske kys.

>> Køb Lola og naboens søn

Isla og jagten på lykke

kærlighedsromaner lovebooks young adult isla og jagten på lykke stephanie perkinsI tre år har Isla haft et crush på den indadvendte tegner Josh, som hun går i klasse med på School of America i Paris. I sommerferien møder hun ham tilfældigt på Manhattan, og romantikken begynder at blomstre.

Men da hun vender tilbage på skolen er alt anderledes, og både hun og Josh er nødt til at konfrontere de forhindringer, som alle unge par oplever: familiedrama, usikkerhed omkring ens valg for fremtiden og risikoen for at blive adskilt.

Med New York, Paris og Barcelona som baggrund byder denne søde og fantastiske historie om ægte kærlighed også på et gensyn med de elskede karakterer fra bøgerne Anna og det franske kys og Lola og naboens søn.

>> Køb Isla og jagten på lykke

New Adult


kærlighedsromaner lovebooks

New Adult starter, der hvor Young Adult stopper. Det er en genre, hvor hovedpersonerne typisk er i 20’erne, netop er flyttet hjemmefra og er startet på college, og som står overfor det første seriøse kæresteforhold og alle de skønne og hårde øjeblikke, det fører med sig.

Ti små åndedrag

kærlighedsromaner lovebooks k. a. tucker ti små åndedragTyveårige Kaceys liv ligger i ruiner. Hendes forældre, kæreste og bedste ven er fire år tidligere blevet dræbt i et biluheld. Fast besluttet på at lægge fortiden bag sig flygter Kacey og hendes femtenårige lillesøster Olivia fra Michigan til Miami for at starte på en frisk. Kacey føler, hun kan klare hvad som helst – alt andet end deres mystiske nabo i nummer 1D. Trent med de smukke blå øjne og dybe smilehuller …

Siden ulykken har Kacey holdt kærligheden på afstand, men den kemi, hun oplever med den sexede Trent, er ikke til at komme udenom. Og Trent er opsat på at finde en vej til hendes forskansede hjerte. Selv hvis det indebærer, at han må afsløre en hemmelighed, som risikerer at knuse dem begge …

> Køb Ti små åndedrag som e-bog og lydbog

Forbandede kærlighed

kærlighedsromaner lovebooks colleen hoover forbandede kærlighed

En stærk, hjerteskærende og dampende hed fortælling om at komme op til overfladen og lære at elske igen, når kærligheden gør allermest ondt og synes allermest forbandet.

Da Tate Collins møder den hemmelighedsfulde pilot Miles Archer første gang, er det langt fra kærlighed ved første blik. Snarere, tværtimod. Det eneste, de to har til fælles, er en gensidig tiltrækning. De kan ikke modstå hinanden og indleder hurtigt et uforpligtende forhold udelukkende baseret på sex. Det burde være den perfekte ordning for dem begge, for Tate har ikke tid til at have en kæreste, og Miles er slet ikke ude efter kærlighed. Spørgsmålet er nu blot, om Tate kan overholde de to simple regler, som Miles har opstillet som eneste betingelse for deres forhold:

Spørg aldrig ind til fortiden.
Forvent ikke en fremtid.

Køb Forbandede kærlighed

Måske en dag

14 skønne kærlighedsromaner

En skøn, hjertevarm fortælling om kærlighed og bedrag, venskab og musikkens helende kraft af forfatteren til Forbandede kærlighed.

Da den musikstuderende Sydney flytter ind på et værelse hos den flotte guitarist Ridge, er det sidste, hun forventer, at blive forelsket. Hun er stadig mærket efter bruddet med sin eks, og desuden har Ridge allerede en kæreste.

Sydney og Ridge bliver dog hurtigt venner, og snart begynder de at skrive sange sammen. Ridge komponerer musikken, Sydney skriver teksterne, og det varer ikke længe, før de må kæmpe for at holde de spirende følelser tilbage, som vokser i dem imod alle odds …

> Køb Måske en dag

Losing it-serien

kærlighedsromaner lovebooks losing it som stjernerne står cora carmack

Hvad ville du gøre, hvis fyren du efterlod i din seng få timer før, pludselig står i et klasselokale og præsenterer sig som din nye dramalærer?

Bliss Edwards er 22 år og stadig jomfru. Det går hende på, og derfor beslutter hun sig en aften for at få det overstået med et one-night-stand. Men hun får i sidste øjeblik kolde fødder og efterlader en flot fremmed alene i sin seng. Og som om det ikke var pinligt nok i sig selv, opdager hun dagen efter, at den uimodståelige fyr fra aftenen før, er hendes nye lærer.

