Børnebøger Børnebøger 6-9 år Carlsen Læs let bøger Marvel

Carlsens Læseboost. Historier til børn, der har knækket læsekoden

Bliv en stærkere læser med alt fra elverdronninger og jætter til Spider-Man, Captain Marvel og Groot.


Carlsens Læseboost er en serie til børn, der er klar til at dykke ned i bøger med lidt mere tekst. Serien byder på spændende historier, som stadig er lette og overskuelige at læse.Elverdronningens riddere: En serie til de fantasy-elskende læsere

I Elverdronningens riddere 1: Det fortryllede skjold trues elvernes rige, og en flok tapre riddere må beskytte dronningen. Følg elverpigen Nellike og stalddrengen Hassel, når de må stå sammen mod de farer, der truer og ikke mindst de brutale jætter, der er ude efter Nellikes familie.

LÆS OGSÅ: Se de nye børnebøger, der er på vejMarvels læseboost-bøger er perfekte til de kommende superhelte:

I Spider-Man – Lynangreb forsøger Spider-Man og Ghost-Spider at opklare en række mystiske indbrud i New York. Men det er først, da de begynder at arbejde sammen, at de kommer på færten af skurken.

Carlsens Læseboost

LÆS OGSÅ: Er du eller dit barn vild med Marvel? Her er alle bøgerne med de populære superhelte

I Spider-Man – Kortslutning går strømmen pludselig i hele New York. Det viser sig, at der er en superskurk på spil, der vil overtage kontrollen med hele byens elforsyning. Peter Parker, Miles Morales og Gwen Stacy må gøre alt, hvad de kan for at stoppe ham.

Captain Marvel – Legepladsens helte følger den modige Captain Marvel, da hun må hjælpe nogle børn på en legeplads. Pludselig dukker Loki op og vil stjæle noget meget værdifuldt fra Captain Marvel. Hvem af de to vinder kampen?

Carlsens Læseboost

I Guardians of the Galaxy – Groot på afveje er det op til Groot at redde sine venner fra nogle onde rumvæsener. Deres rumskib virker nemlig ikke, og de bliver snart overmandet af fjenderne. Heldigvis er Groot på pletten.

LÆS OGSÅ: Derfor hitter Mumitroldene stadig

Carlsens Læseboost er til børn fra cirka syv år.

Elverdronningens riddere-serien:

spider-man, marvel, superheltene går til angreb

Mange farer truer elverne i deres grønne rige. Derfor står en flok tapre riddere vagt om dronningens trone.

Elverpigen Nellike opsøger dronningen, fordi en brutal jætte truer hendes forældre. Stalddrengen Hassel vil gerne hjælpe hende. Men tør han kæmpe mod jætten Gru?

Det fortryllede skjold og den forheksede ø er en del af serien Carlsens Læseboost, som er for børn, der allerede har knækket læsekoden, og som er klar til at læse bøger med lidt mere tekst. Her får man spændende historier, som stadig er lette og overskuelige at læse.

Fra ca. 7 år.

Du kan købe Elverdronningens riddere 1: Det fortryllede skjold online og Elverdronningens riddere 2: Den forheksede ø i din nærmeste boghandel d. 1 februar.

Spider-Man – Lynangreb

En god historie, som er let at læse!

New York City er ramt af en række uforklarlige indbrud, og både Spider-Man og Ghost-Spider er ved at køre sur i opklaringen af hver sag. Men måske vil det hjælpe, hvis de to superhelte bytter sag og slår kræfterne sammen?

Spider-Man – Lynangreb er en del af serien Carlsens Læseboost, der er for børn, der allerede er i gang med at læse, og er klar til bøger med lidt mere tekst. Her får man spændende historier, som stadig er lette og overskuelige at læse.

Fra ca. 7 år.

Du kan købe Spider-Man – Lynangreb online, fx. hos Bog&idé, eller i din nærmeste boghandel.

Spider-Man – Kortslutning

En god historie, som er let at læse!

Peter Parker er i biografen med sine to bedste venner, Miles Morales og Gwen Stacy. Pludselig går strømmen, og alle tror, det skyldes et tordenvejr. I virkeligheden er det en meget energisk superskurk, der er ved at overtage kontrollen med hele New York Citys elforsyning. De tre venner må i sving!

Spider-Man – Kortslutning er en del af serien Carlsens Læseboost, som er for børn, der allerede har lært at læse, og er klar til bøger med lidt mere tekst. Her får man spændende historier, som stadig er lette og overskuelige at læse.

Fra ca. 7 år.

Du kan købe Spider-Man – Kortslutning online, fx. hos Bog&idé, eller i din nærmeste boghandel.

Captain Marvel – Legepladsens helte

En god historie, som er let at læse!

Da Captain Marvel er på vej til Avengers Tower med en vigtig genstand i tasken, hører hun et råb om hjælp fra nogle børn på en legeplads. Men så dukker Loki op for at stjæle det, der er i Captain Marvels taske. Hvad er der i tasken? Og hvem vinder?

Captain Marvel – Legepladsens helte er en del af serien Carlsens Læseboost, som er for børn, der allerede kan læse og er klar til bøger med lidt mere tekst. Her får man spændende historier, som stadig er lette og overskuelige at læse.

Fra ca. 7 år.

Du kan købe Captain Marvel – Legepladsens helte online, fx. hos Bog&idé, eller i din nærmeste boghandel.

Guardians of the Galaxy – Groot på afveje

En god historie, som er let at læse!

Groot og alle hans superheltevenner er i hed kamp mod nogle onde rumvæsener. Tiden er inde til, at heltene må trække sig tilbage for nu. Men pludselig virker deres rumskib ikke! Hvordan skal de komme i sikkerhed, inden de bliver overmandet af deres fjender? Heldigvis går det op for Groot, at selv om man er lille, kan man godt være til stor hjælp.

Guardians of the Galaxy – Groot på afveje er en del af serien Carlsens Læseboost, som er for børn, der allerede har knækket læsekoden og er klar på at læse bøger med lidt mere tekst. Her får man spændende historier, som stadig er lette og overskuelige at læse.

Fra ca. 7 år.

Du kan købe Guardians of the Galaxy – Groot på afveje online, fx. hos Bog&idé, eller i din nærmeste boghandel.

Læseboost-serien om Spider-man

Læseboost-serien om Spider-man er perfekt til børn, der har knækket læsekoden.

Carlsens Læseboost er en serie til børn, der er klar til at dykke ned i bøger med lidt mere tekst. Serien byder på spændende historier, som stadig er lette og overskuelige at læse. I serien om Spider-man følger vi Peter Parker, der må balancere et helt normalt teenage-liv med sit hemmelige superhelteliv. Når Spider-man skal have det hele til at hænge sammen, må han sommetider alliere sig med både Miles Morales og Gwen Stacy for at bekæmpe superskurkene, der truer hans by.

Fra ca. 7 år

Du kan købe Læseboost-serien om Spider-man online eller i din nærmeste boghandel.