>> Køb Som stjernerne står som e-bog eller lydbog

Læs også de andre bøger i den søde og sjove Losing it-serie.

kærlighedsromaner lovebooks losing it som stjernerne står cora carmack kærlighedsromaner lovebooks losing it som du ser mig cora carmack

Chick-lit


kærlighedsromaner lovebooks

Kærlighed. Shopping. Humor og uheldige hovedpersoner. Det er bare nogle af ingredienserne i den populære chick-lit genre, som bl.a. tæller forfattere som Sophie Kinsella og Helen Fielding. Det er her, du kan finde bøger, som kan få dig til at skraldgrine og samtidig forelske dig i skønne hovedpersoner.

Bridget Jones-serien

kærlighedsromaner lovebooks bridget jonesDu har helt sikkert hørt om Bridget Jones’ dagbog. Fortællingen om den klodsede, uheldige og fuldstændigt elskelige Bridget har gået sin sejrsgang over verden – både som roman og som filmatisering med Renée Zellweger, Hugh Grant og Colin Firth.

Med sin genkendelige og elskelige romanfigur Bridget Jones har Helen Fielding givet stemme til millioner af moderne kvinders frustrationer over singleliv, karriereræs og søgen efter den eneste ene.

Bridget Jones’ dagbog handler om Bridget, som ikke altid har det lige nemt. Hun er omkring de 30, er single, uorganiseret og selvoptaget – men heldigvis besidder hun en befriende portion selvironi og kan grine af sine egne fadæser.

> Køb Bridget Jones’ dagbog som e-bog eller lydbog eller lån bogen på biblioteket.

Køb også de andre bøger i serien om Bridget Jones:

kærlighedsromaner lovebooks bridget jones kærlighedsromaner lovebooks bridget joneskærlighedsromaner lovebooks bridget jones

Jeg har dit nummer

kærlighedsromaner lovebooks sophie kinsellaPoppy Wyatt føler sig meget heldig. Hun skal giftes med sin drømmemand, Magnus, og har fået en enorm forlovelsesring, der har været i svigerfamiliens eje i generationer.

Men til et velgørenhedsarrangement på et hotel med nogle veninder forsvinder ringen i tumultagtige scener, da brandalarmen går. Og ikke nok med det; sin telefon mister hun også. Dog vender heldet en smule, da Poppy i hotellobbyen finder en anden telefon i en affaldsspand. Den skal hun bruge, så hotelpersonalet kan kontakte hende, når ringen er fundet.

Der er bare det ved det, at den ”lånte” telefon tilhører forretningsmanden Sam, og han vil have den tilbage. Indtil der er nyt om ringen, forsøger Poppy dog at holde ham hen ved at agere personlig assistent … Kan det mon blive mere indviklet?

>> Køb Jeg har dit nummer som e-bog eller lydbog eller lån bogen på biblioteket.

Bryllupsnatten

kærlighedsromaner lovebooks sophie kinsellaLottie vil bare så gerne giftes. Hun er sikker på, at kæresten Richard har tænkt sig at fri, men hun bliver desværre slemt skuffet. Da hun en dag opsøges af sin gamle ungdomsforelskelse Ben, kommer gamle følelser op til overfladen. Lottie ender med at tage en spontan beslutning: Hun gifter sig med Ben og flyver straks på bryllupsrejse til den græske ø, hvor de mødtes femten år tidligere. De glæder sig til bryllupsnatten. Alt bliver perfekt … Tror de.

Lotties søster Fliss står midt i en svær skilsmisse, og derfor kommer nyheden om det spontane bryllup som et stort chok for hende. Fliss vil få parret til at indse, at ægteskabet er en stor fejltagelse og beslutter at rejse i hælene på dem til Grækenland. Men hun havde ikke lige forudset, at det ville blive med sin søn, Bens forretningspartner og Richard på slæb.

Det bliver bestemt mindeværdigt, men ikke lige som Lottie havde drømt om …

>> Køb Bryllupsnatten

Danielle Steel


kærlighedsromaner lovebooks

Danielle Steel er verdens bedst sælgende nulevende forfatter. Hendes navn topper bestsellerlister over hele verden, og hun har skrevet over 160 bøger.

Danielle Steel skriver romaner om kærligheden, livet, skæbner og spænding, som den fantastiske dronning af storytelling hun er. Hun skriver mange, og helt ærligt: Hun gør det super godt. Kig med her for gode tilbud på Danielle Steels rørende romaner.

Vinderne

kærlighedsromaner

Vinderne er en gribende roman om at overlevede, om mod, sejr og triumf.

Lily Thomas er en dygtig skiløber, som træner til de olympiske vinterlege og drømmer om en guldmedalje. Men pludselig bliver Lilys liv forandret og OL-drømmene knust, da hun bliver fanget i en tragisk ulykke.

Dr. Jessie Matthews, neurokirurgen, som opererer Lily akut, gennemlever selv en personlig tragedie, og Lilys far, Bill, må også sande, at alle fremtidshåb for datteren er ødelagt. I alt må seks personer, hvis liv langsomt flettes sammen, kæmpe for at ændre deres skæbne og nægte at lade sig slå ud af livet.

>> Køb Vinderne som e-bog eller lydbog eller lån bogen på biblioteket.

Forrådt

kærlighedsromaner

Allerede som 39-årig er Tallie Jones en Hollywood-legende. Hun er meget passioneret omkring sit job som filminstruktør, og hendes produktioner vinder igen og igen anmeldernes og publikums ros. Gennem sin succes har hun bevaret det gode forhold til både sin teenagedatter og sin aldrende far og har et sundt samarbejde med Hunter Lloyd, sin elsker og medproducer.

Da Tallie er i gang med at instruere det mest ambitiøse filmprojekt, hun endnu har givet sig i kast med, er der flere små ting, der begynder at forstyrre hendes velorganiserede verden. Hendes økonomi vakler, da det viser sig, at nogen tæt på hende har brugt enorme summer af hendes formue uden hendes vidende …

>> Køb Forrådt som e-bog eller lydbog

Da Audrey Wilde forsvandt

14 skønne kærlighedsromaner
Jessie er faldet for det gamle hus Applecote Manor i Cotswolds. Her vil hun bo med sin sammenbragte familie, og idyllen er noget nær perfekt, indtil hun finder ud af, at stedet bærer på en foruroligende historie og rygterne svirrer.

Halvtreds år tidligere, i 1959, ankommer teenageren Margot og hendes tre søstre en sommerdag til Applecote Manor, hvor de skal bo hos deres tante og onkel. Stemningen i huset er dog tung og trist, for de sørger stadig over deres datters forsvinding fem år tidligere. Hvorfor forsvandt Audrey? Hvem kender sandheden?

I takt med at søstrene involverer sig i mysteriet om deres forsvundne kusine, tager ferien en fatal og chokerende drejning.

“En medrivende historie om hemmeligheder, søstre og et uopklaret mysterie.” – Kate Morton

“En betagende historie om brudte familier, hemmeligheder, løgne og misforståelser.” – Sunday Express

>> Du kan købe Da Audrey Wilde forsvandt online, fx hos Saxo, eller i din nærmeste boghandler.

Kun for en sommer

kærlighedsromaner

Kun for en sommer handler om Deanna Duras, som lever det perfekte liv. Hun er gift med en flot og succesfuld advokat, bor i et elegante hjem i San Francisco og har en velopdragen og omsorgsfuld teenagedatter.

Deanna burde være lykkelig – men det er hun bare ikke. Hendes tilværelse er tom og trist.

Men så møder Deanna den anerkendte galleriejeren Ben Thomson. Han er alt det, Deanna drømmer om, og de forelsker sig dybt i hinanden. Men en tragisk hændelse betyder, at Deanna må beslutte, om hun skal vende tilbage til sit gamle liv, eller om hun skal følge sit hjerte.

>> Lån Kun for en sommer på biblioteket

Venner for altid

kærlighedsromanerPå første skoledag på den eksklusive Atwood skole bliver fem meget forskellige børn straks gode venner. Gabby, Billy, Izzie, Andy og Sean bliver uadskillige, og deres venskab forbliver stærkt op gennem hele deres skoletid.

I takt med at børnene bliver teenagere, begynder idyllen omkring dem at krakelere – familier går i opløsning, de oplever sorg og tab – men inden for gruppen finder de stadig trøst og støtte hos hinanden. Da de unge venner senere skal på college, bliver det dog sværere at bevare det nære bånd. I sidste ende vil sande venner dog altid forblive en del af ens liv …

>> Køb Venner for altid som e-bog eller lydbog eller lån bogen på biblioteket.

>> Se alle vores tilbud på kærlighedsromaner

About

LOVEBOOKS.dk er stedet for dig, der elsker kærlighedshistorier. Her samles læsere af alle slags kærlighedshistorier for at dele læseoplevelser med hinanden. Følg os på facebook, instagram og bloggen. LOVEBOOKS er en del af Lindhardt og Ringhof Forlag, og vi stræber efter at udgive og digitalisere de bedste bøger inden for romancegenren. Vi guider dig til de bedste læseoplevelser – uanset om du er til historiske dramaer, fantasy, chick-lit eller bare en god kærlighedsroman.